Caresizim
-
Lady baba damarların babasıdır o boktan diosa boktandır,adanalıdır bilir,zokar züker yakışır:D Abi ama hakkat çok boktan:|
-
proflindeki sitesine bakılırsa tugba bu kaşarın hollandada üstünden geçmeyen kalmamıstır
-
Tamam daha fazla yuklenmeyin kiza ,yavas yavas bunu sindirme operasyonu yapacaz :) bu kizin her login olusu tahribata zarardir :D suikast planlicaz bu kiza merak etmeyin...bu konuya cevap yazmayin baska :D
Bu arada sen Resul Balay - Nazli Yarim Haber Salmis Gel Diye parcasinida dinliyormusun :D
-
KES sen kimsinki hakkimdan böyle yorum yapiyorsun. Allaha düsün isi sen hangi hakla yapmaya calisiyorsun tövbe :/
-
bagele sitendeki 67 user online şeyi hiç deişmiomu
-
zuhauhzuhauhauhauahuahuahauhau ben kimmiyim yaknıda babanda olurum bn senin allaha düşcekmişiz sen önce haddini bil ağzını topla sonra allahın adını ağzına al hollandanın eski kaşarı !
isko mu pazarlıyor seni ! ? fiyatın neyse öderiz
-
her gün bakarsan degismez tabi :D O siteyi ben bi kac sene önce okulda can SIKINTISINdan yapmistim. Bende profilime koydum senin gibiler bos bos bakip dursun diye : ))
-
bu arada dier müritlerden özür diliorum abi ben diorum kızlar bu forumun geyigini anlamıor ! çünkü basmıor abi onların kafası sadece yatakta calısıor !
-
BLuE_FiRe bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada dier müritlerden özür diliorum abi ben diorum kızlar bu forumun geyigini anlamıor ! çünkü basmıor abi onların kafası sadece yatakta calısıor !
-----------------------------
Denemiş gibi konuşuyosun :) -
Sanatcinin ismini bilmiyorum.. tesadüf büldüm cok hosuma gitti paylasiyim dedim..(tam dolmus parcasi : D bence cogu beyenmiyecek ama herneyse.. ,
senin dengesiz bir kaşar oldugunu anladım o yüzden konuyu burda kapatıyorum ! begenmeyenler olur demişsin olduk ve küfür ettin ağzın boş durmuor heralde hiç ^^