Chery Araç Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Bugün tiggo 7 pro ve tiggo 8 proyu avm de biraz kurcaladım. Öncelikle ön koltuklar küçük geldi (183cm boy, 75kg biriyim). Ayrıca çok da rahat edemedim. Ön koltukların altında arapsaçı gibi kablolar meydanda, gayriihtiyari manuel koltuk ayarı yapmak için elimi koltuğun altına attığımda az daha kabloları koparıyordum. Multimedia olayında da pek bi nane yok. Ses kısmında bi ekolayzıe yok. Dahili navigasyon yok. 8 pro nun arkadaki fazladan koltuklarına anca 8-10 yaşında çocuklar sığabilir, yetişkin oturamaz. Tamamen boşa yapılmış o koltuklar.

Ön koltukların altı böyle

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Dahili navigasyon hangi araçta var ki tel bağlayınca olmuyor mu

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

chery araçlar aynı jetfadılın getirdiği protonlar gibi olucak ileride herhalde yedek parça yok

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Chery Türkiye Başkanı Si Fenghuo bir açıklamada bulundu. Ekonomim’den yer alan habere göre Fenghuo, “Hükümetin vergi düzenlemesi kararına saygı duyuyoruz. Mevcut durumu göz önüne aldığımızda; bir taraftan yapılan değişikliklere uyum sağlamak için çalışırken diğer taraftan da ilgili bakanlıklarla beraber Türkiye’de fabrika inşasının ve Türkiye’de üretimin fizibilite analizine yoğun bir şekilde çalışıyoruz. En kısa sürede Türkiye’de üretim gerçekleştirebilmek için çaba içerisindeyiz” dedi. 

Türkiye’de yatırım planlayan MG’nin Türkiye temsilcisi Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “MG yönetimi, Avrupa’daki gelişimini devam ettirmek üzere Avrupa’da üretim tesisleri kuracaklarını resmen paylaşmışlardı. Biz Doğan Trend olarak, Avrupa’da planlanan tesislerin ilki Türkiye’de olsun diye çalışıyoruz. MG ile geçen hafta niyet mektubu imzalama aşamasına geldik. Ancak net bir şekilde bilinmelidir ki yatırım karar alınması uzun bir süreçtir ve temennilerin ötesinde kati konuşmak doğru değildir. Şimdi ana önceliğimiz üretim çalışmalarını hızlandırmak.” 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

Chery Türkiye Başkanı Si Fenghuo bir açıklamada bulundu. Ekonomim’den yer alan habere göre Fenghuo, “Hükümetin vergi düzenlemesi kararına saygı duyuyoruz. Mevcut durumu göz önüne aldığımızda; bir taraftan yapılan değişikliklere uyum sağlamak için çalışırken diğer taraftan da ilgili bakanlıklarla beraber Türkiye’de fabrika inşasının ve Türkiye’de üretimin fizibilite analizine yoğun bir şekilde çalışıyoruz. En kısa sürede Türkiye’de üretim gerçekleştirebilmek için çaba içerisindeyiz” dedi. 

Türkiye’de yatırım planlayan MG’nin Türkiye temsilcisi Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “MG yönetimi, Avrupa’daki gelişimini devam ettirmek üzere Avrupa’da üretim tesisleri kuracaklarını resmen paylaşmışlardı. Biz Doğan Trend olarak, Avrupa’da planlanan tesislerin ilki Türkiye’de olsun diye çalışıyoruz. MG ile geçen hafta niyet mektubu imzalama aşamasına geldik. Ancak net bir şekilde bilinmelidir ki yatırım karar alınması uzun bir süreçtir ve temennilerin ötesinde kati konuşmak doğru değildir. Şimdi ana önceliğimiz üretim çalışmalarını hızlandırmak.” 

böyle olur ise gümrük birliğinden de siktirederler bizi

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

yeni konu açmaya gerek yok.

2026 model Chery'ler nasıl kullanan deneyimleyen vs var mı?

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 7603 Toplam Mesaj: 67
chery