Çocukluk Salaklıklarınız.
-
Beyler merak ediyorum çocukluk salaklıklarınızı yazar mısınız bi.
ben başliim
Mesela ben Atatürk Heykelini (haşa) Allah sanıyodum ama çok küçükken bi de babalar öğlen yemeği yemez sanıyodum işte yedikleri için :).sizinkileride bekliyorum -
hırsızları insan değil başka bi yaratık sanıyodum :)
-
zjuagagag :D acaip güldüm olm :D
-
abi günah olurmu bilmiom ama Allahı metal ve bütün gökleri kaplayan bi varlık sanıodum küçükken
-
ben bi de pandik hareketi yapınca yukarıda bildiğim Allah'ı haşa
taciz ediyom sanıyodum sonra bi pişman oluyodum :( -
Geceliğin Parmağımızı Gökyüzüne Doğrultamazdık eğer parmağımızla gökyüzünü gösterirsek Parmağımızın YanaCağından Korkardık :) Ulen Ne Günlerdiii
-
1. sınıfa filan gidiordum o zaman '' casper '' isimli çizgi film yeni yeni modalanmıştı bende gece 12 den sonra filan ne balkona çıkabiliyodum nede dışarı o çizgifilmdeki körü hayaletlerin dışarıda gezdiklerini uçtuklarını düşünüyodum : )
-
radyoda küçük insanları onları içine yerleştirmişler onlar konuşuyorsun zannediyordum.bunu çözmek için baya bir radyo parçalamışımdır.üniversite bitti bitecek ben hala onları arıyorum onlar radyonun içinler.
-
bende bi de şey vardı hani gözünüzü kaparsınız iiyice sıkarsınız beyaz beyaz şeyler görürsünüz işte ben o zamanlar annem ölmüştü onu gördüümü sanardım. bende bi de şey vardı hani gözünüzü kaparsınız iiyice sıkarsınız beyaz beyaz şeyler görürsünüz işte ben o zamanlar annem ölmüştü onu gördüümü sanardım.
ne günlerdi :) -
televizyonun içine çekirdek atıodum içindeki adamlar yesin diye
-
abi küçükken dayımların apartmanda yan bianada sabahat teyze vardı. çok korkardım ondan. nedeni bizimkiler ben yaramazlık yaptımmı bak sabahat teyzene sölerim demeleriydi. bi gün sordum merak ettim yermi beni o diye evet yer demişti annem. o günden beri o karının insan yedigini sanıyordum :). ama köççükken :D
Toplam Hit: 10034 Toplam Mesaj: 72