Çocukluk Salaklıklarınız.
-
dayımlar bana seni jandarmaya werces seni hapse atcaq diolardı.
bende tuwalette saqlanıodum paso:)
yanarım yanarım helada giden zamanlara yanarım:) -
Filmlerde eleman beline ip bağlıyken kendini dağdan aşağı salar ya,bende o hesap çamaşır ipiyle kendimi bağlayıp ikinci kattan sallamıştım,öyle asılı kaldım yarım saat : )
-
OHAdi beeee. :) :))))))
-
ben de şöle 1 salaklık vardı... babama sorardım mesela rusya nerde yukarda derdi, harita manasında yukarda demek isterdi ben de bulutların üstünde rusya var sanar rus karılar aşaı düşer mi acep die düşünürdüm :D
-
allahı beyaz kavuklu bir hoca efendi sanardım, kafasının kocaman yukardan bizleri izlediğini sanarıdm. Bi de ezanı kendisinini okuduğunu, minarelerinde anten olduğunu o sayede ezanın dinlendirildiğini sanarıdm :D
sora insanların doktorlar tarafından yaratıldığını sanardım :D Böle morg tarzı odada insan tasarlıyorlar fln...
Bi de hacke ilk başladığımda(10 yaşındaydım) turanusta diye biri(bhtden) msnde açık buldum her pcye girerim dediğinde yemiştim :D adamdan 1 sene fln tırstım sora ne mal olduğunu anladım tabi :) -
hep uçmak istemişimdir küçükken gerçi hala istiyorum ama..
Neyse dai ben boyle anneme suraklı sorardım anna uçayım mı anne uçayım mı falan...Annem otur olm duşçen salak mısın kafanı gozunu yarcan falan derdi..
Ula bi gün annem aşşada bahçedeydi bende balkonda anne dedim uçayım mı uçayım mı annem korkusundan olcak dona kalmıştı o zaman boyle bana baktı durdu ulan ben de zaten ne zamandır fırsat beklıyom hanı ewet demese bıle ses çıkarmadı atla a.q :))
dayko bi atlamışım direk kafa üstü a.q gırtlağımda hissetiğim o tad mı desem his mi desem artık neyse onu hiç unutamam :)
Bi de kuçukken hep ufoları beklerdim gelip beni kaçırcaklarını benım onlardan bırı oldumu düşünürdüm :)) -
Cocukken mi.. büyümeyi isterdim bu da en salakca ..istegim oldu (:
-
pc_worm gece gece kendimi tutamadım bayılacam :) millet uyanacak diye korkuyom :p
bende 4-5 yaşlarında falan mahalleye çerçi derler de ıvır zıvır satmaya gelen satıcıların başına kadınlar toplanırdı..
Birgün bi arabanın başına bi gittim Allaaah o ne arabanın içinde kocaman şeker var :) (tabi ben öyle sanıyom.. bu kaucuklar var ya onu şeker sanmıştım :) )
bir parça koparıp kaçmıştım..
Sonra bi ısırdım hevesim kursagımda kalmıştı..
Ama o tadı hiç unutmuyom :) -
kücükken hep zencileri ßacadan düsmüs diye bilirdim :)
-
fistandantilus:
bende allahı beyaz kavuklu bir hoca efendi sanardım, kafasının kocaman yukardan bizleri izlediğini sanarıdm.
valla kardeş birebir bende haşa aynısını düşünürdüm Allah için , artı birde radyoyu AM bandında açtığım zaman garip sesler gelirdi o sesleri uzayların çıkardığı sesler sanıp millete dinletirdim. salak salak....:P
Toplam Hit: 10038 Toplam Mesaj: 72