Cipsin İçinden 2 Tane Taso Çıkması =)(Nostalji)
-
okulda bu işin ticaretini yapıyodum alt sınıflara oynicak yer ayarliyodum yasaktı birde taso satıyodum :d
bi arada ufak çocuklara okulu satıyodum yakalandım :DD (Orta okul yılları)
-
Bi kıza tasolarımın yarısını kaybettikten sonra ne taso oynadım ne kumar türevi şeyler. Bi keresinde bi adam Çarizart tasosuu yola fırlatmıştı kapçam diye kamyonun altında kalıyodum :)
-
5 normal denen taso bir 3 boyutlu tasoya tekabül ederdi :X
Hoş günlerdi o dönemin önünde yada arkasında Aslan kral Kartları salgını başlamıştı bilmem hatırlayanınız var mıdır? :)
Ve boru içine kağıttan füze yapıp savaşmalar ..bokunu çıkarıp ..hırs yapıp füzenin önüne toplu ine aparıtını gömüp karşıya bindirmeler falan :) Mİsket döneminden önceydi sanırım bunlar yada sonra :B ..misket dönemi de Power ranges yada voltrandan önce olması lazım yada sonra :F Power ranges yada voltran dönemi de ilk iki tekerlekli bisiklet, paten yada kaykay döneminden sonra olması lazım gerek sanırım yada sonra ..ve 8 yaşındaysanız hayat gerçekten güzel :i ..eer uslu birer çocuk olursanız bir gün ormanda şirinleri görebilirsiniz XD ..Biri sıraya dizsin şunları ve dierlerini kronolojik sırası karıştı veselam nese ii nostaji oldu eyw ;) ve Tutti Frutti GÜnleri :D :)) :P :\
-
taso falan değilde ben rengarenk misketler biriktiridim, kavanozlara doldururdum hepsini...
yatağımın baş ucunda dururlardı ve kimseye dokundurtmazdım :) erkek kardeşimle hep misket
yüzünden kavga ederdik :)
-
dirtymind bunu yazdı:
-----------------------------taso falan değilde ben rengarenk misketler biriktiridim, kavanozlara doldururdum hepsini...
yatağımın baş ucunda dururlardı ve kimseye dokundurtmazdım :) erkek kardeşimle hep misket
-----------------------------
bu hareketinle aklıma recep ivedik geldi siibelbende çok severdim tasoları onlar için bir arkadaşın taş yardımıyla bir adet ayağını kırmıştım
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------5 normal denen taso bir 3 boyutlu tasoya tekabül ederdi :X
Hoş günlerdi o dönemin önünde yada arkasında Aslan kral Kartları salgını başlamıştı bilmem hatırlayanınız var mıdır? :)
Ve boru içine kağıttan füze yapıp savaşmalar ..bokunu çıkarıp ..hırs yapıp füzenin önüne toplu ine aparıtını gömüp karşıya bindirmeler falan :) Mİsket döneminden önceydi sanırım bunlar yada sonra :B ..misket dönemi de Power ranges yada voltrandan önce olması lazım yada sonra :F Power ranges yada voltran dönemi de ilk iki tekerlekli bisiklet, paten yada kaykay döneminden sonra olması lazım gerek sanırım yada sonra ..ve 8 yaşındaysanız hayat gerçekten güzel :i ..eer uslu birer çocuk olursanız bir gün ormanda şirinleri görebilirsiniz XD ..Biri sıraya dizsin şunları ve dierlerini kronolojik sırası karıştı veselam nese ii nostaji oldu eyw ;) ve Tutti Frutti GÜnleri :D :)) :P :\
-----------------------------ehhe füze fişek olayları arada bir bir kağıtları hazırlardım o iğnelileri de kedilere felan atarlardı .f
füze,misket,bisiklet türevleri,power ranges olması lazım :D
dirtymind bunu yazdı:
-----------------------------taso falan değilde ben rengarenk misketler biriktiridim, kavanozlara doldururdum hepsini...
-----------------------------bilyeli şişelerin bilyelerini toplamak yeni hobim oldu çıkarırken biraz uğraştırıyo ama olsun çooh hoş oluyo :|
-
Duygulandım yahu:| ne günlerdi,cipsleri paramparça ederdik bakkal bizi kovalardı ardından başkasını yollayıp tasolu cipsleri aldırırdık tüm mahalleyi üterdim:C Hele hocalar makasla tasoları kesmez miydi:| Evlat acısı gibi koyardı:C bu 2 taso çıkmasıda cidden tarif edilen gibi harika bi histir::) Güzel nostalji oldu be
-
hala tasoları duran varsa bursa buluşmasına getirsin; hepinizi kökücem :P =)
-
hani bide oynadıktan sonra kazanınca tasoları üttüm derdik ya neydi o üttüm ya :D
-
eskiden ali ata bakardı şimdi karıya kıza,ışık ılk süt içerdi şimdi redbul,ipek ipi tutardı şimdi... çocukluğumuz başkaydı başka