Coca Cola 1 Lt Bedava Hakkında Soru?
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
Birde Kredi kartına sigara vermeyen tipler var..
bunlarla ilgili ne yapılabilir bilen var mıdır?
Uyuzum ben bu tiplere her daim nakit ile gezmiyorum kardeşim..
Hele ki bi biri sigara fiyatının 1 lira ütüne çekiyoruz kartla demişti..
Üstüne de bi defa veriyo musun peki kardeşim demiştim yaşı benden küçüktü veled-i zinanın..
-----------------------------eğer hangi bankayla çalıştığını biliyorsan (pos makinasını veren banka) ilgili yere şikayet edersin pos makinasını alırlar elinden.eğer pos cihazı ordaysa 1 lirada olsa çekmek zorunda geçenlerde bunla ilgili bir olay okumuştum, şahıs tekel ürünlerine kredi kartı kullanmıyoruz diyen bi işletmeyi şikayet ediyor ve sonuç itibariyle işletmenin elinden pos cihazı alınıyor. tüketici hakları diye bir şey var sonuçta :))
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
evet bakkalda aynı sorunu anlattı faturadan düşüyolar ama elimizde kola kalmıyor dedi. Lakin market konusuna gelince isterse hiper market olsun o promosyonlu ürünü satıyorsa bana paşa paşa verecek bana bedavamı. Öylede oldu 2 gün önceye kadar millete anlaşmamız yok diyen market bnm gerekli yerlere şikayetimle aklı sıra anlaşmalı oldular. Şimdi anlaştık işte diyo kasiyer ama ses tonundan korktugu tırstıgı besbelli biraz daha üstüne gitsem kötü olacaktı kız :))
HAKKINIZI ARAYIN ESKİSİ GİBİ DEĞİL ARTIK KANDIRMASINLAR SAF HALKMIZI BU SEREFSİZ MARKETLER SEREFSİZ İŞLETMELER
Aynı olayı pantolondada yaşadım..
Bi mağzanın kapısına 1 pantul alana bi pantul bedava yazmışlar bende iyimiş ln dedim girdim içeriye elimizde kalmadı o ürün dediler. Bende o zaman yenileri gelene kadar o afişi çıkartın camdan dedim. adamlara bak lan onlarıda şikayet edicem bundan sonra muffettiş gibi zabıta gibi çarsıda dolanıcam :)))
-----------------------------:)))