Counter-Strike: Global Offensive - Steam İndiriminde
-
xxkomandoxx1 bunu yazdı
Arkadaşlar steamden pek anlamıyorum. Ben bunu alsam online olarak nisanlarla problemsiz bir şekilde oynıyabilirmiyim ? zaman geçirmek için alayım eğer öyle problemsiz online oynıyabileceksem ?
Paypal ile ödeme yapabiliyoruz değilmi burada ?
evet yapabiliyorsun.
steam hesabı açıyorsun kendine
sepete ekleyip satın alıyorsun, email'ine key geliyor
bi yandan steam programı oyunu kendi otomatik indirmeye başlıyor
oyunu açarken key isteyince mail'e gelen key'i giriyorsun ve artık steam hesabınla giriş yaptıgın her pcde oynayabilirsin oyunu.
tabi birden fazla yerden açamazsın aynı steam hesabını
-
xxkomandoxx1 bunu yazdı
Arkadaşlar steamden pek anlamıyorum. Ben bunu alsam online olarak nisanlarla problemsiz bir şekilde oynıyabilirmiyim ? zaman geçirmek için alayım eğer öyle problemsiz online oynıyabileceksem ?
Paypal ile ödeme yapabiliyoruz değilmi burada ?
oynarsın, mayıslarla bile oynarsın :)
-
mataramasuko bunu yazdıPerihelion bunu yazdımataramasuko bunu yazdıwhopper bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
guzel mi bu oyun? 1.6 dan zevkli mi
Evet. Suan tatildeyim pc yok nick'kutlugo.ekleyin 6 ocaktan sonra oynarik.
mac osxe kursam bunu windowslarla aynı serverda oynayabılır miyim
evet oynayabiliyorsun bence herkes alsın oyunun ıcınden case diye birsey dusuyor onları satıp steamden para bırıktırıyosun yada sılah skınlerı var onları satıyorsun benım 10 dolarım vardı case ve sılahlardan para kazandım gıttım oyun aldım 13 dolarlık oyunu 3 dolara almıs oldum :)
aldım gitti hocam bi ara indirir kurarım konusu vardır forumda muhtemelen nick mi yazıyoruz artık neyse oynarız beraber
oynarı klan kurarız :D acayıp degıstı oyun rutbe sıstemı falan var 1.6 ile arada kocaaaaaman bi fark var mukemmel yapmıslar oyunu
-
aldım ellam, canım sıkılıodu zaten iyi oldu haber verdiğin için.
-
aldım hocam çok teşekkürler
-
Grup kurmak isteyen olursa iletisime gecsin
-
alamadım amk başka pcden giriyorsunuz diyo kod gönderecez diyo kodu giriyom kabıl etmiyo
edit ok
DJ_Alper tarafından 23/Ara/13 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
sabah aldım indirdim, demin deneyeyim dedim de yok hacı 1.6gibi sarmıyor bu oyun:d ama tabi alışmak lazım bakalım biraz deneyeyim bakalım
-
ugur0 bunu yazdı
sabah aldım indirdim, demin deneyeyim dedim de yok hacı 1.6gibi sarmıyor bu oyun:d ama tabi alışmak lazım bakalım biraz deneyeyim bakalım
bencede, oyun tamamen casuala dönmüş
call of duty sevenlerin hoşuna gidicek tipte bir oyun. kendi haritaları rezalet ötesi ama community haritalaraı gerçekten güzel
ayrıca baram yok fakirim ben nonsteam nerde felan diyorsanız
http://forum.planetcss.com/topic/1953-rel-csgo-properly-patched-by-junkies/
-
KAAMOS bunu yazdıugur0 bunu yazdı
bencede, oyun tamamen casuala dönmüş
call of duty sevenlerin hoşuna gidicek tipte bir oyun. kendi haritaları rezalet ötesi ama community haritalaraı gerçekten güzel
ayrıca baram yok fakirim ben nonsteam nerde felan diyorsanız
http://forum.planetcss.com/topic/1953-rel-csgo-properly-patched-by-junkies/
Hocam kendi haritalari 1.6daki tum sacmaliklar pro oyuncu tavsiyeleri ele alinarak duzenlendi.gorsller cok daha iyi durumda neyini begenmedin?