Cin Çağırma
-
bir cin bana aşık oldu emrimde bir cin var ama bana burçin lazım,ahh burçin ahh :((
-
cinleri Allah yaratti ve onlarda iman icin yasiyorlar ayni insanlar gibi.benimde korkularım var kötü anılar ama sunu ögrenenince korkularım bitti kafayı yicektim yoksa.
Allah izin vermedikçe hiçbir kmse kimseye zarar veremez.sonucta onlarinda ilahi Allah .iyisi var kötüsü var fakat bulaşan ya zor kurtulur ya depresyona falan girer herkes kendi aleminde kalsin diyorum.
-
KarakartaL bunu yazdı:
-----------------------------
hep merak etmişimdir bu cin meselesini nasıl çağırılır ? bir zararı olurmu bir yararı olurmu deneyeniniz varmı içinizde. denemeyi düşünüyorumda :D
-----------------------------dedeme bi soroyum hacı :D
-
edit büdüt :|
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Ben yedim bile bu cinleri sen halen çağırmadan bahsediyorsun,

-----------------------------tü Allah seni davul etsin :D yapmayın şu espiriyi artık la :D
-
ben gonya otobüsündeydim bana bi hal geldi sonra uçmaya başladım, şahidim var.... ALLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAH ALALALALALAJJHHJHHHASŞZNŞASKDJFNŞ
Sabri'ye bağlarsınız demedi demeyin
-
Şimdi bişi dicem ama kızmayın canınızmı sıkılıyor arkadaş yapacak hiçbirşeyiniz yokmu böyle şeylerle uğraşıyorsunuz?
Bi sözle kapatacam insanın başına ne gelirse ya meraktan yada ..........
-
Şu işlerle dalga geçenleri bir türlü anlayamıyorum ya.Tamam böyle şeylere inanmayabilirsiniz ama götünüze biri musallat olunca telaş içinde kurtulma yolu aramanız çok komik olur.
-
2 sene kapı kapı dolastım kurtulabılmek ıcın bu beladan merak eeden olursa pm atsın anlatırım basımdan gecenlerı tek soylıyecegım sey sakın ama sakın bulasmayın.
-
rushOut bunu yazdı:
2 sene kapı kapı dolastım kurtulabılmek ıcın bu beladan merak eeden olursa pm atsın anlatırım basımdan gecenlerı tek soylıyecegım sey sakın ama sakın bulasmayın.
-----------------------------sen boşverde oyundan niye banlandın savaş çıkacak sen yoksun niye attılar hectorian yardım etttiğin içinmi