Celal İle Ceren
-
cem yılmazdan sonra buna gidince gülemedim nedense
-
ilginç
-
Ya yok artık dedim, gittim twitter'dan kontrol ettim harbi doğru lan tweet'ler. Bu herifin malın önde gideni olduğunu biliyorduk zaten ama ağır fitil olmuş HAEHEAHAEHHAEHEAHAEHAEHAEAE. Beyinsiz ya.
-
yazık ya salonların dolu olmasıyla filmin kalitesinin doğru orantılı olduğunu zannediyo. şahsen filmi izledim ve gittim imdb'ye verdim 1 puanı.
-
Kutengri bunu yazdıDarısı Cem Yılmaz'ın başına
@@ İnciciler CEM YILMAZI Sever Hocam :D Hemde Ciddi Derecede... -
zumsuk bunu yazdı
ilginç
oha adam bildiğin ergen ergen tweetler atmış.
keşke zeka pırıltısı taşıyan cümlelerle laf sokabilseymiş onu bile becerememiş zavallı.
Dediğim gibi osur osur film çek salonlar tıklım tıklım olur.Merak etme bizim millete bu yarıyor.
-
Turkiyeye şahan gibi adamlarda lazım, Kemal sunal gibi usta bı yetenekden sonra güldügüm kişilerden birisi .. bu incicler tam yavşak .. Şahanı kötüleyerek kendilerini kötülüyorlar farkında degiller .. liselilerden ne beklersin amk. yakışanı yapmişlar.
-
An itibariyle "dünyanın en kötü filmi" olarak kayıtlara geçti Celal ile Ceren.
(bkz: http://www.imdb.com/chart/bottom)
Bu ne demektir? adam gişe yaptı parayı zaten götürdü demek değildir, öncelikle Şahan başta olmak üzere birçok götü kalkığın haddinin bildirilmesidir, daha sonraki yapacağı işlerde "dünyanın en kötü filmini yapan adam" sıfatıyla anılacağından bir daha beyaz perdeye rahat rahat "sıçamayacak" olması demektir, ağır psikolojik çöküntü demektir..
Ayrıca konuda "Cem Yılmaz" isminin geçmesi kafadan bu konuyu gerizekalı turnusolü yapmış bile..
-
zumsuk bunu yazdı
ilginç
Bu saat den sonra
bu sahsin gözümdeki degeri Klasik ergenden ote degildir..
-
Twitlere baktım öyle bir şey yok kaldır mış mı yoksa hiç olmamış mı ?
Şahanı sevmesemde bunların basit bir montaj olduğunu düşünüyorum.