Crackten Ve Ollydbg'den Anlayanımız Varmı.
-
hocam hiç bir yere atmıyor istek malesef . Ama programda update searching yazıyor.
Şöyle bir durum var . Cihazın elektronik cihazı var normalde . Önce o elektronik cihazla olan bağlantıyı kontrol ediyor sonra update sitesine bağlanıyor sanırım.
-
Şimdi crack işinde bir sürü durum var. Bir program basitçe cracklenebilirken bir diğeri muazzam uğraştırabiliyor. Kıçı kırık upx paketleyiciden özel yazılmış paketleyecilere kadar yolu var bu işin. Ki burada sadece ilk kısım olan paket çözmeden bahsettik. Sonrasında programın internete ulaşmasını engelleyeceksin bozacaksın ya da değiştireceksin. Ki bilmiyorsan ve elinde upx'i unpack edecek uygulama yoksa upx ilede tıkanır kalırsın. Birazda o yüzden basit yöntemler ile çözmelisin diye düşünüyorum.
Eğer güncellemeleri domain adıyla yapıyorsa hosts ile engellemek en kolayı. Tam bir çözüm kesinlikle değil ama en kolayı.
Edit: muhasebe programı mı bu? :D
PcK0 tarafından 03/Eyl/15 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Programi yollar misin hocam bi bakayim. Cok fazla anti anti anti-debugging teknigi uygulanmamissa bir seyler cikarabilirim belki.
-
Hocam bana dosyayı atar mısın? Büyük ihtimal paketlenmiştir o adam akıllı unpack bile edemem ama en azından denerim. Senin için takım taklavatları çıkardım şu an. :)
-
@pck0 yok yocam araba programı . Yolluyorum şimdi.
@caliber ahahahahaha eyw hocam :D Yildo abi sağolsun :D
@pcdoktor636 Pm atıyorum şimdi hocam çok sağolasın. Edit : Biraz alçak gönüllülük sezinledim yanlız :D
samato tarafından 03/Eyl/15 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
yav bir de yildo ustanın şimdi ayrı ayrı debuggerleri var her birinde açtığımda comment kısmında farklı farklı yazılar çıkıyor .
subZero -- i/o command ve superflous prefix yazısını görüyorum
vic0lly -- unknown command
Snd2.3-- comment kısmında daha fazla yazı çıkıyor.
Yani farklı farklı açıldığına göre ben hangisinin doğru şekilde açıldığını nerden bilebilirim acaba ?
-
yolla mubarek
-
programı bi alabilirmiyim
-
Valla müriter son durumda bu haldeyim artık.
< ="//www.youtube.com//9KD-211dz1s" width="425" height="350">
https://www.youtube.com/watch?v=9KD-211dz1s
samato tarafından 03/Eyl/15 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam hangi aşamada bağlantısını kesmek istiyorsun? Yani program nerelerde bağlanıyor ve senin kesmek istediğin hangisi?