Cem Adrian Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
-
ilk radyoda dinlediğimde kız sandım, sonra öğrenince kısa süreli bir şok yaşadım da bu adamın normal ses rengini çok beğeniyorum da abi ne gerek var o kadar incelmeye düz söylese arada bi ooooolasa yeter ya burdan iletin kendisine..
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------
Ilk dinlediğimde biraz yadırgadım ama sonra ondan başkasını dinleyemez oldum :)
sizin onun hakkında ki düşüncelerinizi merak ettim ?
-----------------------------aynen hocam :D bu ne karı gibi bağırıyor diyordum. ama yağmur ve bana özeli dinledikten sonra...
-
Ben bu şarkıyı sana yazdım şarkısını dinlemiştim horoz gibi ötüyor bu adam noluyor dedim bende
-
sanırım 2007 güzellik yarışmasında olsa gerek aspirasyon isimli şarkıyı söylemişti. Çok güzel bir şarkıdır. Youtube da videosu olması lazım. Aspirasyon
-
o kim ya ?
-
kendisiyle msnden telefondan konuşur görüşürdüm bir zamanlar taki bir msn konuşmasında
abi yeni albümünü indirdim bütün şarkılar çok güzel ağzına sağlık dedikten sonra (benim jeton sonradan düşmüştü:)
sanata ve emeğe hiç saygın yok tarzı birşeyler yazmıştı sonra bir daha hiç görmedim telefonuda kapalı hattını değiştirmiş :d
msn konuşmaları halan kayıtlı duruo pcde (kamera görüntüleride) :D ama benimle ilgilenmesi kamera açtırması vs. cem abi dediğimde bana abi deme abi kelimesini atalım demesi (2 3 sene önce ilk çıktığı zamanlarda konuşuyordk) sonra hakkında gay olduğu iddalarını geç öğrenmem safmışım az kalsın kullancakmış beni durumu oluşturmuştu.
Yinede günaha girmek istemem :D ama sesi perfect... -
ben hiç beğenmiyorum..beğenenlerinde marjinal bir tutum sergilediğini düşünüyorum..
-
bu alemde 4 tür müzik dinlerim:
1) melodic death metal
2) trance
3) İsmail YK
4) Serdar Ortaç
daha da kimseyi tanımam.
:)))
-
o da kim ? :)
-
thanatosus bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
thanatosus bunu yazdı:
Banada gay dediler
-----------------------------hahaha hocam ne adamsın :D:D
-----------------------------Türkçeyi dikkatli kullanmak lazım anasını satiyim nereye çekersen oraya uzuyor arkadaş :D
-----------------------------heuheuhweuueuwehuhuehheheuheuhe