Çikolatalı Lokma Furyası
-
normalde sevmem lokma ama beşiktaşta lokmatada yedim bi kaç kere çikolatalı olandan başarılı ürün bence
-
Ulan arkadaş az önce yedim konuyu gördüm dumur oldum. Tadi cok hoşuma gitti tutar bu lokma isi
-
mkyb bunu yazdı

Kuru pilav'in gideri var mi hocam? Yarin oradan yiyeyim olmadi.
Amk zurnacisindan yedik 2 hafta once, zehirlendik. Ishal, ates, halsizlik hepsi allah katina cikti ayni gun icerisinde. Yeni yeni toparliyoruz.
Ogrenci isi farkli mekanlar arayisindayim o yuzden.
-
bu lokma dediğimiz hamuru kaynar yağa atıp sonra şerbete gömülen şey değil mi tulumba benzeri ?
edit: oymuş amk bende kutudaki şekillerine bakıp farklı bi tatlı sanıyordum içine dışına çikolata aroma filan gömüp satıyorlar. gideri var aslında bizim buralarda olsa denerdim fiyatı nedir bi kutu 6 adet sanırım çok kazık değilse halka tatlı gibi denk geldikçe alınacak bişey işte.
Kreyzi tarafından 25/Mar/19 19:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Headhunterz bunu yazdıilteris bunu yazdı
full yağlı mq nasıl mideleri kaldırıyor bunu insanların. İzmirde falan o civarlarda seyyar arabalarda yapıp satıyorlar ya da dağıtıyorlardı. Ben üniv zamanlarında beleş dağıtılana denk geldim niye ne için bilmiyorum da neyse aldı arkadas bitane yedim, arkadas nasıl lan süper dimi dedi izmirliydi şimdi lokmayı da övdü baya siktir deli diyemedim dedim ki iymiş knk. O gün bugündür aklıma gelmediydi bile bu konuyu görene kadar :D Bi ara şu kuzey güneyde de bişi vardı makaroni mi ne deişik bişi tatlı falan şikilatalı o da bi denendi ortalıkda tutulmadı.
Şunu da söylemeden edemeyecem abicim gevrek değil simir, çiğdem değil çekirdektir onun adı mk. İzmirlilere selamlar :)
Lokma, İzmir’de ölmüş kişilerin ruhu için veyahut iyi giden bir olaya Şükran için insanlara dağıtılır. Lokmayı alan insanlar genelde allah kabul etsin derler. İzmir’i bu kadar gömmenize anlam veremeyip size iyi günler diliyorum.
+gevrekle simit farkli yiyeceklerdir
-
Kreyzi bunu yazdı
bu lokma dediğimiz hamuru kaynar yağa atıp sonra şerbete gömülen şey değil mi tulumba benzeri ?
edit: oymuş amk bende kutudaki şekillerine bakıp farklı bi tatlı sanıyordum içine dışına çikolata aroma filan gömüp satıyorlar. gideri var aslında bizim buralarda olsa denerdim fiyatı nedir bi kutu 6 adet sanırım çok kazık değilse halka tatlı gibi denk geldikçe alınacak bişey işte.
6 adet icin Avcılar'da 13 TL ödedim hocam.
-
Bu lokma dökme makinasını bizim dayı yapıyor. Bizde lokmacı tükkanı mı açsak.
-
"Bu ne ya ışıl ışıl , karı gibi lokma , karı mısınız oğlum siz ? çıkış yapıyorum"
Her lokmacı gördüğümde şu Turkish Deep Webte duyduğum bu yorumu yapıyorum. Tüm dükkanlar gerçekten ışıl ışıl. . .
Türkiyede sosyal medya bir bataklık. İyi ki sosyal medya kullanmıyorum. -
1 tane ss atar insan .
-
kar marjının çok yüksek olması da cazip geliyor hocam herkese, onunda etkisi var yayılmasında bir de biz gırtlağımızı seviyoruz çiğköfteciler kadar olmasa da en az o kadar türeyip sabit kalır.