Çocukluk Salaklıklarınız.
-
yazarken bende hatırlayıp baya güldüm :)
-
balinaları palyoço sanıyodum ve acayip tırsıyodum
halende palyoçolar çok tırsıtıcı geliyo bana bebeler nası tırsmıyo pes yane -
salaklıkmıdır değilmidir bilmem ama küçükken televizyonda bişey seyrederken kapattığımızda geri dönüp açtıktan sonra yayın akışının kaldığı yerden devam edeceğini zannederdim.
"not" bu topicde eziklik yapmayın. iq oranınız yüksek ise gidin zeka oyunu oynayın.piramit yada bitane küp alıp 6 saniyede renkleri gruplandırın süper zeka arkadaşlar. aileler çocuklara bunları aşıladıysa çocuk napsın lan.! -
eve gelen misafirlerin yanına gidip kulağına " ben robotum " derdim
kendimi robot sanıyodum aq -
bende böyle duvara dik dik bakınca konsantre olup in cin görcem sanırdım :D .. anneme filan hep küçükler beni top oynamak için çağırıyo dermişim cinlere karışcak çocuk die korkarlarmış :D .. Atatürk büstlerindne çok korkarmışım kızlar ben çok tatlıyım die alır yurda filan götürürlermiş ama hep eve bırakmaya geldiklerinde ağlıyo olurmuşum sonradan kızlar demiş Atatürkü görünce ağlıyo die :D .. çok uslu veletmişim ama he biri çikolata verirmiş ama ondan bizde vaar dermişim :D ..
-
Ben cok zarar verirdim, evdeki vitrini, cami vazoyu alayini kirardim ( kasitlica )
-
bundan yıllar evvel ilk okul 1 yada 2 deyken vestel bi alet vardı commodore gibi bişey ama daha superdi. onun içinden de basic çıkıyordu. bir de kitabı vardı. kitaptaki her bi kodu yazıyodum çalışmıyordu. meğer alt satıra geçmek için enter a basmak gerekiyormuş ben yon tuşları ile alt satıra geçiyordum. çocukluk işte :))
-
Ben küçükken matrixi keşfetmiştim böyle bruce lee filmelrini fln seyreder sonra böyle aklımda tutardım. Sonra film bitince gözlerimi kaatar beyinme yüklemye çalıişırdım harektelri fln sora babam gider babama oluyomu yapabilyomuyum derdim :d
-
bende küçükken kendimi tarzan zannediyodum.hep agaclara tırmanıyodum. puuhahahahaaaa
-
bende küçükken kendimi tarzan zannediyodum.hep agaclara tırmanıyodum. puuhahahahaaaa
Toplam Hit: 8953 Toplam Mesaj: 72