Cem Uzan Parasını Alır Mı?
-
Cem Uzan hırsızmı dolandıdıcı mı bilmiyorum ama eğer öyleyse bile tayyip daha büyük hırsız :). Hırsız hırsıza para kapatırır mı la. Uzan'a açılan tüm davalar siyasidir. Genç partinin aldığı oy oranı oldukça iyiydi diye hatırlıyorum.Tayyip cemaat ve bilmediğimiz diğer konsorsiyumlarla birlikte fişi çekildi.Her şeyine el konuldu.
Yani kısaca adam haklı. Çünkü adil bir yargılanma olmadı. TIpkı Ergenekon ve Balyozda olduğu gibi siyasi davalar bunlar. Alır mı parasını demişsin. Alamaz.Kılıfına uydurur tayyip ve tayfası.
-
adam zamanında ülkeyi zengin etti alabilirmi bilmiyorum ama adama çok haksizlik edildi ben olsam onun yerinde tetikçi tutar öldürttürdüm iyi dayandı
-
bi hesap daha
ortalam 500 milyon dolarlık barajdan
50 tane yapabiliyorsun
-
Bu adama oy verdim ya o %7 nin içinde bende varım ya gözüm açık gitmez. Şerefsizlere soysuzlara vatan hainlere dinsizlere oy vermektense bu adama verdik oyumuzu vakti zamanında..
-
Daft bunu yazdı
bi hesap daha
ortalam 500 milyon dolarlık barajdan
50 tane yapabiliyorsun
Haydi zenginin malını züğürdün çenesini yormaya devam etsin. Cem'ciğim bu parayı Uganda'ya verip ahaliye "1 yıl yatıyorsunuz, hepiniz bendensiniz" diyebilir.
-
avrupa mahmemelerinde bu adam kazanırsa tayyoş ve fetoş SİKİ TUTAR
-
erdem358 bunu yazdı
atıyorum davayı kazansa tayipte siktir lan ödemiyorum dese avrupa mahkemesi ne yapabilir ?
-
ya hocalar, bilir kişi raporlarını hazırlayacak olanlar hazine müşteşarlıkları yani akla ne gelirse hükümetin elinde. cem bey cemaate dayamış şırtını ama cemaat g.tü kurtaramadı ki cemi kurtarsın. takılmaya gerek yok.
-
bu adamdan çok iyi başbakan hatta başkan olur.
https://www.youtube.com/watch?v=u1XXDRVj7wo
genç partiyi kurmamış olsaydım bunlar başıma gelmezdi...
https://www.youtube.com/watch?v=E5z4eO7DDGI
PanxeR tarafından 02/Eyl/15 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
atıyorum davayı kazansa tayipte siktir lan ödemiyorum dese avrupa mahkemesi ne yapabilir ?
AİHM'nin bir yaptırımı yok hocam sadece karar çıkar ülke için prestij kaybı olur ancak