Celal İle Ceren

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı
    NuLL29 bunu yazdı
    Ben sinemada izledim. Kesinlikle ikisi farkli seyler birbiriyle kiyaslamiyorum. Ama cem yilmazin gosterisinde bile bu kadar gulmedim. Ben anlamiyorum filmden titanikmi cikacakti beklenti neydi. Ben de salonda kirildi gulmekten. O 9000 kiside 90 kisi bile izlememistir ama puan vermisler iste. Film sanat filmi degil..:) ama guzel

cem yılmazın gösterisinde gülmediysen bir problem vardır demektir.Bende ilk çıktığı gün izledim ikisini de, celal ile ceren beş para etmez.

recep ivedik karakterinde bir adam yaratmış yine, günlük olağan şeyleri abartılı bir şekilde önümüze koymuş.

bu filmden biraz daha farklılık bekliyordum.

ama cem yılmazın gösterisi çok güzeldi 2 saat boyunca güldüm.

Sen bi kere okumayı öğren sonra anlamayı öğren en son yazma işine bakarsın.

Ben cem yılmazın gösterisinde gülmedimmi yazmışım. şimdi cemdi şahandı daleveresine girmicem armutla elma kıyaslanamaz. farklı türler. ben sadece ne kadar güldürdüğüne örnek vermeye çalıştım.

ha sana gelince ne bekliyordun. sanat filmimi çekecekti fragmanlardada az çok belliydi. adam bundan önce kısa videoları saymazsan recep ivedikten 4 tane çekti. onlarıda beğendim bunuda ama en çok bunu beğendim. ha sen onları beğenmediysen bunuda begenmemen normal. Ama normal olmayan ne biliyormusun madem öbürlerini beğenmedin ne b.k yemeye bunu izlemeye gittin :D Get daha cevap verip beni konuşturma :D

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Şahanın tarzını sevmiyorum bu haberden sonra gittim 1 puan verdim valla. Destek için inciye. adamın bir kere insanlarla konuşma tarzı çok salakça. Zeka seviyesi resmen diplerde. Ne bok var bu adamın filminde anlamam. Küfür kıyamet başka bişey yok. Adam ananızı sikicem diyo siz mal gibi gülüyosunuz. Ben diyince niye kızıyosunuz ozaman arkadaşım.

Sözüm meclisten dışarı.

Edit : Yarın çok yaratıcı küfürlerin olduğu 120 dakikalık bir video çekicem. Bakalım kimler gülücek buradan.

interfector tarafından 31/Oca/13 09:10 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

imdb gibi bir yerde en düşük puanı alabilmek de bir başarıdır bence :)

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı
    streetw1se bunu yazdı
    NuLL29 bunu yazdı
    Ben sinemada izledim. Kesinlikle ikisi farkli seyler birbiriyle kiyaslamiyorum. Ama cem yilmazin gosterisinde bile bu kadar gulmedim. Ben anlamiyorum filmden titanikmi cikacakti beklenti neydi. Ben de salonda kirildi gulmekten. O 9000 kiside 90 kisi bile izlememistir ama puan vermisler iste. Film sanat filmi degil..:) ama guzel

cem yılmazın gösterisinde gülmediysen bir problem vardır demektir.Bende ilk çıktığı gün izledim ikisini de, celal ile ceren beş para etmez.

recep ivedik karakterinde bir adam yaratmış yine, günlük olağan şeyleri abartılı bir şekilde önümüze koymuş.

bu filmden biraz daha farklılık bekliyordum.

ama cem yılmazın gösterisi çok güzeldi 2 saat boyunca güldüm.

Sen bi kere okumayı öğren sonra anlamayı öğren en son yazma işine bakarsın.

