folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Casper Laptop Hakkında

Casper Laptop Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

dell al

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

hayaletkurt bunu yazdı:

casper dan uzak dur hacı.

6 casper bilgisayar aldım.

1 tanesi masaüstü, 2 tanesi netbook, geri kalan laptop.Hiç birinden şikayetçi değilim.Bir taneisnde solaklara göre dizayn edilmişti sanki, o sıkıntılıydı.Fakat donanım, ısınma vs.. gibi problemleri olamdı.

Casper dan vazgeçmem.NEye göre uzak dursun ?

7 senedir falan 1 kere servise göndermedim, 1 kere problem çıkartmadı bana.NE donanımsal problem nede başka birşey.Oldukça iyi.Oldukça sağlam.

casper hakkında bence oldukça ön yargınız mevcut

edit :

Benimkiside nirvana.Nirvanalar oldukça iyi, ilk aldığım casperdan itibaren, sessizlik üzerine çalışıyorlardı başarmışlar.Isınma sorunuda çok iyidir.ARkadaşların hp falan var, elleyemiyorsun.

aynı durumdayım.. şu an bu mesajı yazdığım laptop casper, 5 sene olmuştur alalı, ben hazırlık ya da 1. sınıfta felandım şimdi mezun oldum hala cayır cayır çalışır. kendi kendine çıkan kırılan bozulan bişeyine rastlamadım, bi tek bataryası bozuldu o da bnm yüksek ayarsız kullanmamdan ötürü..

aşşa da bi tane casper masaüstü var annemin kullandığı, çok özelliği olan bişey değil zaten ufacık bişey ama bi arızasını görmedim, duymadım.. geldiği gün kurdum oraya hala çalışır.

ödev-projelerimi yaptığım, oyun oynadığım masaüstüm var bide, o da casper. bi önceki evimizin elektrik tesisatında sorun olduğu için aşırı elektrik yedi bi kere powerı uçtu anakartı bozuldu, servise götürdüm 4 gün sonra cayır cayır haliyle geri aldım.. 1-2 ay önce bilgisayar toplayana kadarda cayır cayır kullandım, hatta topladığım bilgisayarda casper dan aldığım makinedeki işlemciyi kullanıyorum.

bi tanede ufak 10 inc midir nedir öle ufak bişe var, bozulması için bi neden yokz aten çok nadir kullanılıyo ama o da sorunsuz bi şekilde çalışıyo zaten amacı internet girmek, onuda beceriyo alet.

ben hala niye casper dan uzak durduğumuzu anlamış değilim ama madem öyle uzak durun napim :)

ben gayet yakınım ve mutluyum :) ayrıca gayet normal bi günde doğdum kadir gecesi vs de deil :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

cemnet bunu yazdı:

benimde üst üste 2. casper nirvana laptop'm şuanki.

Enteresandır ki bende memnunum bilgisayardan :)

Not: 2. laptopu aldım ve 10 gun sonra harddisk hatası vermeye başladı. Aha dedim gote geldik. Vatana gittim hastayı gosterdim, 30 gün içerisinde sorun olursa direk değiştiriyolarmış. Benimkide öyle oldu. Değiştirdiler ve sorun daha olmadı.

Ayrıca özellik ve fiyat olarakda diğerlerinden gayet başarılı.

Çok ısınma olayı var ancak özellikle 1 sene sonunda.

hocam o ısınma (1 sene bitince) termal macunla falan çözülüyormuş sanırım.Bşaka caspercı vardı o demişti, temal macun bide bakır soğutma bişeyi mi ne (işlemci için) onu takınca tamamdır demişti.

valla hocam ben masaüstü olan casper ı birinci sınıftayken almıştım, 1 bitti 2 bitti 3 bitti 4. sınıfta sömestrda ısınma yapmaya başladı dandini bi termal macun aldm sürdüm bişeyi kalmadı :)  en ideali belirli bi sürede termal macunu yenilemek zaten

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

onu diyorum hocam bende, millette bi casper antipatisi başlamış.Sebebini soruyorum diyorlar ki, sürekli sorun çıkartıormuş, servisi iyi dğeilmiş.Casperın ne ürününden nede servisinden şikayetçiyim.

NEdendir bu düşmanlık bilmem.Kullanmadığım için dell vs.. ile ilgili kıyaslama yapamam.Fakat benim karşı çıktığım nokta casper'a boktan demeleri.Aksini kanıtlayacak 4-5 adam burda mevcut.İçimize hala 1-2 casper kullanıp alayından tiksinen, bilgisayarların elinde kaldığı birisi gelmedi.

Ya bilgisayarcıda çalışıyor ona göre söylüyorlar, yada çevrelerinden duymuşlar.

