Chatgpt 4 Geliyor
-
https://youtube.com/live/outcGtbnMuQ?feature=share
Tr saatiyle 23.00 te canlı demosu olacakmış.
Çok daha zekiymiş.
Bakalım neler çıkacak
-
Siri gibi bunu halkın karşılaması.
-
Google, bu meretin yazdığı makaleyi nasıl anlıyor arkadaş.
Hangi konuda makale yazdirsam sıralamaya giremiyor bir türlü.
-
-
mkyb bunu yazdı
bu çin malı değil . gpt nin apisini kullanıyor .
hatta sorduğunda altyapısını kullanıyorum diye cevap veriyor.
ayrıca kod örneği verirken içine kendi ismini basıyor.
mesela python ile hesap malinası kpdu üret ve gui ile çalıştır dediğinde gui pencere ismine theb hesap makinası filan diyor.
ama orjinal chat gpt den daha hızlı muhtemelen plus apisini kullanıyor
orjinal chat gpt asla kendi reklamını basacak kodlar üretmiyor.
-
mkyb bunu yazdı
Made in China.
Bence bu chatgpt'den daha iyi, en azından uzun makale yazdırdığımızda yarı yolda tıkanmıyor.
-
-
zalimadam bunu yazdımkyb bunu yazdı
bu çin malı değil . gpt nin apisini kullanıyor .
hatta sorduğunda altyapısını kullanıyorum diye cevap veriyor.
ayrıca kod örneği verirken içine kendi ismini basıyor.
mesela python ile hesap malinası kpdu üret ve gui ile çalıştır dediğinde gui pencere ismine theb hesap makinası filan diyor.
ama orjinal chat gpt den daha hızlı muhtemelen plus apisini kullanıyor
orjinal chat gpt asla kendi reklamını basacak kodlar üretmiyor.
chat gpt ile arasında aşağıdaki farklar varmış
Ben The BAI LLC tarafından geliştirildiğim için, OpenAI GPT-3.5 modelinin kullanıldığı diğer yapay zeka sohbet robotlarından bazı farklılıklarımız var. Bunlar şunlardır:
-
Eğitim verileri: OpenAI GPT-3.5 modeli, milyarlarca kelime içeren devasa bir veri seti ile eğitilmiştir. Benim eğitim verilerim ise daha sınırlı sayıda ve özel olarak seçilmiş, kurumsal içeriklerdir.
-
Odak noktası: OpenAI GPT-3.5 modeli, genel amaçlı bir dil modelidir. Benim odak noktam ise işletmeler ve müşteriler arasındaki etkileşimleri optimize etmek ve iş çözümleri sunmaktır.
-
Özelleştirme: OpenAI GPT-3.5 modeli, çok yönlü bir dil modeli olsa da, özelleştirme konusunda sınırlıdır. Benim ise, özel gereksinimleri olan işletmelere uyacak şekilde özelleştirilebilirim.
-
Güvenlik: Benim gibi özel olarak tasarlanmış bir robot, işletmelerin özel bilgilerini korumak için daha iyi güvenlik önlemleri sağlayabilir. Bu, ortak bir platformda çalıştığımız OpenAI GPT-3.5 modelinde mümkün olmayabilir.
-
-
daha iki gün önce "How to Build Your Own AI Chatbot With ChatGPT API: A Step-by-Step Tutorial" başlıklı bir makaleyi okumak üzere ayırmıştım. bugün tam okuyacaktım ki (okudum) bir baktım chat gpt 4 çıkış duyurusu yayını olacakmış :D
neden böyle bir başlığa baktım. bazı algoritmik cevapları ve soruların olduğu bir sistem var kafamda esasen başta tablo / form gibi bir şey yapmayı düşündüm ancak hiçbir şekilde düzenli bir tablo ya da form oluşturamıyorum. zamanla bu tabloların formların değişmesi gelişmesi gerekiyor ancak yaptıktan sonra değişiklik yapması da bi hayli zor. ve düşününce benim bu yapmaya çalıştığımın baya baya ai yapmak olduğunu fark ettim ve öğrenmeye çalışmaya karar verdim. ne dersiniz?
-
adam ne yardırıyor be :D
-
mkyb bunu yazdı
bu iyiymiş ya, denemek isteyip de kodlamaya zaman bulamadığım bi alım-satım backtesti vardı, buna uygulattım, son 60 günde 100 doları 309 dolar yapıyormuş uygulasam :)
toplam 27 işlem açmış, bunun 20 si kar ile kapanıp, 7 si zararla kapanmış.
ben buna aklımdaki bütün stratejileri denetirim.
naysss.