Çikolatalı Lokma Furyası
-
sunyy2003 bunu yazdımicropin bunu yazdıkuytul bunu yazdı
ben her yerde esnaf lokantası tarzı ev yemekleri arıyorum. doğru düzgün bulamıyorum. Bence en sağlamı ev yemekleri. Her yer dönerci pideci, hemeroid olduk amk. ev yemekleri candır.
Bu işi İstanbul'da doğru düzgün yapan tek bir yere rastladım, o da Pendik'te, 14 TL. Diğerlerinin kullandıkları malzemeler çok kötü olmalıki birkaç gün üstüste yediğimde midemde rahatsızlıklar başgösteriyor.
7 yıldır Kadıköy'de yaşıyorum. Bu kadar düşük ücrete 3 çeşit yemek sunan yer bulamadım, 3 çeşit yemek esnaf lokantasında bile en azından 20 tl tutar. Onu geçtim, etrafta birçok lokanta, fastfood vs. dükkanları olduğu halde tek çeşit olsa bile eve 15 TL altında sipariş getiren işletme yok. Yani bizi burada iyi öpüyorlar.
Pendik'te nereden bahsediyorsun @micropin
İstasyon çarşı çıkışından sola dönüyorsun, Tavuk's'u geçtikten sonra sağa dönünce az ilerde solda, ismini hatırlamıyorum. Et, kebap vs. için de bu lokantanın biraz daha ilerisinde Uzunlar iyidir.
-
Cesnist bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıCesnist bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Deniz canlılığını anlatan bir belgesel izleyin sonra midye yemezsiniz
Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.
Normal et varken kim kokoreç yapar ?
ya hocam kanserde yapsa sperm de öldürse yiyeceğiz mideyi koko yu bi salın bizi ya
Midye diyince aklıma da hep askerde yaşadığım bir olay aklıma gelir
Askerde Mardinli çoçuk Diyarbakırlı arkadaşına denemesi için midye getirmişti, çocuk midye nedir hiç bilmiyor zaten okuma yazması vs de yoktu. Hayatı tarlalarda geçmiş ne bilsin
Çocuk midyeyi bir kere yemiş ve çok beğenmiş, geldi bize anlatıyor
-Abi devrem midye getirdi bana şöyle iyi böyle iyi ama biraz sertti zor yedim ama çok güzel değdi yani.
Önce anladım nasıl sert oluyor sonra öğrendim ayı kabuklarıyla yemiş midyeyi.
Sevimli bişiydi
anaskm kabukla nasıl yemiş ya
midesini deler keser lan adamın :W
Çocuk eliyle kompozit başlığın vidalarını söküyordu hocam ona bişey olmaz :D
Çok ilginç... Demediniz mi çocuğa bu midye'nin içindeki hamurumsu-kıymamsı madde yenir diye. @@, ne ilginç insanlar var ya şaka diye neler yapıyorlar..