Çocukken Oynadığınız Oyunlar??
-
gazoz kapağı,
dekmancılık (silah),
kayışkızdı.
-
ha unuttugum bişey war boş bir arazi vardı başka mahallenin çoçuklarıyla orada çatışırdık :D boncuklu tabanca taşla felan her gün birinin kafa patlardı :D
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
ha unuttugum bişey war boş bir arazi vardı başka mahallenin çoçuklarıyla orada çatışırdık :D boncuklu tabanca taşla felan her gün birinin kafa patlardı :D
-----------------------------aynen la :D ak 47 boncuk tabancaları daha yeni yeni cıkmıştı akşam suratımdaki morlukları gizlemek için baş aşşağı eve giriyordum
-
Taso, gazoz kapakları, Zımba ,Simit v.b oyunlardan sonra İlk olarak Lion king oynamıştım PC de sonra Root diye bir oyun vardı topu topu 8 bölümdü ama hiç bitirememiştim en son bölümde çelikten bi radamla savaşıyoruk onu hiç öldüremedim. Sonda KO98 oynamaya başladım daha şut çekmesini bilmezken kalenin içine koşarak girerdim :D, pandemium,Shadow Wariow, felan derken geçti zaten Çocukluk dönemleri sonra H.L oynadık uzun bir müddet CS,Fifa word cup 2002, daha sonralarda Çıkan çoğu oyunu oynadım zaten.
-
ben bu şeyi unttum elektrik borularını alır kağıttan külah yapardık ya :) onlarla çatışırdık daha boncuklu tabanca çıkmamıştı :)
-
birde video buldum bunlarla ilgili baya şey var:)
-
cilli oynardık sezonu açıldığında. Gazoz kapağı toplardık kahvelerden.
Kuki, saklambaç, 7 taş, ceyran(direk), mahalle maçları, Tasolar hayatımı mahvetti :D Fülüko yapıyoduk, boncuklu tabancalar :Dtabi o zamanlar ps yok. bakkaldan aldığımız 1 Tl lik "japon" marka toplarla mahalle maçı yapıyoduk Meybuz vardı onları yerdik . hey gidi günler be :D
-
Explosive bunu yazdı:
aynen hocam onu yazmayı unutmuşum bende :D
çatışmalar birine bişi olup ağlayana kadar devam ederdi :D -
Pokemon Tasoları ;o Claw, Jazzjack rabbit 2-hala oynarım-, Diablo ve Tomb Raider.
-
marionun manitasını kurtarabilen varmı :) yavşağın manitasını kurtarmakla geçti çocukluğum