Casper Dizüstüleri Nasıl Bilirsiniz.
-
Uzun süre casper laptop kullandım, sınıfta 5-6 arkadaşımın da var.
Sizdeki tamamıyla önyargı arkadaşlar, tamam kasası çok iyi olmayabilir, ama makineler çok iyi çalışıyor..
Bende 17" M670SRU vardı, anasını belliyordum bilgisayarın, öyle böyle bir kullanım değildi yani.. 1ay boyunca hiç kapatmadığım oluyordu.
1 render alıyordum 4 gün işlem yapıyordu bilgisayar hiç durmadan.. Bana 2 yıl hiç sorunsuz dayandı..
Ev arkadaşımda var i7'li bir model, çocuk hiç kapatmıyor pc'yi.. monitöre bağlı olarak fullHD 16-17 saat oyun oynuyor..
Düşürürseniz anası zikilir bilgisayarın kasası dandik, ama o paraya o özelliklerde başka pc nah alırsınız diyorum.
Ayrıca 3 yıl boyunca oyun sattım/kurdum binlerce bilgisayara, casper'ı olan birsürü adam geldi, şikayet edene rastlamadım.
Not: Casper'la aramda ticari bir ilişki yok..
-
casper kadar rezalet bir bilgisayar markası daha varmıdır düşünüyorumda yok arkadaş yok yaa..
Bir sene sorunsuz kullandı abim ikinci sene ufak bir arızadan dolayı çöpe atmak zorunda kaldık.
Arıza ne diye sorarsan akşam sapa sağlam kapandı makina sabah bir açtık ekranı açılmıyo. Aniiican sen var görüntü yok.
Tamire gitti geldi iyice g*tü başı daaattı kırdık attık en sonunda..
Toshiba aldık daha sonra yaklaşık 2 sene oldu hiçbir arıza vs. yok. Isınma problemi falan desen eser yok..
Toshiba candır bana sorarsan..
Casper'ın içindeki parçaları incelediğimde gördüşüm tablo şaşırtıcı derecede vasattı.
Piyasada bulabileceğin en ucuz parçaları doldurmuş ibneler bilgisayarın içine..
Arkadaşlarında dediği gibi CASPER PİŞMANLIKTIR..
-
renegadealien bunu yazdı
Önce Toshiba, Sonra Asus, Sonra Samsung, Sonra HP, Sonra diğerleri...
Sony fiyat performans yüzünden tavsiye edilecek bi alet değil.
Fakir ama gururlu dell vardı hocam o noldu.
-
kendim ve tahribattan 2-3 kişi hariç memnun olanı görmedim daha hocam :) ama benim bi şikayetim yok casper nirvana serisi laptop vardı
-
swordfish bunu yazdı
Başına bela almak istiyorsan al.
Piyasadaki en kalitesiz ürünler Casper Arçelik Bekodur.
Bedava verseler uzak duracaksın.
Bide türk malı diye milleti zikiyorlar
Bedava verirlerse ben alırım sdfsfasd :D
-
http://www.casper.com.tr/Page/Contact/TechnicalService2.aspx
adresinden Sürücü ve Güncellemeler linkine bir bak istersen, haftalardır kapalı, arkadaşın kutusunun içinden çıkan cd kaybolduğundan, bir ara driverlerlarını bulamamıştık ^_^
Edit : DELL marka, yeni ucuz serisi hariç, benim tartışılmaz favorimdir windows ve linux kullanacağım bir makina alacaksam.
SpArK tarafından 27/Eki/12 23:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Casper'ın m9x ve m8x vga chipsetlerin hepsinde problem vardı :)
Onu kabul etmek gerek..
Bozulunca söküp hallediyordum.
-
ben isinma sorunu haric memnunum isinmasinida fan yardimiyla asiyoruz driver bulamazsin demis muridin teki hocuu casper driver diye aramaycan giricen gt 540m vsvs diye araycan bak nasil cikiyor
-
swordfish bunu yazdı
Başına bela almak istiyorsan al.
Piyasadaki en kalitesiz ürünler Casper Arçelik Bekodur.
Bedava verseler uzak duracaksın.
Bide türk malı diye milleti zikiyorlar
exper ve hp yi unutma aman hocam
-
kaanstain bunu yazdı
Uzun süre casper laptop kullandım, sınıfta 5-6 arkadaşımın da var.
Sizdeki tamamıyla önyargı arkadaşlar, tamam kasası çok iyi olmayabilir, ama makineler çok iyi çalışıyor..
Bende 17" M670SRU vardı, anasını belliyordum bilgisayarın, öyle böyle bir kullanım değildi yani.. 1ay boyunca hiç kapatmadığım oluyordu.
1 render alıyordum 4 gün işlem yapıyordu bilgisayar hiç durmadan.. Bana 2 yıl hiç sorunsuz dayandı..
Ev arkadaşımda var i7'li bir model, çocuk hiç kapatmıyor pc'yi.. monitöre bağlı olarak fullHD 16-17 saat oyun oynuyor..
Düşürürseniz anası zikilir bilgisayarın kasası dandik, ama o paraya o özelliklerde başka pc nah alırsınız diyorum.
Ayrıca 3 yıl boyunca oyun sattım/kurdum binlerce bilgisayara, casper'ı olan birsürü adam geldi, şikayet edene rastlamadım.
Not: Casper'la aramda ticari bir ilişki yok..
Dostum 4-5 yıldır yurtta arkadaşların bilgisayarına format atarım Ne zaman HP ve CASPER marka gelirse format atma ve temel programları yükleme işi hep uzun uzadıya sürer. 1 saatlik işi 2 saatte bitiremiyorum. Artık biri bilgisayarla ilgili birşey sordugunda direk marka soruyorum bu ikisi ise bakmıyorum o derece GICIK kaptım.