Çocukluk Salaklıklarınız.
-
3 kere şeker adam dersen şeker adamın geliceğini sanardım.
-
bilimadamı olcam diyodum
annem hadi len 100 yılda bi geliyo dedi
bi fena oldum, bi kötü oldum
kendimi olamıcam diye ısındırdım bu sefer
aslında olabilirdim :P
ama şevkim kırıldı
annemi suçluyorum bu konuda =) -
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Ama Siz Çocuk Değilmişsiniz Yaa Harbi Salakmışsınız... Söylediklerinizi Gördüm de Kanaata Vardım Yani Sizin Gibi Gençler Türkiyeyi Bu Duruma Getiriyor Akıllı OLun AkıLLıı Hadi Neyshe Kendinize İyi Bakın Salak Davranmayın Bakın Kocaman Çocuk Olmuşunuz Hale Benim Yazdıklarımı Okuyorsunuz Salak SALAK :)) HEHEHAEHAEHAEHAE ÇOK KAFA GEÇTİM HARBİ GÜZELDİ YAZILAR....
LOADİNG... PLEASE WAİT...
LAA Beklemeyin Şaka Şaka :)) -
Bende ki salaklıkta şuu sünnet olcaamız zamanlar yaklaşınca derlerdi sünnet olmazsan askerde baltayla yapıyolar derlerdi salak gibi inanır korkardık beynime sokam:) onu diyeni bulsam eline vercem oynasın:)))
-
şimdi kucuguz tabibende tv izlıyom asırı neyseişte yabancı filmler var noel baba :D vardı hani cocuklara hediye getirr bacadan girer bende yaw bu nasıl oluyor kocaman memlekete nasıl dagıtıyor diyom anep dogrumu cocukluk işte zuhaha
-
ben kısa süre önce (11 ay) önce hafıza kaybına uğradım ne yaptığımı malesef hetılamıyom zuuhaahaahaaa
ama bende yapmışımdır bizimkiler benim çooook yaramaz olduğumu söylüyolar.. -
Sagopa_Kajmer k.bakmada sen harbi salakmışsın :D
-
tvde lazer ışınlı tabancalarla geçen sahneleri olan ekşın gerilim
filmlerini izledikten sonra
film leri sırt üstü yatarak izlerdim ben
böyle tv bakarken heycanlanırdım graw graw bam güm bi kişi koca metropolü kurtarıyo ıpıl paralayan kıyafetleri falan var bilirsiniz işte, çok heycanlanırdım, sonra bi ara, birden dalardım tavana bakardım ama hiç hareket etmezdim,yavaş yavaş gözler bulanırdı tavanı iki tane görürdüm o lanet tavanı iki tane görünce bişi oldu sanardım ardı sıra üçgen beşgen siyah kutucuklarda görünce, kendimden geçerdim sonra kafamı yavaş yavaş o odada ki aile sakinlere çeviriridim , millet film ,izliyor ben kendim olagan dışı bişiler düşünüyorum ama herşey normal aslında, .....
sonra işaret parmaamı namlu, baş parmağımı horoz yabaraktan bi tabanca yabardım namlunun ucundan abime hedef alırdım tırnak düz olunca elimi havaya kaldırır indirirdim bum ,yavaş yavaş namluyu anneme çevirmiştim hatırlıyorum abim azsonra ölecekmi ki düşüncesi içinde annemede nişan aldım sonra ,içim acıdı ya ölürse dedim ateş etmemiştim sonra aynı şekilde dedemi ve babaannemi vururdum ,işte böyle bişey ama asıl salaklıklık gözler alfa pozisyonuna geçince kendimi herkesten farkılı bişey sanardım ne günlerdi bea : ) -
Ben de sünnet olmadan önce dediler ki artıq bi iğne var acısız macısız yapıyolar kesmiyolar. Vay a.q inandım :D sonra acıyı hissedince yusuf :)
-
bunun salaklıkla alakası yokta :).Sünnet dediniz aklıma geldi Sünneto lurken çok korkuyıodum sora işte ddi bülenmt ersoy tamamını kestirdi bişi olmadıo senin az kesicez bişi olmaz dediler falan benim korkum geçti :).
yattım masaya..rahatım a.k bi başladılar Koyun keser gibi Allahü ekber Allahü ekber :D ben direk kalktım tuwalete kilitledim kendimi :D
Toplam Hit: 8977 Toplam Mesaj: 72