folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cipsin İçinden 2 Tane Taso Çıkması =)(Nostalji)

Cipsin İçinden 2 Tane Taso Çıkması =)(Nostalji)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

okulda bu işin ticaretini yapıyodum alt sınıflara oynicak yer ayarliyodum yasaktı birde taso satıyodum :d

bi arada ufak çocuklara okulu satıyodum yakalandım :DD (Orta okul yılları)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Bi kıza tasolarımın yarısını kaybettikten sonra ne taso oynadım ne kumar türevi şeyler. Bi keresinde bi adam Çarizart tasosuu yola fırlatmıştı kapçam diye kamyonun altında kalıyodum :)

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

5 normal denen taso bir 3 boyutlu tasoya tekabül ederdi :X

Hoş günlerdi o dönemin önünde yada arkasında Aslan kral Kartları salgını başlamıştı bilmem hatırlayanınız var mıdır? :)

Ve boru içine kağıttan füze yapıp savaşmalar ..bokunu çıkarıp ..hırs yapıp füzenin önüne toplu ine aparıtını gömüp karşıya bindirmeler falan :) Mİsket döneminden önceydi sanırım bunlar yada sonra :B ..misket dönemi de Power ranges yada voltrandan önce olması lazım yada sonra :F Power ranges yada voltran dönemi de ilk iki tekerlekli bisiklet, paten yada kaykay döneminden sonra olması lazım gerek sanırım yada sonra ..ve 8 yaşındaysanız hayat gerçekten güzel :i ..eer uslu birer çocuk olursanız bir gün ormanda şirinleri görebilirsiniz XD ..Biri sıraya dizsin şunları ve dierlerini kronolojik sırası karıştı veselam nese ii nostaji oldu eyw ;) ve Tutti Frutti GÜnleri :D :)) :P :\

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi

taso falan değilde ben rengarenk misketler biriktiridim, kavanozlara doldururdum hepsini...

yatağımın baş ucunda dururlardı ve kimseye dokundurtmazdım :) erkek kardeşimle hep misket

yüzünden kavga ederdik :)

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

dirtymind bunu yazdı:
    -----------------------------

taso falan değilde ben rengarenk misketler biriktiridim, kavanozlara doldururdum hepsini...

yatağımın baş ucunda dururlardı ve kimseye dokundurtmazdım :) erkek kardeşimle hep misket

bu hareketinle aklıma recep ivedik geldi siibel

bende çok severdim tasoları onlar için bir arkadaşın taş yardımıyla bir adet ayağını kırmıştım

De Get Yalan Dünya...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

noel_baba bunu yazdı:

5 normal denen taso bir 3 boyutlu tasoya tekabül ederdi :X

Hoş günlerdi o dönemin önünde yada arkasında Aslan kral Kartları salgını başlamıştı bilmem hatırlayanınız var mıdır? :)

Ve boru içine kağıttan füze yapıp savaşmalar ..bokunu çıkarıp ..hırs yapıp füzenin önüne toplu ine aparıtını gömüp karşıya bindirmeler falan :) Mİsket döneminden önceydi sanırım bunlar yada sonra :B ..misket dönemi de Power ranges yada voltrandan önce olması lazım yada sonra :F Power ranges yada voltran dönemi de ilk iki tekerlekli bisiklet, paten yada kaykay döneminden sonra olması lazım gerek sanırım yada sonra ..ve 8 yaşındaysanız hayat gerçekten güzel :i ..eer uslu birer çocuk olursanız bir gün ormanda şirinleri görebilirsiniz XD ..Biri sıraya dizsin şunları ve dierlerini kronolojik sırası karıştı veselam nese ii nostaji oldu eyw ;) ve Tutti Frutti GÜnleri :D :)) :P :\

ehhe füze fişek olayları arada bir bir kağıtları hazırlardım o iğnelileri de kedilere felan atarlardı .f

füze,misket,bisiklet türevleri,power ranges olması lazım :D

dirtymind bunu yazdı:

bilyeli şişelerin bilyelerini toplamak yeni hobim oldu çıkarırken biraz uğraştırıyo ama olsun çooh hoş oluyo :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Duygulandım yahu:| ne günlerdi,cipsleri paramparça ederdik bakkal bizi kovalardı ardından başkasını yollayıp tasolu cipsleri aldırırdık tüm mahalleyi üterdim:C   Hele hocalar makasla tasoları kesmez miydi:| Evlat acısı gibi koyardı:C bu 2 taso çıkmasıda cidden tarif edilen gibi harika bi histir::)  Güzel nostalji oldu be

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

hala tasoları duran varsa bursa buluşmasına getirsin; hepinizi kökücem :P =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi

hani bide oynadıktan sonra kazanınca tasoları üttüm derdik ya neydi o üttüm ya :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

eskiden ali ata bakardı şimdi karıya kıza,ışık ılk süt içerdi şimdi redbul,ipek ipi tutardı şimdi...  çocukluğumuz başkaydı başka

Toplam Hit: 11172 Toplam Mesaj: 63