Cin Çağırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

bir cin bana aşık oldu emrimde bir cin var ama bana burçin lazım,ahh burçin ahh :((

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

cinleri Allah yaratti ve onlarda iman icin yasiyorlar ayni insanlar gibi.benimde korkularım var kötü anılar ama sunu ögrenenince korkularım bitti kafayı yicektim yoksa.

Allah izin vermedikçe hiçbir kmse kimseye zarar veremez.sonucta onlarinda ilahi Allah .iyisi var kötüsü var fakat bulaşan ya zor kurtulur ya depresyona falan girer herkes kendi aleminde kalsin diyorum.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:
    -----------------------------

hep merak etmişimdir bu cin meselesini nasıl çağırılır ? bir zararı olurmu bir yararı olurmu deneyeniniz varmı içinizde. denemeyi düşünüyorumda :D

dedeme bi soroyum hacı :D

Ha Ha!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

edit büdüt :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Ben yedim bile bu cinleri sen halen çağırmadan bahsediyorsun,

http://www.hafiftarif.com/wp-content/uploads/2010/05/eti-cinler.jpg

tü Allah seni davul etsin :D yapmayın şu espiriyi artık la :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben gonya otobüsündeydim bana bi hal geldi sonra uçmaya başladım, şahidim var.... ALLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAH ALALALALALAJJHHJHHHASŞZNŞASKDJFNŞ

Sabri'ye bağlarsınız demedi demeyin

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Şimdi bişi dicem ama kızmayın canınızmı sıkılıyor arkadaş yapacak hiçbirşeyiniz yokmu böyle şeylerle uğraşıyorsunuz?

Bi sözle kapatacam insanın başına ne gelirse ya meraktan yada ..........

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Şu işlerle dalga geçenleri bir türlü anlayamıyorum ya.Tamam böyle şeylere inanmayabilirsiniz ama götünüze biri musallat olunca telaş içinde kurtulma yolu aramanız çok komik olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

2 sene kapı kapı dolastım kurtulabılmek ıcın bu beladan merak eeden olursa pm atsın anlatırım basımdan gecenlerı tek soylıyecegım sey sakın ama sakın bulasmayın.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

rushOut bunu yazdı:

2 sene kapı kapı dolastım kurtulabılmek ıcın bu beladan merak eeden olursa pm atsın anlatırım basımdan gecenlerı tek soylıyecegım sey sakın ama sakın bulasmayın.

sen boşverde oyundan niye banlandın savaş çıkacak sen yoksun niye attılar hectorian yardım etttiğin içinmi

matematik24.com
Toplam Hit: 14457 Toplam Mesaj: 85