Coca Cola 1 Lt Bedava Hakkında Soru?
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
olay şu şimd bu bedava kapakları marketçilerde cocacolacıya verip kola alıyolar ama bi koliyi tamamlamaları gerekiyo yoksa kolayı alamıyolar. mesela bi kolide 12 şişe litrelik kola varsa marketçininde elinde 11 tane kapak varsa cocacolacı buna kola vermiyo bedavadan kapaklara karşıllık koliyi tamamla öyyle al diyolar o bakımdan çoğu market vermeye çekiniyo.
-----------------------------Yalan söylüyorlar anlaşmamaız yok die ben anlaştıttıracam onları dur bu işin peşini bırakmayacam
-
ReDsEa bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
olay şu şimd bu bedava kapakları marketçilerde cocacolacıya verip kola alıyolar ama bi koliyi tamamlamaları gerekiyo yoksa kolayı alamıyolar. mesela bi kolide 12 şişe litrelik kola varsa marketçininde elinde 11 tane kapak varsa cocacolacı buna kola vermiyo bedavadan kapaklara karşıllık koliyi tamamla öyyle al diyolar o bakımdan çoğu market vermeye çekiniyo.
-----------------------------Yalan söylüyorlar anlaşmamaız yok die ben anlaştıttıracam onları dur bu işin peşini bırakmayacam
-----------------------------hocam promosyonlu kolayı satıyosa anlaşması vardır. çünki tansaş vs gibi marketlerinde anlaşması olmuyo dikkat ettiysen promosyonsuz kola satıyolar.
-
anayurtta bizim köşedeki büfe veriyor bi daha çıkarsa anayurta geliyosun kolayı alıyosun nilüfer apartmanı kat 14 daire 55 kapıyı çal gel :D
-
Ya kolayı bıraktım ben Bu marketin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum şuan telefonda kontor yok coca colayı arayamıyorum :) konor alayım direk şikayette bulunacam ayrıca tuketici hakları bilmem neyi varmış onada şikayette bulunacam...
-
0800 lü hat ücretsiz olması lazım
-
anlasması yoksa colayı nerden almıs sonucta coca cola cı getıryo kolaları ve almak zorunda o kapakları bızımde marketımız var oradan bılıyorum spot olarak bıle alsa urunu almak zorunda sonucta cola plasıyerı geldıgı zaman sorgulamıyo alıyo kapakları ve markete gerı verıyo 1ltr lıklerı sızınkılerın ıbnelıgı ustundeymıs olmaz ooel sey gıt sıkayet et.. ki sonucta aldıgın market sana hedıye kolayı vermek zorunda
-
www.sikayetvar.com
-
Arkadaslar cnm fena sıkıldı dışarı çıktım bizim öteki mahallede bakkal rüstem emmi var onun yanına gittim. rüstem emmi böle böle durum var napim dedim. Yegenim Eger Market promosyonlu ürünü satıyorsa mecbur Bedavasınıda verecek dedi. Ayrıca 12 kapak olunca almaları gibi bi durum yokmus cocacolanın. ne kadar kapak aldıysa bakkal veya market veriomus ücreti faturadan düşüyormuş...
Yani şikayetim kesinleşti bakkalar ve marketler federasyonumu niise onlara mail attim cocacolaya iletişimde bulundum durumu yazdım yarın öğlende telefonla arayıp bilgi alıcam kesinse bnm bildiklerim durumu söyleyip gereğini yapın diyecem.
Haa bide mahalledeki bakkallar 2.5 lt kolayı 2.5 liraya satıyor dediğim Dorse market 2.65 liraya satıyor şerefsizler.. bundan sonra karalama kampanyamı baslatıyorum afiş bastırıp mahalleye dağıtıcam a.q
inada bindi iş
-
büyük ihtimal spottan alıyolar kolaları cunku burda tanıdıgım bakkalcılarda öyle vede spot aldıkları ıcın cocacola dan gelmıyorlar cunku spot alıyor abonelıgı yok o spot aldıgı yerde bu tur hedıyelerı vermıyor oyuzden vermıyorlar olay bu :D
-
Kazanıp kazanmamayla ne alakası var yav. Bayi kapağı alıp yerine yenisini vermıyomu.