folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Casper Dizüstüleri Nasıl Bilirsiniz.

Casper Dizüstüleri Nasıl Bilirsiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı

Casper demek teknik servisle burun buruna gelmek demektir, ucuzluktur işçinin hakkını vermemek demektir. Üreten Türkiye'in siken markası demektir.

6 bilgisayar. 8 senelik casper deneyimi. 2 notebook, 1 masaüstü ve 3 laptop. Toplamda 0 sorun. Sadece son aldığım nirvana aşırı ısınma yaptı 5. senesinde. Şimdi servise gönderdim.

KAç casper bilgisayarın oldu, kaç sene kullandın, kaçında sorun yaşadın ??? Ben anlamıyorum bilgisayarları nasıl kullanıyorsunuz.

Siken marka sokan markasıymış. 6 bilgisayarda bir problem çıkmazken, hp, dell, lenovo, exper kullanan her bilgisayar kullanıcı sorun yaşıyor. Onlar siken sokan olmazken nasıl casper oluyor anlamıyorum.

dipnot : toshiba ve samsung tecrübe edemedim. Onlar hakkında konuşmuyorum.

Fakat çok ön yargılısınız. Dahası etraftan duyduğunuz saçmalıklara inanmakta üstünüze yok.

Evimde 3 sene önce aldığım bir adet masaüstü CASPER 
    3 arkadaşımda nirvana serisi notebook
    Akrabalarımda casper masaüstü
    Ve teknik serviste çalıştığım zamanlarda ortalama elime gelen 30+ casper makina. En iyi casper'ın aq.
    Marka değil çin toplaması bu bilgisayarlar abicim sen sorun yaşamamışsın ama inan senin gibi insanların varlığı çok az. Kulaktan dolma falan değil bizzat gördüm bunların rezilliğini. Adamlara teknik servise laptop yolluyorsun fan bakımı yapıldı diyip geri yolluyor söylediğin arızayı not almıyorlar bile. 20 - 25 günden aşşağı tamir edip yolladığını görmedim duymadım varsa benimkini yolladılar diyen buyursun söylesin yok abi marka değil bu casper. " Yerli malı " sıfatını lekelemekten başka birşey yapmıyorlar.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Coiner bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı

Casper demek teknik servisle burun buruna gelmek demektir, ucuzluktur işçinin hakkını vermemek demektir. Üreten Türkiye'in siken markası demektir.

6 bilgisayar. 8 senelik casper deneyimi. 2 notebook, 1 masaüstü ve 3 laptop. Toplamda 0 sorun. Sadece son aldığım nirvana aşırı ısınma yaptı 5. senesinde. Şimdi servise gönderdim.

KAç casper bilgisayarın oldu, kaç sene kullandın, kaçında sorun yaşadın ??? Ben anlamıyorum bilgisayarları nasıl kullanıyorsunuz.

Siken marka sokan markasıymış. 6 bilgisayarda bir problem çıkmazken, hp, dell, lenovo, exper kullanan her bilgisayar kullanıcı sorun yaşıyor. Onlar siken sokan olmazken nasıl casper oluyor anlamıyorum.

Fakat çok ön yargılısınız. Dahası etraftan duyduğunuz saçmalıklara inanmakta üstünüze yok.

Ve teknik serviste çalıştığım zamanlarda ortalama elime gelen 30+ casper makina. En iyi casper'ın aq.
    Marka değil çin toplaması bu bilgisayarlar abicim sen sorun yaşamamışsın ama inan senin gibi insanların varlığı çok az. Kulaktan dolma falan değil bizzat gördüm bunların rezilliğini. Adamlara teknik servise laptop yolluyorsun fan bakımı yapıldı diyip geri yolluyor söylediğin arızayı not almıyorlar bile. 20 - 25 günden aşşağı tamir edip yolladığını görmedim duymadım varsa benimkini yolladılar diyen buyursun söylesin yok abi marka değil bu casper. " Yerli malı " sıfatını lekelemekten başka birşey yapmıyorlar.

arkadaşımın casper laptop unu daha ilk arızada sıfırı ile değiştirdi servis =I 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Coiner bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı

Sendeki ve 3 arkadaşındaki bilgisayarların durumu ne peki ? Ne kadarda bir servise gittiler ?

En kaliteli dediğin bilgisayarın servisine gidersen sürekli hatalı bilgisayarlar geldiğini göreceksin. NE sama bir mantık bu.

Donanımı yükseltmek için masaüstünü gönderdim ve hiç bir sorun yaşamadan geri aldım. Bu seferkinde de sorun olmayacağını düşünüyorum. HErkese casper'ı öneriyrum. Isınma harici bir sorun yaşamadım bunca sene. ÜStüne yeni nesil casperlar süper.

Ben anlamıyorum nasıl kullanıyorlar bilgisayarı. Ki ben oldukça pis kullanırım. TOzdur şudur budur. Kimisi bilgisayarı kapadıktan 10 dk sonra yerini değiştirir. Donanım sıcakken zarar gelmesin diye. Benim umrumda değil.

Kullanmadım ama muhtemelen bir toshiba, samsung olmaz. FAkat acer, hp, dell 'den de kötü değil abicim casper.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Önce Toshiba, Sonra Asus, Sonra Samsung, Sonra HP, Sonra diğerleri...

Sony fiyat performans yüzünden tavsiye edilecek bi alet değil.

acerı listede görmemek gerçekten şaşırttı donanımcı olmamakla birlikte acerı iyi bilirdik reis,

sıralamaya dahil etmemendeki sebebi öğrenebilirmiyiz şeyhim?

