Crackten Ve Ollydbg'den Anlayanımız Varmı.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Hocam hangi aşamada bağlantısını kesmek istiyorsun? Yani program nerelerde bağlanıyor ve senin kesmek istediğin hangisi?
hocam komple internet bağlantısının kesilmesi lazım.
-
http://13092011.com/update/update.asmx?WSDL Bağlandığı site bu.
http://dosya.co/u0ehda5qz0p9/asdsa.saz.html Buda fiddlerden aldığım .saz dosyası beyler.
Ama siteye bağlandıktan sonra site başka bir siteye istek gönderiyor sanırım.
-
update sonrası üstteki adrese soap ile bağlanıyor hosts dosyası ile engellemeyi dene fakat programı detaylı incelemek lazım paketleri takip etmek lazım soap ile dönen verileri analiz edip doğrulama dönüşlerine bakmak ve gerekli durum varsa hosts dosyası ile başka sunucudan success dönüş sağlamak gerekebilir
-
trooper bunu yazdı
update sonrası üstteki adrese soap ile bağlanıyor hosts dosyası ile engellemeyi dene fakat programı detaylı incelemek lazım paketleri takip etmek lazım soap ile dönen verileri analiz edip doğrulama dönüşlerine bakmak ve gerekli durum varsa hosts dosyası ile başka sunucudan success dönüş sağlamak gerekebilir
Teşekkürler hocam sayenizde şuanda kitlenmedi program nihayet şimdi bunu ollyde uygulamaya çalışacağım. Bunun içinde önce programın kryptosunu çözmem gerekli sanırım öyle değilmi hocam.
-
evet ama ollydbg ile çözmen zor olur.Hosts dosyasından engellediğinde program sorunsuz çalışıosa hiç gerek yok kurulum yapılan her makinaya hosts dosyasını atarsın sorunsuz çalışır
-
trooper bunu yazdı
evet ama ollydbg ile çözmen zor olur.Hosts dosyasından engellediğinde program sorunsuz çalışıosa hiç gerek yok kurulum yapılan her makinaya hosts dosyasını atarsın sorunsuz çalışır
hocam biliyorum ama sadece amacım bu sorunu çözmek değil tersine mühendisliğide bir nebze öğrenmek . Ayrıca dediğim gibi bu adamlar hosts dosyasınıda bozabilirler eminim yani buna
-
anladım sanayi esnafı diyosun :))
-
trooper bunu yazdı
anladım sanayi esnafı diyosun :))
Aynen öyle abi sadece istanbul sanayi değil . Batman sanayi Trabzon sanayi :)) Adama internete girmek yasak demişler pcden. Pc bize geldi virüs taraması yaptım 200'e yakın kırmızı ünlem çıktı malwarebytes'de. :DD
Adamlar xyz indirmişler adashdsalhdas
-
:) kolay gelsin o zaman ama sana tavsiyem tersine mühendislik yine öğren fakat host dosyası ile işi çöz sonra hosts dosyası için batch yaz bitane kurulum yaptığın makinalarda sorun olursa die bi dizine at baktın seni arıolar çalışmıo die o batch çalıştırsında hosts dosyasını tekrar düzenlersin uğraşmana gerek kalmaz
-
trooper bunu yazdı
:) kolay gelsin o zaman ama sana tavsiyem tersine mühendislik yine öğren fakat host dosyası ile işi çöz sonra hosts dosyası için batch yaz bitane kurulum yaptığın makinalarda sorun olursa die bi dizine at baktın seni arıolar çalışmıo die o batch çalıştırsında hosts dosyasını tekrar düzenlersin uğraşmana gerek kalmaz
Eyvallah hocam Teşekkürler .