Cin Çağırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Hic-Cin-Cagirdiniz-Mi-78979/1/cin/

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Yaş 33 anlatacam ama kimse taşşak geçmesin fena kızarım

sene 1993'te 4-5 genç bir arkadaşın evinde misafirlikteydik bu muhabbete dalmıştık "nasıl gelir yöntem falan filan" aramızda bu işlerden çakan bir arkadaşın yöntemini uygulayalım dedik dualar,konsantre olayı ve çok isteme sonucunda heç kimsecikler gelmedi...  :)

ilerleyen saatlerde evli evine köylü köyüne dağıldı, takriben saat 01:30 civarıydı ve bayağı sıcaktı pervane yetersiz kalıyordu ben bir avluya çıkamda rahatlayam dedim. Avluda oturmuş kös kös boşluğa bakarken (o an aklımda cin min filanda yokken) 25-30 m uzaklıktan saydamsı beyaz bir kıyafet içinde bir hatun gördüm veya ben hatuna benzettim. sonra mesafe azaldı 2 mt kadar yakınıma geldi  çok korkuyordum başımı aşağı eğdim 3ihlas bir fatiha okudum ve başımı kaldrdım orda yoktu sonraki günlerde ben korkudan sarılık olmuştum

ara ara düşündükçe bayaa bir geriliyorum :?

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

NigraSilva bunu yazdı:
    -----------------------------

TheColtfire bunu yazdı:

Bu cinler heryerdeler haberin olsun..

Uyusturu cekince bile geliyorlar arkadasim cekti ve gözumun önunce kafayi yiyordu..

astral seyahat yapiyorsun geliyorlar,

bir film izliyorsun (cin konulu) Evde rahatsiz olup garip seyler göruyorsun,

Onlara kufur veya benzeri birseyler yapinca geliyorlar,

Herseye gelen varliklar sen davet edince kesinlikle gelirler.

Eger aksam yataginda korku,stres,huzursuzluk,kötu kabuslar görmeye bukadar merakliysan sana bir arkadasimin msn adresini yaziyim iletisime gec dediklerini yap ve pisman olursun

Hoca bunları yaşadın mı sen? Açıkcası zamanında birçok çalışmam oldu fakat "cin" adı verilen var olup olmadığı tartışma konusu olabilecek şeylerle hiç karşılaşmadım. Astral projeksiyon sanıldığının aksine bedenden ruhun ayrılması ve etrafta dolanması değil insanın kendi zihnini yanıltmasıdır, fakat halk arasında bu şekilde bilinmez. Enerjisel boyuttaki herhangi bir varlığı herkes "cin" olarak adlandırıyor çok saçma bir düşünce açıkcası. İnsan kendi yaratıyor bu dediğin şeyi kafanda, inançsız biri uyuşturucu kullandığında onları görmez (arkadaşım penguenleri görüyordu mesela), insan kafasında yarattığı için halusinasyon olarak onları görür. Küfür olayına gelirsek sövüyorum gayette hiç karşıma çıkmadı zibidiler. Tabiki tehlikeli iş bunlar, bilinçsiz insanlar yaptığı zaman yeterli güce sahip değilse kendi zihinlerine aldanıp kafayı yiyebilir elbette. İlla çağıracak kişi varsa hapsetme metodlarını kullansınlar, en azından güvende olduklarını hissederler ve ellerine yüzlerine daha az bulaştırırlar. Sonuç olarak kendi zihninizi kandırmaya çalışacaksanız öncelikle uzun vadede ön çalışmalarını yapın.

Not: Tartışmaya dönmesini istemiyorum şimdiden söyleyeyim, sadece kendi düşüncelerimi belirttim İslam tarafında olmayan biri olarak, tabiki size göre farklı olabilir.

Bircogunu yasayip unutamadigim icin yazdim saten.Ben bu davet islerine karismasamda zamaninda arkadas ortaminda böyle bir cin konusu acilmisti.Baya bir kufur ettim ve dalga gectim sana yemin ediyorum 2 ay her gece kötu ruyalar icinde uyandim,her zaman icimde bir sıkıntı yasadim..Karanlik korkusunu yazmiyim bile yasadiklarimi anlatsam saten bu cin ismini agziniza bile almazsiniz..Egerki bu beynimizin oynadigi bir oyunsa o enerjiyi ve varligini nasil hissedebiliyorsun?

2. olarak astral seyahatin gercekligi bircok deneyle kanitlandi..Kendimde deney yaptigim zaman saten gözlerime inanamadigim cok sey yasadim..Mesela astral seyahat hakkinda anlattiklarin zihin aldatmacasiysa nasil oluyorda masanin uzerinde duran bir bardak suyu haliya dökebildim?

Uyusturucu konusuysa kuranda dahi yaziyor bu tur kötu aliskanliklari olan insanlara daha cok cin v.b varliklar gelip rahatsiz edip etkisi altina almak istiyormus..

Tabi bu tartisilir bir konu ama cinin varligina yalanlamak biraz imkansiz gibi..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ben yedim bile bu cinleri sen halen çağırmadan bahsediyorsun,

http://www.hafiftarif.com/wp-content/uploads/2010/05/eti-cinler.jpg

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

5 ateist toplansın cin çağırmaya çalışsın sonuçları alalım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

Hatta ben yaptım, gördüm diye çılgınca savunan arkadaşlara, 1 milyon dolar cep harçlığı hazır.

http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html

Bu adama kanıtlayın kapın 1 milyon doları.

http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Randi

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

this.cin(); şeklinde çağrılabilir, önce cin() methodunu tanımlaman lazım tabii.

Blue Screen of Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

Hatta ben yaptım, gördüm diye çılgınca savunan arkadaşlara, 1 milyon dolar cep harçlığı hazır.

http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html

Bu adama kanıtlayın kapın 1 milyon doları.

http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Randi

hacı bana görünen ona görünecek diye bir kaide varmı

kişi transa girmiş ve gözdeki perde kalkmışsa o abuzuttin kılıklı adam neyi görcekki

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

Bircogunu yasayip unutamadigim icin yazdim saten.Ben bu davet islerine karismasamda zamaninda arkadas ortaminda böyle bir cin konusu acilmisti.Baya bir kufur ettim ve dalga gectim sana yemin ediyorum 2 ay her gece kötu ruyalar icinde uyandim,her zaman icimde bir sıkıntı yasadim..Karanlik korkusunu yazmiyim bile yasadiklarimi anlatsam saten bu cin ismini agziniza bile almazsiniz..Egerki bu beynimizin oynadigi bir oyunsa o enerjiyi ve varligini nasil hissedebiliyorsun?

2. olarak astral seyahatin gercekligi bircok deneyle kanitlandi..Kendimde deney yaptigim zaman saten gözlerime inanamadigim cok sey yasadim..Mesela astral seyahat hakkinda anlattiklarin zihin aldatmacasiysa nasil oluyorda masanin uzerinde duran bir bardak suyu haliya dökebildim?

Uyusturucu konusuysa kuranda dahi yaziyor bu tur kötu aliskanliklari olan insanlara daha cok cin v.b varliklar gelip rahatsiz edip etkisi altina almak istiyormus..

Tabi bu tartisilir bir konu ama cinin varligina yalanlamak biraz imkansiz gibi..

Hoca sen astral bedenin ile fiziksel bir varlığa temas etmişsen sana diyecek birşeyim yok benim. Herşeyi duymuştum bir bunu duymamıştım hayatımda. :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

saçmalak için bahane arıyonuz aq :D

Toplam Hit: 14458 Toplam Mesaj: 85