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

Casper biraz şans işi 1 masaüstü 2 laptop aldım.Hiçbirinde sorun yaşamadım ama staj vasıtasıyla çalıştığım notebook tamir dükkanına gelen arızalı cihazların %60'ı casper diyebilirim kendi servisini  bilmiyorum.

Çevremde alan çoğu kişi şikayet etsede benim aldığım cihazlar teklemedi bile masaüstü 4 yıllık , laptopun biri 2. senesinde sadece fan temizliği için verdim servise 10-12 gün içinde çıktı.

darker than black...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

yine tbt den bir arkadaşımızda asus var hani şu ben sadece ürüne değil servise para veriyorum diyen arkadaş var ya koduğumun servisi gönderdik 15 dün sonra tekrar gönderdiler neymiş garanti kapsamı dışıymış ben zaten para ile servisini yapın diyorum. amaçları zaman kazanmak. çünkü biz onayı versek nah bitirirler işi 5 günde artık öyle 30 gün değil garanti süresi 20 günde göndermeyene acımam direk yenisini isterim. ama bu piçler geri gönderip zaman kazandılar. neyse.

benim laptop casper ben gönderdim makinayı 10 gün olmadan gönderdiler. ne bir eksik ne başka bişey.

bok atmadan önce bi servisine ürün gönderin. sağdan soldan duyduklarınızla gelip konuşmayın. casper pişmanlıkmış. ısınma sorunu dışında sorunu var diyen önce kullansınlar şu bilgisayarı.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Casper almayı bırak düşünmek bile yanlış bi haraket:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Önce Toshiba, Sonra Asus, Sonra Samsung, Sonra HP, Sonra diğerleri...

Sony fiyat performans yüzünden tavsiye edilecek bi alet değil.

son derece haklı, 2 yıl evvel piyasadaki ürünlerden daha fazla ödeyip sony aldım almaz olaydım .. performans olarak bi fark bulamadım..

Casper konusundada bence uzak dur, ama severek ve memnun kalarak kullananlarda var.

sanıyorum teknoloji birazda şans işi ..

edit: bence türkiyede casper neyse dünyada da acer odur.

piradomim tarafından 28/Eki/12 03:47 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

3 yıllık casper'ım vardı, ısınma sorunu asla yaşamadım.

aldıgım fiyata, o özellikler cezbediciydi. 

nitekim, laptopu düşürünce bi ara çantasıyla, fan'I sesli dönmeye başlamıştı,

vurarak kesiyordum sesini, bir süre sonra sesi gitmemeye başladı (2 defa garantiye yolladım çözülmedi)

bir süre sonra dayanamadı ve durdu. evet bildiin durdu

fansız olarak 1 ay kullandım laptopu (nette gezinme vs)

oyun bile oynadım da 100 dereceyi görünce kapanıyodu malesef :)

sonra şu uyduruk USB soutucusunun kablosunu kestim, 12 v adaptöre bağladım (laptopun altı açık)

öyle de baya kullandım ve ASUS'a terfi ettim, pedere verdim casper'ı hala kullanıyor :) 4. senesi olacak.

o düşürme işini yapmamış olsaydım, hala ilk günkü gibi olacaktı

edit: dur la bi de not geçeyim, gazoz dökmüştüm laptopa, anakartı ve ekran kartını değiştirip verdiler (beleş) klavye mort

usb klavye taktım kullandım

çin malı parçaları birleştirip vs demiş biri, HP, Dell, Acer, Casper, aynı yerde üretiliyo :)

Casper'a sıcak diyenler, HP'de kavurma yapıyo herhalde kurban bayramında

YekteranBaymedir tarafından 28/Eki/12 03:16 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

yine tbt den bir arkadaşımızda asus var hani şu ben sadece ürüne değil servise para veriyorum diyen arkadaş var ya koduğumun servisi gönderdik 15 dün sonra tekrar gönderdiler neymiş garanti kapsamı dışıymış ben zaten para ile servisini yapın diyorum. amaçları zaman kazanmak. çünkü biz onayı versek nah bitirirler işi 5 günde artık öyle 30 gün değil garanti süresi 20 günde göndermeyene acımam direk yenisini isterim. ama bu piçler geri gönderip zaman kazandılar. neyse.

benim laptop casper ben gönderdim makinayı 10 gün olmadan gönderdiler. ne bir eksik ne başka bişey.

bok atmadan önce bi servisine ürün gönderin. sağdan soldan duyduklarınızla gelip konuşmayın. casper pişmanlıkmış. ısınma sorunu dışında sorunu var diyen önce kullansınlar şu bilgisayarı.

Bu taş bana :) Hocam benim ASUS teknik servisi ile ne kadar uğraştığımı bilemezsiniz :)

Hiçbir bilgisayar firması benim ahbabım değil. Kimseyi savunmuyorum. Ancak ASUS firmasının sattığı ürün sayısı yüksek olduğu için teknik servisi kalabalık olabiliyor.Bazen karışıklık da oluyor. Benim başıma neler geldi bilemezsiniz. Benim başıma gelenlerin yanında ASUS teknik servisi bana çok yardımcı oldu, dolayısıyla ben gayet memnunum. Teknik servis ücretli olarak yapmak için telefonla onay almak zorundadır. Bilgisayarı gönderdikten sonra teknik servisten telefonla ürününüzü takip ettiniz mi bilemiyorum. Ben şahsen öyle yapıyorum.

RaNGeR tarafından 28/Eki/12 11:06 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 7454 Toplam Mesaj: 62