Caresizim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Sevimsiz sen ne diyosun biz şarkı için mi tartışıyoruz beğenmedik gitti kız küfredio terbiyesizlik yapıyo bizi m tartıştığımz konu bu!Şarkıyı beğenmedim bi boka benzemio bence benim fikrim bu onane amk,dikkat ederseniz analizleri sağlam 16 yaşındaki pipinin analizini yapmış kıl çıkıp çıkmadığını biliyo:D neyse compü abinin dediğine katılıyorum kimse bişey yazmasın bu konuya yavaş yavaş ezelim fentezili olur:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    yaaa millet konu masumca acilmis.. olayi getirdiginiz yere bakin ..beyenmesenizde..karsinizdakinin bir kiz oldugunu bilerek konusun lutfen ..kimin baslattigi yada kimin konuyu buralara getirdigi hic onemli degil..sonucta hepimiz buranin bir muridiyiz..lutfen bunu  bozmayalim..konu cok gereksiz yerlere gelmis bence ..

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilkayy
    ilkayy's avatar
    Dişi
    tşk ediorum hoşbulduk ayrıca hoş bi konuyla slm demedim farkındayım ama durum bu uzatmaya gerek yok aksine bizimle bişeyi paylaşma gereği duyduğu için tşk etmek lazım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Tbt abazit olomuş abi savunun kızlarınızı ama ilk konuyu okuyun amk!!!!BLuE_FiRe kardeşim sende bişey yazma konuya sie et,anlayan anlıo kimin ne olduğunu.

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Konuyu uzatıp seviyeyi düşüren banlanacak. Aranızdaki seviyeyi koruyun lütfen. Yüz kere hatırlatmayalım.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 6447 Toplam Mesaj: 56