Çikolatalı Lokma Furyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ekim ayını anca görür. Şuan trend oldu ondan iş yapıyorlar.

Çiğ köfteci>Börekçi>Lokmacı

Şuan en iyi iş ucuza sulu yemek satmakta var. İnsanlar tatlıdan bıkar ama sulu yemekten bıkmaz. Temiz ve hesaplı yaptıktan sonra iyi ekmek var bu işte. Millet kebaptan, kızartmadan bıkmış durumda. Katı yemekten keçi gibi zeytin bırakıyorlar helaya.

Tahminimden önce patladı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Merakımdan gittim 5 tanesi 10 tl ve beş para etmez normal lokma 10 kat daha güzel 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şuanda yeni furya midyeci açmak. Midye bir kere ağız sürülünce çekirdek gibi bağımlılık yapan bir yiyecek olduğundan deli satıyorlar. Gidipte ne olduğu belirsiz seyyar satıcılarda yemektense bu tip yerlerden almak daha mantıklı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Şuanda yeni furya midyeci açmak. Midye bir kere ağız sürülünce çekirdek gibi bağımlılık yapan bir yiyecek olduğundan deli satıyorlar. Gidipte ne olduğu belirsiz seyyar satıcılarda yemektense bu tip yerlerden almak daha mantıklı. 

ben mardinlilerin sattığı midyeden daha güzel midye yapıp satan görmedim 

niyeyse ülke genelinde tüm midyeciler mardinli aq

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

ben mardinlilerin sattığı midyeden daha güzel midye yapıp satan görmedim 

niyeyse ülke genelinde tüm midyeciler mardinli aq

Mardin'de deniz mi var nerden biliyor bu Mardin'liler midye'yi . ^^D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Midye yiyeceğinize pil emin daha az zararlı. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bu halk illa sik sok şeyler yemek zorunda mı hissediyor nedir. sürekli böyle saçma bir furya çıkıyor. 

tavuk döner saçmalığına hiç girmiyorum bile. tavuk döner yerine gramla düzgün tavuk pişirip satsalar, hem düzgün bişey yesek hem karnımız doysa. koy 200 gram tavuk + az bişey pilavı 15 e alayım.

maliyeti nedir ki bunun , max 3-5 lira. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

bu halk illa sik sok şeyler yemek zorunda mı hissediyor nedir. sürekli böyle saçma bir furya çıkıyor. 

tavuk döner saçmalığına hiç girmiyorum bile. tavuk döner yerine gramla düzgün tavuk pişirip satsalar, hem düzgün bişey yesek hem karnımız doysa. koy 200 gram tavuk + az bişey pilavı 15 e alayım.

Tavuk donere sacma demek... 

Bilemiyorum yani fast food olarak gayet saglikli ve lezzetli bir gida

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Tavuk donere sacma demek... 

Bilemiyorum yani fast food olarak gayet saglikli ve lezzetli bir gida

şimdi döneri bu işe karıştırmayalım.

onun dışında Türkiye'de herkes populerlik peşinde mesela.

Bizde herkes en kalabalık olan restorana gitmek ister.

O an midyeci ahmet populerse midye kokoreç yemek ister.

Hamburger populer olur herkes ıslak hamburgerci açmaya başlar.

Şimdi lokma moda oldu 5 sene önce karamelli patlamış mısır modaydı.

Kalıcı şeyler inşa etmek istemiyor insanlar çiğköfteci gibi bir zamanlar internet cafe gibi kurulum maliyeti düşük şeyler yapayım hemen para kazanayım kafasındayız.

Halbuki şuan dünya markası olan nusret herkes tarafından tanınmadan önce yıllarca et sektöründe çalışmış bir adam mesela . 10 sene sora da yapar bu işi ama onun çakması steak houselar kapanacak mesela.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Midyeyi genelde tuvaletlerde kendileri üretiyorlar kaçak. Ancak Midyeci Ahmet tarzı mekanların kendi midye çiftlikleri var. Temiz suda üretiyorlar. Gerçi midye denen hayvan denizlerin filtresi gibi. Ağır metal içeriyor. Erkeklerde spermlerin hareketini azaltıp kısırlığa yol açabiliyor.

Toplam Hit: 11036 Toplam Mesaj: 73
lokma çikolatalı lokma lokmata lokmaland chocoloq game of lokma