Çocukken Oynadığınız Oyunlar??
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
casey bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
Yağlı kayış diye bi oyun vardı dehşet-ül vahşet bir oyun.ismine bakıp aldanmayın :D
-----------------------------evet onu bılıyorum bende oynardım her tarafımız kızarık eve giderdik
-----------------------------kemerin tokası dişimi kırmıştı ömrümü yedi o oyun..
-----------------------------biz tokatlı kısmına karşıydık orası kullanılmıyordu.
-
TheGoFReT bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
Kanalın suyu çekilince kurbağanın bu büyümeden önce balık gibi olduğu evre var onlardan yakalardık..
Bir de mahalle maçları ve kavgalar :|
güneykenttemi oturuyosun :D
-----------------------------Ahaha :D Yok biraz daha aşağıda Mithattoroğlunda :D
-
AsilKan bunu yazdı:
TheGoFReT bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
Kanalın suyu çekilince kurbağanın bu büyümeden önce balık gibi olduğu evre var onlardan yakalardık..
-----------------------------Ahaha :D Yok biraz daha aşağıda Mithattoroğlunda :D
bizde az yüzmedik o kanalda:P tornavida bilir :S -
TheGoFReT bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
TheGoFReT bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
bizde az yüzmedik o kanalda:P tornavida bilir :S
-----------------------------Evet Tornavida o taraflarda olduğunu söylemişti :D Ben yüzmedim hiç ama suyu çekilince balık yakalamak için girerdik :D
-
7 taş oynardık.İki takım kurulur,taşları topla devirmeyi başaran takım kaçar ve taşları tekrar üst üste dizmeye çalışır diğer takımda onları topla vurmaya çalışırdı.Çok severdik bu oyunu.Mahalle maçları vazgeçilmezimizdi.Bursaspor alt yapısında oynayan bir arkadaş vardı onun sayesinde hiç bir mahalleye yenilmezdik.Tek pas(aylık) oynardık.Topu sektirme yeteneğim olmadığı için ilk başta hep kaleye geçerdim.Sonradan kaleden çıkıp erkek kardeş olmayı başarabilirdim.
Bir ara taso devri başlamıştı.Herkes kendini tasolara verdi.Bu konuda yeteneksizdim.Daha sonra hırs yapıp evde taso atış tekniklerine çalıştım.Benle dalga geçen çocukların ağızlarına sıçtığımı hatırlıyorum.Taso sayılarını yarıya indirmiştim.
Mahallede bilgisayara kavuşan 2. kişi olmuştum.Windows 98 bilgisayaramız vardı ama çoktan bozulmuştu.Artık bilgisayar devri başlamıştı ama yine dışarıya çıkar yine aynı oyunları oynardım.Eve internet gelince artık dışarıya hiç çıkmaz oldum.Mahalledeki arkadaşlar internet çocuğu demeye başlamışlardı.Sonra herkesin evine bilgisayar internet girdi birbirimizle görüşmez olduk.. -
Taso oynardık hep yenilirdim amk :(
-
casey bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
casey bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
Yağlı kayış diye bi oyun vardı dehşet-ül vahşet bir oyun.ismine bakıp aldanmayın :D
-----------------------------evet onu bılıyorum bende oynardım her tarafımız kızarık eve giderdik
-----------------------------kemerin tokası dişimi kırmıştı ömrümü yedi o oyun..
-----------------------------biz tokatlı kısmına karşıydık orası kullanılmıyordu.
-----------------------------İşin eğlencesi tokada zaten gerçi ben aldım ağzımın payını :)
-
Tımbırtıp diye bi oyun vardı beynimiz uyuşurdu oynarken :D Ve tabiki değişilmez uzun eşşek
-
ah ah tasolar...
mario, canım mario. o prenseste bir şey vardı.. ben kurtartıyordum ama mario konuyordu... manyak şey mario'ya love diyordu ben dururken :P
-
Evcilik oynardık hocam bi tane anne olurdu bende baba olurdum en sevdiğim tarafı yatak tarafı :P