Ben cem yılmazın gösterisinde gülmedimmi yazmışım. şimdi cemdi şahandı daleveresine girmicem armutla elma kıyaslanamaz. farklı türler. ben sadece ne kadar güldürdüğüne örnek vermeye çalıştım.

ha sana gelince ne bekliyordun. sanat filmimi çekecekti fragmanlardada az çok belliydi. adam bundan önce kısa videoları saymazsan recep ivedikten 4 tane çekti. onlarıda beğendim bunuda ama en çok bunu beğendim. ha sen onları beğenmediysen bunuda begenmemen normal. Ama normal olmayan ne biliyormusun madem öbürlerini beğenmedin ne b.k yemeye bunu izlemeye gittin :D Get daha cevap verip beni konuşturma :D

hayır niye cevap vermiyim? onu anlamadım. (Sanırım bu aşağıdaki yazacaklarım için olabilir)

bu kadar gülmedim demek celal ile ceren daha komik demek buda gülmemişsin anlamına gelir.

ben recep ivediği beğenmedim mi dedim? bir de gelmiş bana okumayı öğren diyor :)

ilk filmi güzeldi, insanların bugüne kadar görmediği birşeydi ve farklıydı.Sonraki serilerini beğenmedim.

Neden gittiğimi yazmışım yine bana okumayı öğren diyen arkadaşım :) "Farklılık bekliyordum."

Sanat filmi beklemiyoruz zaten böyle birşey de yazmamışım.

Mesela Cem'in Yahşi Batı'yı da çok beğenmemiştim, Arog güzeldi.

Cem ile Şahanı zaten kıyaslamıyorum ben sadece Şahan'ın filmi komik değildi diyorum.

ve son olarak lütfen konuşmaya devam et :)

streetw1se tarafından 31/Oca/13 09:49 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Şahanın tarzını sevmiyorum bu haberden sonra gittim 1 puan verdim valla. Destek için inciye. adamın bir kere insanlarla konuşma tarzı çok salakça. Zeka seviyesi resmen diplerde. Ne bok var bu adamın filminde anlamam. Küfür kıyamet başka bişey yok. Adam ananızı sikicem diyo siz mal gibi gülüyosunuz. Ben diyince niye kızıyosunuz ozaman arkadaşım.

Sözüm meclisten dışarı.

Edit : Yarın çok yaratıcı küfürlerin olduğu 120 dakikalık bir video çekicem. Bakalım kimler gülücek buradan.

Bence sen yanlış filme girmişsin küfür kıyamet, cinsellik cem yılmazda üst seviyede ;) her zamanki gibi. Ama ikisi kıyaslanacak film değil. Altını çiziyorum film değil. Amınakoyim adamın kişiliğinden sizene neticeye bakın. Bence film gayet iyiydi ve güldürdü. iki filmede aynı gün içerisinde gittik sevgilimle cem yılmazdan ilk 15 dk da çıktık..

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Sözüm meclisten dışarı.

hocam cem yılmaz sikini gösteriyor,siki üzerine hikaye söylüyor ona gülüyoruz ama.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hhhop geldik mi CemYılmaz-VS-ŞahanGökbakar kapışmasına :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

streetw1se la gid kumda oyna.. ben diyom ankara sen diyon .... :D bide hala konuşuyon. biz farklı bir tükçe konuşuyor seninkisi başka bir lehçe anlaşışan.

"bu kadar gülmedim demek celal ile ceren daha komik demek buda gülmemişsin anlamına gelir." diyon ne alaka.

bak yazdığım cümle aynen bu "Kesinlikle ikisi farkli seyler birbiriyle kiyaslamiyorum. Ama cem yilmazin gosterisinde bile bu kadar gulmedim." celal ile ceren daha komik buraya kadar doğru. gerisini nereden çıkardın. diğerine gülmedim diyen yok ikisede çok komik tabiki cemdede yıkıldım gözlerimden yaş geldi. fakat celal ile ceren de daha çok güldüm. bu kadar. her yazdığım cümleyi bana uzun uzun açıklatma.

bu arda sayende armutla elma kıyaslamasına girdi millet seni kutluyorum. 

NuLL29 tarafından 31/Oca/13 10:30 tarihinde düzenlenmiştir

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

3. Sıraya kadar gerilemiş mk. Bence yine aslında kendimizi rezil ediyoruz. En Kötü filmin bir Türk filmi olması beni uzdu gercekten 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı

3. Sıraya kadar gerilemiş mk. Bence yine aslında kendimizi rezil ediyoruz. En Kötü filmin bir Türk filmi olması beni uzdu gercekten 

hocam zaten m.ali erbil malının oynadığı bütün filmlerle( hakederek)en kötü 100 listesine giriyoruz :) 

Toplam Hit: 7954 Toplam Mesaj: 63