--

İyide bu forumu okyan bir adam diyecek ki casper berbatmış.NErden bilyor ? forumda okudu.Forumdaki eleman nerden bilyior ? Başka yerden duydu.O ? oda başkasından.

Ey maaşallah....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

onu diyorum hocam bende, millette bi casper antipatisi başlamış.Sebebini soruyorum diyorlar ki, sürekli sorun çıkartıormuş, servisi iyi dğeilmiş.Casperın ne ürününden nede servisinden şikayetçiyim.

NEdendir bu düşmanlık bilmem.Kullanmadığım için dell vs.. ile ilgili kıyaslama yapamam.Fakat benim karşı çıktığım nokta casper'a boktan demeleri.Aksini kanıtlayacak 4-5 adam burda mevcut.İçimize hala 1-2 casper kullanıp alayından tiksinen, bilgisayarların elinde kaldığı birisi gelmedi.

Ya bilgisayarcıda çalışıyor ona göre söylüyorlar, yada çevrelerinden duymuşlar.

--

İyide bu forumu okyan bir adam diyecek ki casper berbatmış.NErden bilyor ? forumda okudu.Forumdaki eleman nerden bilyior ? Başka yerden duydu.O ? oda başkasından.

Ey maaşallah....

swordfish'te mi yalan söylüyor hocam adam profesyonel notebook tamiri vs yapıyor o damı yalancı ? Casper dandik abi bunu bağıra bağıra söylerim. Aynı özellikte iki tane notebook al biri casper diğeri asus olsun aynı programları çalıştır 10 gün boyunca çalışsın program casper 3. günde mavi ekrana dşmezse gel yanıma . Ha sen şanslısındır kullandığın hiçbir casperda sorun yaşamamışsındır ama buda senin bahtı açıklığından kaynaklanıyordur bilemem .

adidas | akbank | avea | avon | bamtur | borusan | BOSCH | casper | Chevrolet | dıgıturk | evkur | finansbank | ford | Garanti Bankası | gittigidiyor | hepsiburada | hepsiburada.com | hp | hyundaı | hızlıal | ihlas | iphone | iş bankası | kombi | markafoni | michelin | nike | nokia | opel | pegasus | peugeot | SAMSUNG | speak | starbucks | süperonline | türk telekom | teknosa | toyota | ttnet | turkcell | türk telekom | vatan bilgisayar | VINN | vodafone | volkswagen |

bu yukardaki liste sikayetvar.com'un anasayfasından alıntı . 8. sıradaki markaya bakarmısın ? Birde listenin geneline bak bakalım casper'dan başka bilgisayar firması hakkında şikayet çoğunluğu varmı ?

Daha işçilerine para ödemeyen teknik servis bayilerinin kürt olduğu mağazadan ne bekleyebilirsin hocam . Bu dakikadan sonra casper alanın aklına tüküriyim derim ben . Gidin dell alın asus alın abi 200 300 lira fazla vwerin sağlam bişey alın .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

casper simit satsa açlıkdan öleceğimi bilsem gidip almam. O simidi yiyip zehirlenip öleceğime babalar gibi açlıkdan ölürüm dostlar beni hatırlar ;)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Şu anda kullandığım masaüstü casper. Garantideyken dvd sürücüsü bozuldu serviste arkadaş vardı yenisini verdi, 6 ay geçmeden o da bozuldu.

Ekrana görüntü gitmiyordu servise yolladık hiçbirşey yapmadan geri yolladılar. Ertesi  gün yine arıza verdi yine yolladık "anakart çatlamış" diyerek anakartı değiştirdiler. Değiştirdikleri anakart sorunsuz çalışıyor :)

Ablarlamda yine casper masaüstü var dvd sürücüsü bozuk. Onların bilgisayarda da ekrana görüntü gitmiyordu. Aradık evden gelip aldılar, monitör kablosunu değiştirip eve kadar getirip kurdular. 1-2 gün sonra yeniden görüntü gelmedi. Bu sefer ekran kartı, anakart ve güç kaynağını değiştirip getirdiler.

Arkadaş kardeşine i7'li laptop aldı teknosadan. Harddiskinde sorun vardı hemen geri götürdüler teknosa biz almayız dedi. Casper'a gönderdiler 1 ay sonra geri geldi. Yine aynı sorun vardı. Arasıra hata verdiği için geri göndermediler şimdi hiç açılmıyor.

Bahar döneminde kankam casper alma dediğimiz halde indirimi görünce dayanamadı i7'li nirvana aldı satürnden. Mavi ekrana abone. Çocuk korkusundan oyun oynayamıyordu başlarda.

2 arkadaşın dvd sürücüleri bozuk.

Casper çok ürün satıyor o yüzden piyasada çok fazla bozuk casper var demek doğru olmaz. Bu benim 3. bilgisayarım. İlk ikisi hala sorunsuz çalışıyor.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 6024 Toplam Mesaj: 38