folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cem Uzan Parasını Alır Mı?

Cem Uzan Parasını Alır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    matternich bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

Aihm turkiyeyi kibrisada tazminat odemesi icin karar vermedi basbakan davutogluda siktir cekti bunda da aynisi olacaktir bu arada anlamadigim bu gavata oy atip sevip destekleyip hala ak partiye laf cakmaniz cok ilginc 

ben oy atmadım ama neden uzana oy atmanın akpye kıyasla garip olacağını anlamadım

İkisi de hırsız ya o bakımdan heralde

Birisi ehli sünnet hırsızı birisi arsen lupen

Adamlarda mantık aramıcan din dedin mi kendini patlatan kamikazeler .)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ayrıca hırsıza ne kadar adalet lazımsa bize de o kadar adalet lazım.cem uzan hırsız olabilir.

ancak bana göre hırsızlığı tescil edilmeden politik olrak mallarına el kondu.avrupa eğer bu para ödenecek derse

dışarıdaki paralaraına el konabilir türkiyenin.parası ödenmiş malları teslim edilmez.yani her türlü parayı bizden alırlar.ama bizim haberimiz olmaz vatandaş olarak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı

Aihm turkiyeyi kibrisada tazminat odemesi icin karar vermedi basbakan davutogluda siktir cekti bunda da aynisi olacaktir bu arada anlamadigim bu gavata oy atip sevip destekleyip hala ak partiye laf cakmaniz cok ilginc 

Çünkü adam mazot 1 tl olacak diyince taşşak geçtiler dolar 3tl olacak deselerdi inanmazdınız.. Dolar bu gün 2,98525285 Türk Lirası aq yerinde..
    O adam mazot 1 tl olacak dediği zaman bende kızdım ama neden kızdım?? Türkiye gibi bir ülkede eğitimi arttır tarıma yönel ulan herşeyi bırak kendin üret mazotu bedava yapmaman için hiç bir engel yok. O adam mazot 1 tl dedi ben neden bedava olacak demedi diye kızdım..

Ama sizler padişahım çok yaşacılar böyle yaşayıp böyle öleceksiniz...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Son mesajimı editleyemedim.

Dolar an itibariyle 3.0084tl oldu bilin istedim..!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Adamın zamanında yaptığı çoğu şeçim vaadi akp tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleştirilemeyenlerde bugun seçim vaadi olarak ısıtılıp önümüze sunuluyor.

Adama yapıştırılmış bir hırsız yaftası gidiyor.  Bir söz var beğendiğim: ÇOK LAF YALANSIZ ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ.

Adam diyorki zamanında en çok vergi veren 5 kişiden 3'ü benim ailemdendi. Çalmışmıdır çalmıştır ama ülkeye yatırımınıda yapmıştır bu adam. Adamın zamanında yaptırdığı barajları kullanıyoruz hala, hala adamın telekominosyon şirketinin devamı olan vodafonu kullanıyoruz. 9 milyon teklif ettiler satmadım devlet 4 milyona sattı diyor. 

Bu ülkeye kendi öz sermayesiyle bir çivi çakmayan adamlarla bu adamı karşılaştırmak aynı kefeye koymak ne biliyim biraz garip benim vicdanım el vermiyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Adamın zamanında yaptığı çoğu şeçim vaadi akp tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleştirilemeyenlerde bugun seçim vaadi olarak ısıtılıp önümüze sunuluyor.

Adama yapıştırılmış bir hırsız yaftası gidiyor.  Bir söz var beğendiğim: ÇOK LAF YALANSIZ ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ.

Adam diyorki zamanında en çok vergi veren 5 kişiden 3'ü benim ailemdendi. Çalmışmıdır çalmıştır ama ülkeye yatırımınıda yapmıştır bu adam. Adamın zamanında yaptırdığı barajları kullanıyoruz hala, hala adamın telekominosyon şirketinin devamı olan vodafonu kullanıyoruz. 9 milyon teklif ettiler satmadım devlet 4 milyona sattı diyor. 

Bu ülkeye kendi öz sermayesiyle bir çivi çakmayan adamlarla bu adamı karşılaştırmak aynı kefeye koymak ne biliyim biraz garip benim vicdanım el vermiyor. 

Besim Tibuk un bir sözü var. "Biz olmasakda bizim dediklerimiz zaten olacak ya 5 yıl ya 10 yıl sonra"..  

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Gelin cem uzani siteye çağıralım:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Gelin cem uzani siteye çağıralım:)

Gelsin, hatta mümkün olsa Türkiye'ye gelsin. Oturup çay içelim karşılıklı bir konuşalım, yapalım münazaramızı yapalım suçlamalarımızı yapsın o da bize açıklamalarını beyanlarının yanında varsa kanıtlarınıda sunsun. Süper memnun olurum aynı zamanda benim için bir zevk olur. Adeta bir nerdgazm :D

Sadece bi imza..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

cem uzana davettiye atın belki bize yatırım yapar xd

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek