CHP - Yüzyılın Projesi
-
Tamam arkadaslar siz Kilictaroglu ile devam edin ne diyeyim? Bizler sizi alkislariz !!
Yanliz, Savas Ay'in yapmis oldugu TV Programina ne diyecekseniz? Kilictaroglunun Programda adeta kani cekiliyor , bunu fark edemiyorsaniz pes ?
Haydi onuda gecelim, ya Asgeri ücreti aliyor bir yerlere getiriyor, Borclularin borclarini ödüyor, emeklilere iki ikramiye veriyor.Bakin sizler buralarda yazip cizen arkadaslarsiniz.Kesinlikle Matamatikden biraz anlarsiniz!
Bu verilen vaadlerin bir kaynagini anlatsanizda bizler bir görsek?
Yada su an Kilictariogluna ait Büyük sehir Belediyelerinde bu dediklerini bir yapsada bizlerde referans olarak alsak.
Ben CHP ye karsi degilim, Türkiyenin CHP'yede ihtiyaci var.Lakin Kilictaroglunun hic'de bu isleri yapacak yetenege sahip olduguna hic inanmiyorum.
Ha birde su satirlari yazan arkadasa
istanbulda denizden giden minubus diye bir olay vardi,ankara da yagmur yagdigi zaman insanlari kurtaran dalgiclar vardi.
Bak kendinde yazmissin vardi , vardi diye yazmissin.Yani varmis, ama IZMIRDE hala var.Hic yakisiyormu IZMIRE?
Kanakan tarafından 23/May/15 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdıKanakan bunu yazdı
ulaaaa önce büyük Köy IZMIR'e bakin ondan sonrada alkislayin diyorum baska birse demiyorum.
Güzel projeymis?
Kilictarogluna SSK'yi kärli alip zarar eden kamu dairesine cevirdigini ya bilmiyorsunuz yada bilmek istemiyorsunuz?
ne ssk ymis arkadas ye ye batiramamis
soyle bir yazi var ama eminim cok uzun diyerek okumayacak, bildigini yazmaya devam edeceksin.
biri cikip cahil dedigi zaman kavga, kufur, kiyamet kopuyor ama bir bakan cikip
https://www.youtube.com/watch?v=mfTxE4w322U
"egitim seviyesi arttikca oy oranimiz dusuyor" dedigi zaman adam alkis aliyor, oy aliyor.
-
ha birde izmir meselesi var ki kesinlikle sana katiliyorum.
ama
istanbulda denizden giden minubus diye bir olay vardi,
ankara da yagmur yagdigi zaman insanlari kurtaran dalgiclar vardi
doga isin icine girince sen x partilisin, sen y partilisin demiyor alayini ezip geciyor.
İyi okuyun Murat abinin yazdıklarını, bir abinizden öğüt sizlere. :-)
-
Kanakan bunu yazdı
Tamam arkadaslar siz Kilictaroglu ile devam edin ne diyeyim? Bizler sizi alkislariz !!
Yanliz, Savas Ay'in yapmis oldugu TV Programina ne diyecekseniz? Kilictaroglunun Programda adeta kani cekiliyor , bunu fark edemiyorsaniz pes ?
Haydi onuda gecelim, ya Asgeri ücreti aliyor bir yerlere getiriyor, Borclularin borclarini ödüyor, emeklilere iki ikramiye veriyor.Bakin sizler buralarda yazip cizen arkadaslarsiniz.Kesinlikle Matamatikden biraz anlarsiniz!
Yada su an Kilictariogluna ait Büyük sehir Belediyelerinde bu dediklerini bir yapsada bizlerde referans olarak alsak.
Ben CHP ye karsi degilim, Türkiyenin CHP'yede ihtiyaci var.Lakin Kilictaroglunun hic'de bu isleri yapacak yetenege sahip olduguna hic inanmiyorum.
Zahmet edip, güzelce sormuşsun, cevaplayalım.
Bir maliyede yüksek lisans yapan biri olarak söyleyeceğim(kafadan atmayacağım); özellikle inşaat sektöründe yandaşlarına yaptıkları rekor vergi indirim ve aflarını iptal edersen, yani yapılan vergide indirim yapmazsan, yandaşını kayırıp rekormenler listesine girecek vergileri affetmezsen, kaynak çok rahat yaratılır.Fakat benim kişisel korkum, bu affı veya indirim yapmazsan sermaye hangi hamle yapar, ülkeden kaçar mı, kaçacağını düşünmekteyim. Ama bunun nedeni, tamamen akp nin izlediği yanlış ekonomik politikalardır. Üretmeden sıcak para ile ve talep ile büyürsen, ve bunu siyasi malzeme yapıp cebini doldurursan adama sorarlar, cebindekilerin hesabını ver. Ekonomimizi o kadar dışa bağlı ve kırılgan yaptılar ki, sefasını sürdüler, cefasını biz çekeceğiz. (İstediğin matematik hesapsa onu yaparız, yeterki hırsızın, din tüccarların farkına var.)
Gelgelelim büyükşehir olaylarına, en büyük kaynak merkezi bütçe de dönüyor. Yani en büyük vurgunu orada yapıyorlar. Kamu yönetimi diye bir kavramı bildiğini düşünüyorum. Merkezin ve mahalli idarelerin görevleri ayrıdır, merkez görevini yerine getirmiyorsa, mahalli idare neden yapsın ?
Kılıçtaroğlu hakkında ise, tayyibin ilk geldiği yılları düşünürsek, azcık mantıkda işlerse, kılıçtaroğlu tayyibin ilk ve son haline göre hem üslup hem ahlak bakımından on kat daha iyidir. Ama senin istediğin uzun adam, bıyık ve karadeniz bölgesinden bir liderse, ona birşey diyemem. Aklında olumsuz ön yargılardan kurtulup, birisinin açıklarını ya da kötü yanlarını bulduktan sonra eleştirmelisin diye düşünüyorum. Selametle.
tereke34 tarafından 23/May/15 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
RockZs bunu yazdıxous bunu yazdıRockZs bunu yazdıKanakan bunu yazdı
ulaaaa önce büyük Köy IZMIR'e bakin ondan sonrada alkislayin diyorum baska birse demiyorum.
Güzel projeymis?
Kilictarogluna SSK'yi kärli alip zarar eden kamu dairesine cevirdigini ya bilmiyorsunuz yada bilmek istemiyorsunuz?
ne varmış izmir'de?
kapak olsun: http://www.zaman.com.tr/ekonomi_izmir-dunyanin-en-hizli-buyuyen-ikinci-sehri_2273121.html
hala mı skk ya.. suçunuz yok gerçi ana akım medyada cevapları bulmak kolay değil. biraz google'a bakmak, arada bir doğru haber veren kaynakları da incelemek felan lazım.
yürü ordan paralelci
az önce kılıçdaroğlu vardı haberturk'te, bir sözü çok hoşuma gitti, burada paylaşmak istiyorum.
dedi ki, "malesef seçmenler sandıkta gerçeklerle değil, algılarıyla hareket ediyorlar; bu bizim için de geçerli".
çok genel konuşuyorum, keşke TR de yaşayanlar olarak "daha iyi" olabilseydik. umut var mı, yok. ümitlimiyim, her zaman. çünkü Allah'tan ümit kesilmez.
ek: efendim hakkımızda ortaya atılan "paralelci" iddialarını esefle kınıyoruz. biz paralelci'den ziyade feyyaz'cıyız. bknz: https://soundcloud.com/feyyazyigit
Müzikler iyimiş bu arada :D
-
Kanakan bunu yazdı
Ha birde su satirlari yazan arkadasa
istanbulda denizden giden minubus diye bir olay vardi,ankara da yagmur yagdigi zaman insanlari kurtaran dalgiclar vardi.
Bak kendinde yazmissin vardi , vardi diye yazmissin.Yani varmis, ama IZMIRDE hala var.Hic yakisiyormu IZMIRE?
aga ciddi sölüorum 1 milyon defa anlatsak 1 milyon defa anlamayacaksın.o yüzden yazmıyorum.ha çok merak ediyorsan şunu araştır.bu ülkede ne kadar vurgun yapıldı.kasası nasıl boşaltıldı.bi bunlara bak bide gereken kaynağa bak.hadi işin var gücün var bakamadın sana örnek verim türkiyedeki makam araba sayısı almanyanın makam arabası 4 katı...sence bu israfa gerek var mı ?kaçak saray kaç paraya yapıldı, ne kadar para harcandı içine ?
israf edilen paranın miktarını 3 kere sayılarıyla yazmıştım
edit: ankaradaki sarayı 5 milyar lira
istanbuldaki sarayı 300 milyon lira
makam arabaları 15 milyon lira
uçaklar 1.5 milyar lira
sarayın masrafı 252 milyon lira
örtülü ödenek 7.1 milyar lira
Ekerci tarafından 23/May/15 02:10 tarihinde düzenlenmiştir -
iSoCan bunu yazdıkuytul bunu yazdı
Türkiye'de satılan ithal ürünlerin bir çoğunu burda üretmeden bize dışardan satarken bu firmalar Türkiye dışındaki ülkelere niye bizim üzerimizden mal yollamak istesin?
videoda diyor 50-55 gün yerine 15 saatte ulaşıcak filan diye ne kadar doğru bilemeyiz tabi
orası tamamen sallamasyon. shangai istanbul uçak ile 12 saat amk bunlar o gemiyi nasıl 15 saate getirecek.
-
Free_Mans bunu yazdıiSoCan bunu yazdıkuytul bunu yazdı
Türkiye'de satılan ithal ürünlerin bir çoğunu burda üretmeden bize dışardan satarken bu firmalar Türkiye dışındaki ülkelere niye bizim üzerimizden mal yollamak istesin?
videoda diyor 50-55 gün yerine 15 saatte ulaşıcak filan diye ne kadar doğru bilemeyiz tabi
orası tamamen sallamasyon. shangai istanbul uçak ile 12 saat amk bunlar o gemiyi nasıl 15 saate getirecek.
hocam videoyu bir daha izleyiniz, gemi gelmiyor. merkez'den yani Türkiye'den mal gönderiliyor.
-
RockZs bunu yazdıFree_Mans bunu yazdıiSoCan bunu yazdıkuytul bunu yazdı
hocam videoyu bir daha izleyiniz, gemi gelmiyor. merkez'den yani Türkiye'den mal gönderiliyor.
ürün tr de üretilmiyor ki. ki çin de hiç bir fabrika ihracat siparişi almadan ürün üretmez. ki üretti (belli başlı şeyler) bu yine bi süreçten geçecek. yanlış anlamayın karalamak falan değil olay. ama o ihracat işleri öyle önden sipariş almadan stok yapılacak bir sektör varmı? yokkk. birde hangi gerzek o kadar malı sırf stok için üretsin ki? arabalar tv ler dolaplar vs bile siparişe göre üretilmektedir (belirli ihracaat bölgelerinin ihtiyaçları kaadar) adam niye 1k araba üretip bekletsin amk. belki ben kırmızı renk çelik jant sunroof lu bi araba istiyorum. bu adam bütün kombinasyonlara göre üretim yapıp kombinasyon mu yapacak.
-
Yapar yapar ben inanıyorum :))
http://www.dailymotion.com/video/xidwp4_kemal-kilicdaroglunun-matematigi-4-7-yaklasik-12_news
-
Free_Mans bunu yazdıRockZs bunu yazdıFree_Mans bunu yazdıiSoCan bunu yazdıkuytul bunu yazdı
ürün tr de üretilmiyor ki. ki çin de hiç bir fabrika ihracat siparişi almadan ürün üretmez. ki üretti (belli başlı şeyler) bu yine bi süreçten geçecek. yanlış anlamayın karalamak falan değil olay. ama o ihracat işleri öyle önden sipariş almadan stok yapılacak bir sektör varmı? yokkk. birde hangi gerzek o kadar malı sırf stok için üretsin ki? arabalar tv ler dolaplar vs bile siparişe göre üretilmektedir (belirli ihracaat bölgelerinin ihtiyaçları kaadar) adam niye 1k araba üretip bekletsin amk. belki ben kırmızı renk çelik jant sunroof lu bi araba istiyorum. bu adam bütün kombinasyonlara göre üretim yapıp kombinasyon mu yapacak.
bir konsolidasyon merkezi, yüklerin toplandığı ve dağıtıldığı bir şehir.. hocam ürün tr de üretilmeyecek zaten. merkez türkiye'de depolanan mallar 15 saatte BAKU'ye ulaşacak diyor. şöyle düşün; Çin'desin, avrupa ve orta-asya'da, merkez TR'nin yakınlarındaki ülkelerde müşterilerin var, malları ambalajlamadan TR ye gönderiyorsun, oralarda depoluyorsun ve son işçiliğini yapıyorsun, bir müddet sonra sipariş geldiğinde adamı 30-40 gün bekletmek yerine, 2 günde malı teslim ediyorsun.
RockZs tarafından 23/May/15 11:26 tarihinde düzenlenmiştir