Chery Araç Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Yedek parçası bulunması sıkıntı aracı alma bence ötv ile o para bandından hangi araçlar var 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Fazla seçenek yok gibi max 1.6mlik olan araçları alabiliyoruz sadece yedek parça servis ağı parça kalitesi vs hep beni düşündürdü alternatif suvlara bakacağız mecburen kimseden olumlu yorum yok

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ne kadar iyi olursa olsun ben almam. Araba bi insanın ruhunu yansıtıyor bence. Ben elantriklileri de sevmiyorum. O yüzden chery ssanyong filan pek sevmem.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yarın öbür gün ikinci elde satarım düşüncen varsa bir zamanlar bu işi yapan birisi olarak araba tavsiyelerim şunlar. Sabah ilana koy absürt bir fiyat yazmazsan akşama kaporasını alırsın öyle diyeyim. 

-Mercedes'in eski kedi göz W124 kasaları. 
    -Dizel Renaultların tamamı. 
    -Fiat Doblo
    -Toyota'nın tüm modelleri. Özellikle hibrit ve eski modelleri anında satılıyor.
    -Hyundai'nin eski yumurta kasaları.
    -Honda'nın 90'lar ve 2000'lerin başındaki modelleri.
    -Tofaş kuş serisi ve Reno 9'lar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Fazla seçenek yok gibi max 1.6mlik olan araçları alabiliyoruz sadece yedek parça servis ağı parça kalitesi vs hep beni düşündürdü alternatif suvlara bakacağız mecburen kimseden olumlu yorum yok

tucson olmamı

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    vegapc bunu yazdı

2aydır 8excellent kullanıyorum. 9-10 lt arası yakıyor şehir içi. Bu fiyat aralığına bu donanım başka markada yok. 
    Bazı malzemeleri plastik elinde kalacak hissiyatı verebiliyor.
    Motoru kasayı rahatlıkla taşıyor. İçi gayet geniş ve ferah. 100-110 dan sonra rüzgar sesi gelmeye başlıyor. Ses sistemi yeterli sayılır. 
    Varsa sorun cevaplayabilirm

hocam benim için en büyük problem 5 yıl sonra satabileceğimiz için aracı 5 yıl sonra ne olur sorusu

mesela otoriter markalarda vw peugot ne biliyim fiat markaların aşağı yukarı 5 sene sonrasını kestirebiliyoruz ama chery 5 sene sonra tası tarağı toplayıp gider mi?

Chery önceki gelişinde distribütör aracılığı ile girmiş. Şu an kendileri girdi. Gidebileceklerini sanmam.
    Önceki aracımı 7 sene kullanmıştım. Bunuda alırken uzun vadeli kullanmak amacı ile aldım. 5 sene sonra satar yenilerim düşüncem olmadığı için buna cevabım yok.

Yahu birde yarına çıkabileceğimizin garantisi yokken, 5 sene sonra arabanın değer kaybını düşünüp ona göre seçim yapmak bana çok garip geliyor. 

Selam ve dua ile...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

aracı bilmiyorum ama senin kriterlere uymuyor gibi . 

sen az daha üstüne ekleyip bilindik birşey almalısın 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-hatasiz-2023-tiguan-1166274120/detay

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Almayın.

En önemlisi yakıt GLC 180 2023 kullanıyorum Cherry benden fazla yakıyor :))

Çünkü servis parça tedarik sorunu var kaza yaptığınızda 3 5 ay parça beklersiniz oda gelirse 

Yerli ve milli otomobilimiz sıfır faizli kredi ve kampanyalarına rağmen rekor şekilde zarar yazmaya devam ediyor.  Kısa süre sonra Almanya'da satışa çıkacak fakat tamamen umutsuz vakadan ibaret. Şikayetvar gibi platformlara bakarsanız müşteri memnuniyeti düşük seviyede kaldığını görebilirsiniz ayrıca aracın bitmeyen sorunları düzelmeyen kronik arızaları sebebi ile Avrupa pazarında hayal kırıklığı yaşayacağız.

Otomobil pazarında bir kaç yıl içerisinde küresel bir ambargo sorunu oluşacak. Avrupalı ve Amerikalı köklü otomobil şirketleri elektrikli otomobil konusunda sıçmış durumdalar batarya konusunda bir kaç firmaya bağlı kaldılar bunlardan bir tanesi BYD firması ve bu şirket dünyanın en büyük batarya üreticisi Tesla gibi markalara batarya tedarik ediyor. BYD grubu elektrikli otomobil pazarında ki pasta yı görüp otomobil alanında muazzam yatırımlar gerçekleştiriyor.  Arkasında devlet desteğini aldığı için şuan minimum kar ile otomobil satışı yaparak pazarı ele geçirmek üzereler.

Almanlar beyin amcıklaması yaşıyorlar çünkü elektrikli otomobil pazarında istedikleri rakamları yakalayamadıkları gibi bu alandaki satış rakamları yükselmek yerine azalıyor.  Herkesin anlayabileceği şekilde izah edeyim 1 yılda Mercedes firması elektrikli otomobil pazarında %20 lik bir zarara uğradı bu çok ciddi bir rakam tek bir şirket için şuan satış adetini yükseltebilen tek firma Tesla fakat Elon Musk unda ilerleyen dönemlerde maliyet ve araç benzili vb özellikleri gibi konularda BYD ile rekabet edebilmesi mümkün olmayacak.

Burası önemli😉

Avrupalı ve Amerikalı şirketler batarya sorununu çözdükleri an BYD nın sonu Huawei gibi olur. Ambargo üstüne ambargo yerler. Ama BYD bunun olacağını bildiği için şimdiden pazardaki çeşitli ufak ve orta çaplı otomobil markalarını satın almaya veya hisselerine ortak olmaya başladı.

Elektrikli otomobil almayı düşünenler ileriye dönük olarak bunları göz önünde bulundurabilirsiniz. 

Martech tarafından 15/Nis/24 19:20 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Abicim konuyu okumuyor musunuz ? Adam Ötv muhafiyetli demiş. 1.5m sınır var. 

Arkadaş haklı fazla seçenek yok. B SUV olarak;

Egea Cross lounge

MG ZS Luxury Plus 1.0 

Nissan Juke Platium (Ben çok araştırıp bunu aldım)

Renault Captur

Hyundai Bayon

Kia Stonic

Seat Arona (Alınmaz artık) 

Duster (Renault'ta bu araba) 

Aklıma gelenler bunlar. Opel'e hiç bakma boktan bir suv var unuttum ismini unuttum. Gerçi Opel Mokka varmış onada bakabilirsin. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

Chery Türkiye hesabından açıklama: Operasyonlar durduruldu (ensonhaber.com)

Chery'nin Eski ve Yeni Distribütörü Birbirine Girdi - Webtekno

yedek parça temini, aşırı yakıt tükemi olumsuz yönleri. bu noktada garantici olmak senin elinde.

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 7581 Toplam Mesaj: 67
chery