Cipsin İçinden 2 Tane Taso Çıkması =)(Nostalji)
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------Harbi yeni nesil KO'da Silkroad'da İtem topluyo ..eski nesil sokaklarda gazoz kapağı, taso, misket, kart vs vs :D
-----------------------------Sonraki nesillerin çocuklukları daha ürkütücü olucak, kendimi çok şanslı hissediyorum toz toprakta üst baş batana kadar kan ter içinde oyun oynayanlardan olduğum için..
-

ilk bu tasolarla tanıştık daha sonra çıkanlar bunlar kadar sarmadı efsane oyun taso :D
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------

ilk bu tasolarla tanıştık daha sonra çıkanlar bunlar kadar sarmadı efsane oyun taso :D
pokemon tasolarını çevirmek için daha kalın olan bu mega tasoları kullanırdık , çoğu zaman izin verilmezdi mega tasoların kullanılmasına bizde fazladan bi tane fazla taso koyardık ortaya , kimilerinin mega tasoları bi başka megaydı o mega taso için 50 pokemon tasosu verilirdi : // -
anam birader tasolarda bi taktik yapardım hep ben kazanırdım başlarda bana da yapmışlardı sonra isko gibi ben de çok kızıp öğrendmXD sonra bi daha hep kazandımXD
-
dreampark87 bunu yazdı:

-----------------------------abi budur ya
acayip sevindim bu resimleri görünce eski günler aklıma geldi yüreğim hopladı birden :S
çok güzel günlerdi be :)
-
-
bi poşet tasoyu balkondan aşagı sallayıp milletin taso kapışması geldi gözümün önüne :|
-
Annesi babası öğretmen veya idareci olanlar doğuştan şanslıydı . Okulda kap çocukların tasoları , ver evladına :|
Yağma olayı güzel oluyordu harbiden .
Ben bir keresinde yolun kenarında "Ash" bulduydum , bayram havası estirdim şehirde .
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------yağma yapardık :D ibnelik değilmi çocuk elinde birsürü taso gelirdi hava atıcam diye.Sayarken eline bir vurulur alttan taso'lar saçılır alınır kaçılırdı :D
---------------------------
hacı sorma ya..p*çin teki bana yapmıştı..hala o acı yüreğimde yaa..evlat acısı gibi oturup ağlıcaktım..ama o gün bana ders oldu aynısını başkalarına yapmaya başladım :D
-
Chinggis bunu yazdı:
-----------------------------Annesi babası öğretmen veya idareci olanlar doğuştan şanslıydı . Okulda kap çocukların tasoları , ver evladına :|
Yağma olayı güzel oluyordu harbiden .
Ben bir keresinde yolun kenarında "Ash" bulduydum , bayram havası estirdim şehirde .
-----------------------------Benim tasoların kaynağı nere sandıydın :D
Ash için kuzenimle kavga etmiştim :D
Bu arada bilyeye bizim burdada meşe denirdi.