Coca Cola 1 Lt Bedava Hakkında Soru?
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
veee zafeeeeeeeeeerrrrrr!!!!!!!
Bugün aynı markete gittiğimde bedava kazandığımı söyledim. alabileceğimi söylediler. Kolayı aldıktan sonra kasiyere ben gecen gün gelmiştim anlaşmamız yok demiştiniz dedim. Kız evet şimdi anlaştık işte dedi. Bende o kadar şikayetten sonra sike sike anlaşacaksınız zaten dedim (içimden) kolamı aldım çıktım evde 2 tane daha vardı bedava biriktiriyodum o 2 kapağıda aldım gittim markete 2 tane daha aldım sinir oldular bana ama hakettiler :)
muhtemelen ceza yemişlerdir çünki kaymakamlıkta bulunan tuketici hakları bilmem nesi vardı onlara gittim şikayette bulundum ilgilenecez dediler :)
ilgilenmişler saolsunlar :)
-----------------------------Coca cola'nın numarasını verin şikayet edicem lan
-
IronEagle bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
Bugün aynı markete gittiğimde bedava kazandığımı söyledim. alabileceğimi söylediler. Kolayı aldıktan sonra kasiyere ben gecen gün gelmiştim anlaşmamız yok demiştiniz dedim. Kız evet şimdi anlaştık işte dedi. Bende o kadar şikayetten sonra sike sike anlaşacaksınız zaten dedim (içimden) kolamı aldım çıktım evde 2 tane daha vardı bedava biriktiriyodum o 2 kapağıda aldım gittim markete 2 tane daha aldım sinir oldular bana ama hakettiler :)
muhtemelen ceza yemişlerdir çünki kaymakamlıkta bulunan tuketici hakları bilmem nesi vardı onlara gittim şikayette bulundum ilgilenecez dediler :)
-----------------------------konudaki postlarda var :) ayrıca cocacolayı aramadım ben :) mail attım ama kayserideki valilikte bulunan tuketici hakları derneği mi kurluşu mu ne bilmiyorum onlara durumu anlattım marketin iletişim bilgilerini verdim biz ilgilenicez dediler.. arkadaslar eger haksızlığa ugradıysanız tuketici hakları derneğinden veya kuruluşundan işte yardım isteyin geri çevirmiyolar hemen ilgieniyorlar :)))
:)
-
ReDsEa bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------konudaki postlarda var :) ayrıca cocacolayı aramadım ben :) mail attım ama kayserideki valilikte bulunan tuketici hakları derneği mi kurluşu mu ne bilmiyorum onlara durumu anlattım marketin iletişim bilgilerini verdim biz ilgilenicez dediler.. arkadaslar eger haksızlığa ugradıysanız tuketici hakları derneğinden veya kuruluşundan işte yardım isteyin geri çevirmiyolar hemen ilgieniyorlar :)))
:)
-----------------------------0800 261 19 20
Aradım Çalışma Saatlerinin Dışında Aradığım İçin Telesekreterle Konuştum
Biraz. Aq Coca Cola :|
-
kendim kazanmış gibi sevindim helal olsun :D
-
Bu işin asıl o.çocukluğu ne bakkallarda ne de vatandaşta cosmic'in de dediği gibi belirli bi şart var yoksa bakkal firmanın kampyanasından zarar bile edebiliyor.Yani asıl o.çocukluğu firmanın kendisinde firmada malını daha fazla satabilmek için bakkala çakkala öyle şart koşuyo sonrada sözüm ona şikayet kutusu açıyo web sayfasında falan..Yani burda firmanın yaptığı bizleri enayi yerine koyup istiyorsan uğraşacaksın demekten başka bişey değildir,tebrikler hocam azmine hayran kaldım herkesin 1lt Coca Colası için bu uğraşları verebilmesi,halkın ve esnafın değil ..kici firmanın yıldırılması dileklerimle..
