Celal İle Ceren
-
filmi izlemedim ama twitterdan olaya yaklasimini gorunce dusuk puan vermeleri gayet iyi olmus.
bu arada fundamentalsda iyi degildi bence.
-
Film çok kötü ibneler reklamı iyi yaptı sadece
-
Ben sinemada izledim. Kesinlikle ikisi farkli seyler birbiriyle kiyaslamiyorum. Ama cem yilmazin gosterisinde bile bu kadar gulmedim. Ben anlamiyorum filmden titanikmi cikacakti beklenti neydi. Ben de salonda kirildi gulmekten. O 9000 kiside 90 kisi bile izlememistir ama puan vermisler iste. Film sanat filmi degil..:) ama guzel
-
Tahribat olarak 10 puan verip inciyi devirelim mi ?
-
mfatihbodur bunu yazdı
Tahribat olarak 10 puan verip inciyi devirelim mi ?
hacı inan tbt`de olanların yarısı inciyede kayıtlı.
---
filmin fragmanı güzel olmuş henüz izlemedim ama güleceğime eminim.
-
çok arabartmışsınız , film güzeldi zaten şahanın skinde deildir imdb puanı gişeya bakarsın para kazanırsın , sanat filmi yapmıyorya
komedi filmlerinin hangisi yüksek puan alıyor. illa eleştirilecek zaten
siz gülmeye gidiyorsunuz adamda bunu size sağlıyor bitti. cem yılmaz ne kadar hakkını veriyorsa şahanda o kadar.
-
3.Sıraya çıktı mk :D
-
o değilde nete düşmedimi daha?
-
Film gerçekten kötüydü ama şu anki puanı alacak kadar kötü değil. İnci sözlük sağ olsun.
Not: YUH! Böyle giderse en kötü film olacak amk, bu kadarını hakettiğini sanmıyorum. -
NuLL29 bunu yazdıBen sinemada izledim. Kesinlikle ikisi farkli seyler birbiriyle kiyaslamiyorum. Ama cem yilmazin gosterisinde bile bu kadar gulmedim. Ben anlamiyorum filmden titanikmi cikacakti beklenti neydi. Ben de salonda kirildi gulmekten. O 9000 kiside 90 kisi bile izlememistir ama puan vermisler iste. Film sanat filmi degil..:) ama guzel
cem yılmazın gösterisinde gülmediysen bir problem vardır demektir.Bende ilk çıktığı gün izledim ikisini de, celal ile ceren beş para etmez.
recep ivedik karakterinde bir adam yaratmış yine, günlük olağan şeyleri abartılı bir şekilde önümüze koymuş.
bu filmden biraz daha farklılık bekliyordum.
ama cem yılmazın gösterisi çok güzeldi 2 saat boyunca güldüm.