Cem Uzan Parasını Alır Mı?
-
matternich bunu yazdıgriffin bunu yazdı
Aihm turkiyeyi kibrisada tazminat odemesi icin karar vermedi basbakan davutogluda siktir cekti bunda da aynisi olacaktir bu arada anlamadigim bu gavata oy atip sevip destekleyip hala ak partiye laf cakmaniz cok ilginc
ben oy atmadım ama neden uzana oy atmanın akpye kıyasla garip olacağını anlamadım
İkisi de hırsız ya o bakımdan heralde
Birisi ehli sünnet hırsızı birisi arsen lupen
Adamlarda mantık aramıcan din dedin mi kendini patlatan kamikazeler .)
-
Ayrıca hırsıza ne kadar adalet lazımsa bize de o kadar adalet lazım.cem uzan hırsız olabilir.
ancak bana göre hırsızlığı tescil edilmeden politik olrak mallarına el kondu.avrupa eğer bu para ödenecek derse
dışarıdaki paralaraına el konabilir türkiyenin.parası ödenmiş malları teslim edilmez.yani her türlü parayı bizden alırlar.ama bizim haberimiz olmaz vatandaş olarak.
-
griffin bunu yazdı
Aihm turkiyeyi kibrisada tazminat odemesi icin karar vermedi basbakan davutogluda siktir cekti bunda da aynisi olacaktir bu arada anlamadigim bu gavata oy atip sevip destekleyip hala ak partiye laf cakmaniz cok ilginc
Çünkü adam mazot 1 tl olacak diyince taşşak geçtiler dolar 3tl olacak deselerdi inanmazdınız.. Dolar bu gün 2,98525285 Türk Lirası aq yerinde..
O adam mazot 1 tl olacak dediği zaman bende kızdım ama neden kızdım?? Türkiye gibi bir ülkede eğitimi arttır tarıma yönel ulan herşeyi bırak kendin üret mazotu bedava yapmaman için hiç bir engel yok. O adam mazot 1 tl dedi ben neden bedava olacak demedi diye kızdım..Ama sizler padişahım çok yaşacılar böyle yaşayıp böyle öleceksiniz...
-
Son mesajimı editleyemedim.
Dolar an itibariyle 3.0084tl oldu bilin istedim..!
-
Adamın zamanında yaptığı çoğu şeçim vaadi akp tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleştirilemeyenlerde bugun seçim vaadi olarak ısıtılıp önümüze sunuluyor.
Adama yapıştırılmış bir hırsız yaftası gidiyor. Bir söz var beğendiğim: ÇOK LAF YALANSIZ ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ.
Adam diyorki zamanında en çok vergi veren 5 kişiden 3'ü benim ailemdendi. Çalmışmıdır çalmıştır ama ülkeye yatırımınıda yapmıştır bu adam. Adamın zamanında yaptırdığı barajları kullanıyoruz hala, hala adamın telekominosyon şirketinin devamı olan vodafonu kullanıyoruz. 9 milyon teklif ettiler satmadım devlet 4 milyona sattı diyor.
Bu ülkeye kendi öz sermayesiyle bir çivi çakmayan adamlarla bu adamı karşılaştırmak aynı kefeye koymak ne biliyim biraz garip benim vicdanım el vermiyor.
-
Sserkan bunu yazdı
Adamın zamanında yaptığı çoğu şeçim vaadi akp tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleştirilemeyenlerde bugun seçim vaadi olarak ısıtılıp önümüze sunuluyor.
Adama yapıştırılmış bir hırsız yaftası gidiyor. Bir söz var beğendiğim: ÇOK LAF YALANSIZ ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ.
Adam diyorki zamanında en çok vergi veren 5 kişiden 3'ü benim ailemdendi. Çalmışmıdır çalmıştır ama ülkeye yatırımınıda yapmıştır bu adam. Adamın zamanında yaptırdığı barajları kullanıyoruz hala, hala adamın telekominosyon şirketinin devamı olan vodafonu kullanıyoruz. 9 milyon teklif ettiler satmadım devlet 4 milyona sattı diyor.
Bu ülkeye kendi öz sermayesiyle bir çivi çakmayan adamlarla bu adamı karşılaştırmak aynı kefeye koymak ne biliyim biraz garip benim vicdanım el vermiyor.
Besim Tibuk un bir sözü var. "Biz olmasakda bizim dediklerimiz zaten olacak ya 5 yıl ya 10 yıl sonra"..
-
Gelin cem uzani siteye çağıralım:)
-
DJ_Alper bunu yazdı
Gelin cem uzani siteye çağıralım:)
Gelsin, hatta mümkün olsa Türkiye'ye gelsin. Oturup çay içelim karşılıklı bir konuşalım, yapalım münazaramızı yapalım suçlamalarımızı yapsın o da bize açıklamalarını beyanlarının yanında varsa kanıtlarınıda sunsun. Süper memnun olurum aynı zamanda benim için bir zevk olur. Adeta bir nerdgazm :D
-
cem uzana davettiye atın belki bize yatırım yapar xd
-
70milyona bölsen 385 lira çıkar kişi başı