-
Aga anlaşma falan yok bakkallarda karadüzen yürüyor bu işler.. bizzat kendim satıyorum. promosyonlu ürün satışlarında süpermarket ve benzeri yerlerden ürünün hediyesini alamıyorsunuz ona göre anlaşma şartları önceden belirtiliyor. onun dışında her bakkaldan alabilirsiniz ama bakkalın insiyatifine kalmış bir şey. adamın karı düşüyor, yani satacağı ürün sayısı azalıyor. sana bedava ürün vermesi için onun ilk önce litrelik kola satın alması gerekiyor. kapağı dağıtıcıya verdiğinde ise satış fiyatından değilde fatura edilen fiyattan düşülüyor. birde hani belli bir kota yok ister 2 kapak topla ister 200 hepsini sKE sKE alıyorlar. yoksa bakkalında tüketici haklarına şikayet etme hakları var:D:D
+ bakkalların eskisi gibi değeri kalmadı amk.!!:S ne bira satardım yazları:S
-
tanıdık bakkallar var, ordan duyduğumu yazıyorum.
şimdi koka-kola cılar ürünlerini peşin olarak satıyorlar bakkallara. 2,5 litre ve 1 litrelerin hepsinin parasını bakkladan peşin alıyorlar ve diyorlar ki, eğer 2,5 luk kolalardan bedava çıkarsa, 1 litre verirsin. ama bakkala al şu 1 litreler promosyon, bunları vatandaşa ver demiyorlar. bakkaldan kendi peşin parasıyla aldığı 1 litreleri vatandaşa vermesini istiyorlar. peki bunun ne gibi bir sakıncası var da bakkallar vermiyorlar.
koıka-kola firması için bir sakıncası yok, ancak bakkal peşin para vererek aldığı ürünü, kapak karşılığı, hiç bir ücret almadan veriyor. koka-kola toptancısı geldiğinde kapakları topluyor ve yaklaşık 1 hafta-10 gün sonra bakkal toptancıdan 1 litre kolalarını tahsil ediyor. bu süre zarfında 1litre kola isteyen müşterilerine elinde kola olmadığı için yok çekmek zorunda kalıyor, vs vs...
işin özü, bakkallar az sayıda ürün aldıkları, kapakların dönüşümü geç olduğu ve müşteriye yok çekmemek için bu tür promosonlarda müşteriyi mecburen mağdur ediyorlar. burda bakkalların bana göre hiç bir suçu yok, tamemen kola firmasının suçu var. eğerki promosyon yapıyorsan, ektra 4-5 tane kola verirsin, al bunları müşteriye dağıt dersin prommosyon olarak.
aynı şekilde dondurmalarda da bedava olayı var ve her bakkal anında bedavasını verir. neden peki. çünkü her kutuda kaç tane bedava olduğu bellidir. 50 lik kutuda 10 atne bedava varsa, dondurma firması bakkaldan 40 tanesinin parasını alır, 10 tanesi promosyon olduğu için parasını almaz.
-
evet bakkalda aynı sorunu anlattı faturadan düşüyolar ama elimizde kola kalmıyor dedi. Lakin market konusuna gelince isterse hiper market olsun o promosyonlu ürünü satıyorsa bana paşa paşa verecek bana bedavamı. Öylede oldu 2 gün önceye kadar millete anlaşmamız yok diyen market bnm gerekli yerlere şikayetimle aklı sıra anlaşmalı oldular. Şimdi anlaştık işte diyo kasiyer ama ses tonundan korktugu tırstıgı besbelli biraz daha üstüne gitsem kötü olacaktı kız :))
HAKKINIZI ARAYIN ESKİSİ GİBİ DEĞİL ARTIK KANDIRMASINLAR SAF HALKMIZI BU SEREFSİZ MARKETLER SEREFSİZ İŞLETMELER
Aynı olayı pantolondada yaşadım..
Bi mağzanın kapısına 1 pantul alana bi pantul bedava yazmışlar bende iyimiş ln dedim girdim içeriye elimizde kalmadı o ürün dediler. Bende o zaman yenileri gelene kadar o afişi çıkartın camdan dedim. adamlara bak lan onlarıda şikayet edicem bundan sonra muffettiş gibi zabıta gibi çarsıda dolanıcam :)))
-
o değil de ben başlığı görünce katıla katıla gülerek baktım konuya, okudukça daha da yarıldım xD xD
-
Birde Kredi kartına sigara vermeyen tipler var..
bunlarla ilgili ne yapılabilir bilen var mıdır?
Uyuzum ben bu tiplere her daim nakit ile gezmiyorum kardeşim..
Hele ki bi biri sigara fiyatının 1 lira ütüne çekiyoruz kartla demişti..
Üstüne de bi defa veriyo musun peki kardeşim demiştim yaşı benden küçüktü veled-i zinanın..