folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Casper Dizüstüleri Nasıl Bilirsiniz.

Casper Dizüstüleri Nasıl Bilirsiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

Asus>Dell>Lenovo> Acer(?)>HP(?)  şeklinde bir tercihte bulunursan daha mantıklı olur gibi.

cann tarafından 28/Eki/12 17:15 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

casper geri dönüşü olmayan bir yoldur.

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ben lsptop tamir ve yedek parcs satisi yapiyorum bazilariniz beni tanir.Bu forumda casper kullanan kisilerin toplamindan daha cok casper elimden gecmistir.

Ve simdi girsem teknik servise elimde en az 20 tane hurdasi yatiyordur ve bi o kadarda belki tamir olmayi bekliyordur.

Bazi arkadaslar ben 6-7 tane kullandim sorun cikmadi siz bilip bilmeden caspera bok atiyorsunuz diyor ama ciddi soyluyorum hepinizin toplamindan fazla casper elimden gecmistir.

Tecrubelerime dayanarak sunu soyluyorum.

Casper dozustu pcler piyasadaki en kalitesiz parcalara ve dis aksamlara sahip urunlerdir.

İcinde kullanilan anakarttan mentesesine lcd panelinden klavyesine tum dunyadaki en kalitesiz en dusuk sinif urunler toplanarak bir araya getirilmistir.

Yetmezmis gibi birde turk mali diyerek millete cakiyorlar.

Ben doyleyecegimi soyledim.isteyen gitsin alsin :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    zumsuk bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı

Casper demek teknik servisle burun buruna gelmek demektir, ucuzluktur işçinin hakkını vermemek demektir. Üreten Türkiye'in siken markası demektir.

6 bilgisayar. 8 senelik casper deneyimi. 2 notebook, 1 masaüstü ve 3 laptop. Toplamda 0 sorun. Sadece son aldığım nirvana aşırı ısınma yaptı 5. senesinde. Şimdi servise gönderdim.

KAç casper bilgisayarın oldu, kaç sene kullandın, kaçında sorun yaşadın ??? Ben anlamıyorum bilgisayarları nasıl kullanıyorsunuz.

Siken marka sokan markasıymış. 6 bilgisayarda bir problem çıkmazken, hp, dell, lenovo, exper kullanan her bilgisayar kullanıcı sorun yaşıyor. Onlar siken sokan olmazken nasıl casper oluyor anlamıyorum.

dipnot : toshiba ve samsung tecrübe edemedim. Onlar hakkında konuşmuyorum.

Fakat çok ön yargılısınız. Dahası etraftan duyduğunuz saçmalıklara inanmakta üstünüze yok.

Öncelikle elmdeki casper ı teknosadakiler iyi taş gibi bilgisayar diye annemlere kakalamışlar haberim yoktu alındığında.  Akıl da edememişler 1800Tlden 1000tl ye indirilen pcnin beş para etmeyeceğini. neyse bilgisayarı aldığım gün hdd yandı netten gerekli programları vs. çekerken. eyw dedim, gönderdim hdd değişti geldi. Win yüklememişler boş geldi hdd ona da ewy dedim yükledim. ısınma sorunu vs geçtim artık açıp termali kendim değiştiriyorum her 2 ayda bi. herneyse klavyeden tuşlar gelmeye başladı virgül olsun I olsun önemsemedim ama geçen gün iflas etti klavye, ek klavye taktım şimdi ondan yazmaya çabalıyorum çünkü klavye ALT,CTRL, ALT GR gibi tuşlara kendiliğinden basarak arada yzmamı engelliyor bende pompalama usülü basarak kendine gelmesini sağlıyorum yoksa yazdırmıyor. klavye soruyorum 100tlden aşağı yok ki hayatta vermem o parayı dandik bir klavyeye... HA bide usblerden sadece biri o da ıkınmayla çalışıyor, fare ve klayvede usbden çalışır bilirsiniz :)

ekstra bi durum daha var, nvidia tarafından üretildiğine dair kesin kanıt olmayan gforce m320 diye bir ekran kartım var, görüntüde shader 3.0 a sahip ama eski oyunlarda fln. bile kastıran değişik bir şey. düşünün artık kullandıkları parçaları.  

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

DELL dizüstüleri nasıl bilirsiniz.???

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Jubbelly: görmedik ki herifi nasıl bilelim.

diamonique tarafından 28/Eki/12 14:29 tarihinde düzenlenmiştir

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

ben kullanıyorum. tek sorun ısınma problemi. Aslında yararlı bir özellik. kışın doğalgaz az geliyor

benimde aynı

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

casper masaüstü kullanan tanıdıklar var gayet sağlam bilgisayarlar, klavye-mause kullaşlı değil ona da bi 30 lira ver microsoft'un setlerinden birini al 10 yıl kullan. laptoplar için bişi diyemicem, yüksek performansta hp kadar ısınıyosa kesinlikle önermem, hpde yüksek performansa alıyoruz 15dk iyi gidiyo ısınınca normalinden daha yavaş oluyo. bide hp sürekli ısınmıyo niye millet bu kadar muzdarip güç seçeneklerini yüksek performans yapmazsanız günlerce kapamadan kullanabilirsiniz, ki kullandık akşam torrent çekip oyun yükledik, winrar işlemleri yaptık. sabah da oyunları oynadık :)

hsyN tarafından 28/Eki/12 19:16 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Yazılanları okudum. Herkes yaşadıklarını yazmış ama bir marka hem hiç sorunsuz hemde çok sorunlu nasıl oluyor. şans işl sanırım.
    Ben en iyisi yazı tura atayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

No Casper No Cry...

Bilgi Güçtür.
Toplam Hit: 7452 Toplam Mesaj: 62