Coca Cola 1 Lt Bedava Hakkında Soru?
-
boş mezar olsa yatarım
-
2.50 llık kolayı 2,65 e satıyosa buna bısey yapamassın :D adamın kendı kar marjı o 30 degılde 45 kar etmek ıstıyodur maldan ayrıca spottan da alsalar genede kolanın sorun cıkaracagını sanmam adamların 2-3 kolı 1 ltr kolanın hesabını yapmaacak kadar buyuk fırma cogu zaman onlar bedelsız bıle gelıyo marketlere :D ama bu durum marketlerın ıbnlegı gene soluyorum sıkayet etsen kolayı bıle kesebılırler.
-
onurlncn bunu yazdı:
-----------------------------
büyük ihtimal spottan alıyolar kolaları cunku burda tanıdıgım bakkalcılarda öyle vede spot aldıkları ıcın cocacola dan gelmıyorlar cunku spot alıyor abonelıgı yok o spot aldıgı yerde bu tur hedıyelerı vermıyor oyuzden vermıyorlar olay bu :D
-----------------------------aynen arkadaşın anlattığı gibi.
2003 de marketcilik yaptığım zamanlarda cocacola 2,5 litreyi firmadan aldığımda 1.650.000 liraydı ramiden alınca 1.450.000 di. ramideki adam bir alışda 2 tır mal alıyor diye promosyon uyguluyorlardı o yüzden cocacolanın resmi dağıtıcı firmalarından daha ucuza satıyorlardı. ama bizim hem cocacolayla anlaşmamış vardı hem spotcudan alıyorduk o yüzden beleş kapakları değerlendiriyorduk. gerçi bedavaları genelde ben seçiyordum :) bu tip promosyonlarda mutlaka bir açık olur genelde dağıtan bayiiler bilir.
-
2.5 lıra yol parası verecegıne yenıden bı cola alsaydın :| daha mantıklı degılmı
-
mosquit0 bunu yazdı:
2.5 lıra yol parası verecegıne yenıden bı cola alsaydın :| daha mantıklı degılmı
-----------------------------Konuya girdiğimde ilk düşündüğüm şey bu oldu :)
Konuya gelecek olursak eğer gerçekten böyle bir hakkımız varsa hocam ki bende varolduğunu düşünüyorum sonucu buraya yaz bende liste çıkartmaya başlayacam şikayet edilecek yerlerin.
-
twilight_flame alakası yok ama sen sdn'deki twilight_flame misin?
-
barcamanu bunu yazdı:
twilight_flame alakası yok ama sen sdn'deki twilight_flame misin?
-----------------------------evet hocam eskiden takıldığım bir siteydi.
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------usta ben parasında değilim işin. Ben 1 lt bedva kazanmışım doğal olarak kolayı aldığım market o promosyonlu ürünü bana sattıysa bedvayı da vermek zorunda.. ben gitmişim markete bana kasiyer Anlaşmamız yok veremiyoruz diyo... Bizim halkımız koyun ya saf ya biraz tamam deyip baska markete yada bakkala gidiyorlar. Arkadas senin zararın olmuyoki aldığım kapağı verip faturadan düşüttürüyosun ücreti..
Haa Resmi Dağıtıcı Firmadan almıyosan Satmayacaksın promosyonlu ürün...
Cocacolayı 1 saat sonra arayacam bu arada gerekli tüm yerlere mail gönderdim bakalım ne olcak
-
iyi yapmışın hocam destekçinim :)
-
veee zafeeeeeeeeeerrrrrr!!!!!!!
Bugün aynı markete gittiğimde bedava kazandığımı söyledim. alabileceğimi söylediler. Kolayı aldıktan sonra kasiyere ben gecen gün gelmiştim anlaşmamız yok demiştiniz dedim. Kız evet şimdi anlaştık işte dedi. Bende o kadar şikayetten sonra sike sike anlaşacaksınız zaten dedim (içimden) kolamı aldım çıktım evde 2 tane daha vardı bedava biriktiriyodum o 2 kapağıda aldım gittim markete 2 tane daha aldım sinir oldular bana ama hakettiler :)
muhtemelen ceza yemişlerdir çünki kaymakamlıkta bulunan tuketici hakları bilmem nesi vardı onlara gittim şikayette bulundum ilgilenecez dediler :)
ilgilenmişler saolsunlar :)