Cipsin İçinden 2 Tane Taso Çıkması =)(Nostalji)
-
tombik diye bi cips vardı o nu çok seviyodum eskiden ama şimdi yok heralde canım da cips çekti ya bu arada gidip almaya da üşeniyom :|
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------tombik diye bi cips vardı o nu çok seviyodum eskiden ama şimdi yok heralde canım da cips çekti ya bu arada gidip almaya da üşeniyom :|
-----------------------------ya şey vardı ninja kaplubağaların cipsi içinden plastik oyuncakları çıkardı ben onun hastasıydım zaten ne kadar sevdiğim cips varsa kaldırıldı rufflessın kekiklisi vardı nefis ötesi birşey
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------hani bide oynadıktan sonra kazanınca tasoları üttüm derdik ya neydi o üttüm ya :D
-----------------------------yanlış hatırlıyo olma. ben ütmek değilde kökmek diye biliyom :D
-
bende çorabımın içinde saklardım donilerimi(misket) ,geceleri evde çalışırdım ki yarın doni oynarken yeneyim milleti hepte yenilirdim nasıl işse :( sonr gider paramla satın alırdım arkadaşlarıma gosterirdim bak bunları üttüm dün diye .o donileri ütmedim arkadaşlar satın aldım itiraf ediyorum :D jant beşlik ,kemik beşlik,mika onluk ,az büyük olanlara elcik diyoduk galiba onlarda 2lik ,3lük falandı galiba ne güzzel günlerdi bea:D
ayrıca madensuyu kapağı 1 lik ,kola kapaklaı beşlik miydi neydi tam hatırlayamadım bak onları ama carlsberg bira kapağı falan olursa onlar baya bişeyler ediyodu :D
-
Harbi yeni nesil KO'da Silkroad'da İtem topluyo ..eski nesil sokaklarda gazoz kapağı, taso, misket, kart vs vs :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------hani bide oynadıktan sonra kazanınca tasoları üttüm derdik ya neydi o üttüm ya :D
-----------------------------yanlış hatırlıyo olma. ben ütmek değilde kökmek diye biliyom :D
-----------------------------Bizde söktük derdik. :D
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------Cips paketlerinde üstten 2. ve en alttakinin bir üsttünde kesinlikle taso,kart vs çıkıyordu :)
-----------------------------
bide alttan 3.cü :=:) -
Biz cipsleri almadan kontrol ediyoduk :) Kırıyoduk hepsini sonra 1 tane satın alıyoduk :) ama işimiz garantiydi :B
-
güzelmiş :)))))
-
yağma yapardık :D ibnelik değilmi çocuk elinde birsürü taso gelirdi hava atıcam diye.Sayarken eline bir vurulur alttan taso'lar saçılır alınır kaçılırdı :D
birde bizim bakkal garantili cips satardı içinden kesin taso çıkan cips 50bin fark alırdı :D