Caresizim
-
Beyler dozu fazla yukseltmeyelim,birakin artik kizi :) Elinde REsul balay olan varsa upload edip kiza hediye etsin ;)
-
Cocugun pipisinde daha kil cikmamis sen gelip denemis gibi konusuyorsun diyorsun : ))
-
türkiyeye gelince haber verde bulusalım... anladın sen ;)
-
Konu git gide sapıyo aq simdi amlar götler havada uçuşacak.En temizi konuyu kitlemek zaten sarkıda söleride bi sikeme benzemiyo.Hatıralar susmaz sen orhan babadan hatasız kul olmazı dinle gel burda efendice özrünü dile yoksa sen böle dewam edersen forumda seni töbe töbe :)
-
Arkadas bana da erkek gibi geldi ama bizim için bayan erkek olması farketmez. Burada küfür serbesttir ama ölçülü kullanıldığı sürece...
Sen kimseye küfür edemezsin böyle.Eğer edersen cevabını alırsın, yinede kardeşler bayanlara karsı kibar olduklarından daha ağır kelimeler kullanmıyorlar.Bu yersiz tartısmayıda uzatmayın beyler...
Bu arada parça hoşmuş...
-
arkadaşlar bence bayanın üzerine fazla gidildiği için böle tepki verio uzatmasanız daha ii olur çünkü bazı arkadaşlar bütün bayanları olaya alarak laf çarpıo kafası basmıo falan die olayı farklı yöne çekmesek diorum
-
neyi tartışıyorsunuz.
gökhan güney çaresizim ben
çoğumuz bu şarkılarla büyüdük.
neden uzattınız ki.
altü üstü bir paylaşım.
sağol gözüm şarkı için
-
bu ne ya iğrenç sonunu bile dinleyemedim
-
bakın ilkay olaya ne kadar güzel yaklasmıs tarikatımızada yeni gelmiş ilk msj böyle bi konuya vermesi iyi olmadı hoşgeldin ilkay :)
-
abi biz bişimi dedik kendisi postun basında yazmıs begenmeyenler olur die indirdik dinledik begenmedik hakaret mi ettik ilkay bu arada lafım bütün kızlara deil bunun gibi kaşarlara baksana çok kıllı görmüş heralde hollandada üstünden geçmeyen kalmamıs diorum işte ya anlayın