Caresizim
-
Sevimsiz sen ne diyosun biz şarkı için mi tartışıyoruz beğenmedik gitti kız küfredio terbiyesizlik yapıyo bizi m tartıştığımz konu bu!Şarkıyı beğenmedim bi boka benzemio bence benim fikrim bu onane amk,dikkat ederseniz analizleri sağlam 16 yaşındaki pipinin analizini yapmış kıl çıkıp çıkmadığını biliyo:D neyse compü abinin dediğine katılıyorum kimse bişey yazmasın bu konuya yavaş yavaş ezelim fentezili olur:)
-
yaaa millet konu masumca acilmis.. olayi getirdiginiz yere bakin ..beyenmesenizde..karsinizdakinin bir kiz oldugunu bilerek konusun lutfen ..kimin baslattigi yada kimin konuyu buralara getirdigi hic onemli degil..sonucta hepimiz buranin bir muridiyiz..lutfen bunu bozmayalim..konu cok gereksiz yerlere gelmis bence ..
-
tşk ediorum hoşbulduk ayrıca hoş bi konuyla slm demedim farkındayım ama durum bu uzatmaya gerek yok aksine bizimle bişeyi paylaşma gereği duyduğu için tşk etmek lazım
-
Tbt abazit olomuş abi savunun kızlarınızı ama ilk konuyu okuyun amk!!!!BLuE_FiRe kardeşim sende bişey yazma konuya sie et,anlayan anlıo kimin ne olduğunu.
-
Konuyu uzatıp seviyeyi düşüren banlanacak. Aranızdaki seviyeyi koruyun lütfen. Yüz kere hatırlatmayalım.
Toplam Hit: 6447 Toplam Mesaj: 56