Çocukken Oynadığınız Oyunlar??
-
mario hugo duke nfs 2-3 ve adını hatırlayadığım bir kaç oyun daha var dabi.
-
mario vardı. ateride neler oynadığımı hatırlayamıyorum :D
taso-bütün gün deli gibi saklambaç :)
-
sapanla kuş avlan olmadımı hiç ya :D
-
Atari çok oynardım la hele bu iki oyunu sabahtan aksama kadar :D
-
Göt kazmaca
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Göt kazmaca
-----------------------------o nasıl bişey ben tam anlamadım :)
-
pandik atmaca
-
Biz biraz daha degisik deneysel takiliyoduk. Mermer parcalarini alirdik insaatlardan tugla bulur iyice toz haline getirirdik. Sonra mermerin parlak tarafina doker uzerine tükürür kulak memesi kivaminda baska tas yardimiyla da ezer guaj boya kivamina getirir saga sola gicik mahalle karilarinin duvarlarina yazilar yazardik. Sonra deli gibi sopa bulur bi guzel susler direksiyon yapardik. Bi ara kuzenlerle molotof isine bile girdik. Pet sisenin icini az kum cakil tas ile doldurup kapak tarafina da torpil koyup cok patlatmayi denerdik her defasinda ayni sevkle:) benzin koymak aklimiza gelmedi tabi. Sonra akrep cetesi kurduk mekanimiz vardi baya kuytu . Pislik yapar kavga ederdik arka mahallede . Oyle pek normal degildik valla. Misketi pireli bahcede oynadigimiz icin ne tam oyunu bitirebilirdik pirelerden nede oynayabilirdik anne baba gorcek diye. Hakkatten cok pisti bee :)
-
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
Unreal Tournament
ateride oynadıklarımın ismini unuttum ve playstationda oynadıklarım war quake 2 mesela ama en unutamadıgım oyun unreal tournament
red alert playstationda onuda oynardım hey gidi günler call of duty mw2 den bile daha keyif alırdım ozaman oynadıgım oyunlardan
-----------------------------bunun demosunu oynardım :D