Cem Uzan Parasını Alır Mı?
-
MuhammeT bunu yazdı
ya hocalar, bilir kişi raporlarını hazırlayacak olanlar hazine müşteşarlıkları yani akla ne gelirse hükümetin elinde. cem bey cemaate dayamış şırtını ama cemaat g.tü kurtaramadı ki cemi kurtarsın. takılmaya gerek yok.
cem uzan sırtını cemaate mi dayamış?? hoca sen her şeyi paralele bağlanyanlardansın galiba :)
-
Bu adama birileri iyi diyor birileri kötü .
Araştırmak lazım bunun olayını
-
ben daha çok şeyhimizin bu olayı nasıl yorumlayacağını merak ediyorum :D
-
25 milyar euro ne lea ? Dış borcun yarısı kadar alacağı var adamın : l
-
Elbet birgün herkes istediğini alır. Ben o kadar insanın ahı bir yerden bir şekilde çıkacağına inananlardanım :) Aheste aheste alacağına eminim.. "Kavak ağaçları sonsuza kadar uzamıyor" ;)
-
Bu adamı seviyorum abi.
-
buzukatak bunu yazdıDaft bunu yazdı
bi hesap daha
ortalam 500 milyon dolarlık barajdan
50 tane yapabiliyorsun
Haydi zenginin malını züğürdün çenesini yormaya devam etsin. Cem'ciğim bu parayı Uganda'ya verip ahaliye "1 yıl yatıyorsunuz, hepiniz bendensiniz" diyebilir.
Olur mu böyle laf? Adam haklı veya haksız olarak o parayı alsa vergilerden ödenecek. Vergilerde senden benden çıkacak.
Mesela bir sürü yol yapıldı Türkiye'ye. AKP söyleye söyleye ağzında sakız etti. Yol yapım işinden rant elde etti. Benim böyle AKP'yi en iyisidir demeye getirmek gibi bir niyetim yok ve bu rakamların bizler açısından değerinin gözümüzün önünde canlanması için söylüyorum.
15bin kilometre yolun maliyeti 6milyar TL imiş.
25milyar TL ödeyecekmişiz biz bu adama. Aynı parayla 60bin kilometre daha yol yapımı demek.
Siyasi destekçilik olarak düşünülmesin, ama öyle veya böyle biz bu yolları kullanıyoruz. Yani ihtiyacımız olan birşey. 60bin kilometre daha yol yapılsa köylere falan yollar uzatılsa daha iyi olmaz mı? Ve adamın haklı olduğuda meçhul.
Ki kendiside videoda bahsediyor. Sayıyla 1 yazıyla bir şirketinin ederi bu. Diğer şirketleri içinde ödeme talebi için kendisine yol açmış olacak.
PcK0 tarafından 03/Eyl/15 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
obie bunu yazdı
Hocam dış borç en son 400 kusur milyar lira olarak açıklandı :D
-
Beyler mahkeme uzanın lehine çıkarsa her şekilde Türkiye devleti bu meblayı uzana yasal süre içinde vermek zorunda. vermemek diye bişey yok. Tayyip falan hiçbişey yapamaz.
Kararın yerine getirilmemesi durumunda Türkiyenin yurtdışından bütün alacaklarına el koymaya kadar gider sonucu. Türkiyenin alacakları da var yani, avrupa mahkemesi kerizmi yoksa.
-
KrypT bunu yazdıobie bunu yazdı
Hocam dış borç en son 400 kusur milyar lira olarak açıklandı :D
Toplam borç o civarda.Kamuya ait olanı 45 milyardı en son : l