folder Tahribat.com Forumları
linefolder Assembly - Reverse Engineering
linefolder Crackten Ve Ollydbg'den Anlayanımız Varmı.

Crackten Ve Ollydbg'den Anlayanımız Varmı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hocam şimdi senin derdin baştaki uyarıyı mı kaldırmak ben anlamadım tam olarak?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

yok hocam o uyarıyı kartla iletişime girmediği için veriyor . Benim uğraştığım en tepede yazan yazıyla alakalı. şimdi sizde kart olmadığından ötürü sanırım çalışmıyor olabilir program.

Edit : En önemli sıkıtımda kodları tam olarak debuggerde görememek.

samato tarafından 03/Eyl/15 19:11 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hocam ben unpack ettim connection dallanmasını da atlattım ama dediğin hata nedir bilemediğimden sadece orayı atlatmakla bıraktım. Ayrıca incelediğim kadarıyla loading kısmında uygulama sw, user gibi bilgiler topluyor yani senin kullanıcı bilgilerini sunucu üzerinden denetliyor ki expiration date vs. zımbırtıları da gördüm. Biraz daha aşağılara inmeye sıkıldım zira çok sıcak ona bakacağım umarım. unpacked olanını da atayım bari buraya millet deneme yapsın. Kıçı kırık bir UPX ile korunuyordu uygulama ve c++ diliyle yazılmış. Stringler göt gibi ortada ekstra cracking bilgisi gerekmiyor.

unpacked el değmemiş, körpe versiyon:

http://s3.dosya.tc/server5/mteuxi/tbt-KSuite.zip.html

Düzenleme:
    Hocam ayrıca şu hata nedir ne değildir ne istiyorsun gibileri bir SS ile taçlandırırsan da muhteşem olur hani.

Caliber tarafından 03/Eyl/15 19:36 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Hocam ben unpack ettim connection dallanmasını da atlattım ama dediğin hata nedir bilemediğimden sadece orayı atlatmakla bıraktım. Ayrıca incelediğim kadarıyla loading kısmında uygulama sw, user gibi bilgiler topluyor yani senin kullanıcı bilgilerini sunucu üzerinden denetliyor ki expiration date vs. zımbırtıları da gördüm. Biraz daha aşağılara inmeye sıkıldım zira çok sıcak ona bakacağım umarım. unpacked olanını da atayım bari buraya millet deneme yapsın. Kıçı kırık bir UPX ile korunuyordu uygulama ve c++ diliyle yazılmış. Stringler göt gibi ortada ekstra cracking bilgisi gerekmiyor.

unpacked el değmemiş, körpe versiyon:

http://s3.dosya.tc/server5/mteuxi/tbt-KSuite.zip.html

Düzenleme:
    Hocam ayrıca şu hata nedir ne değildir ne istiyorsun gibileri bir SS ile taçlandırırsan da muhteşem olur hani.

Hocam Çok teşekkür ederim senden allah razı olsun daha nediyeyim :)) SS'leri komple buraya sıra sıra atıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Dükkandan hemen çıktım hocam yeni geçtim eve biraz geç oldu hakkınızı helal edin.

1. Şimdi alttaki fotoda benim pc'de yildo ustanın debuggerları yüklü. Ancak hangi debugger nerede nezaman kullanılır bilmiyorum orada ollydbg110 orjinal olan debugger.
    Ancak programı parçalaması debuggerden debuggere göre değişiyor neden acaba ?

2. Hemen alttaki fotoda Reverseme diye bir programı açıyorum Lena141'in ilk dersindeli program

3. Programı açtığımda sağda sürekli bu yazılara rastlıyorum herhangi bir kod dökümü görmüyorum.
    Uyarıları alıp ona göre nopluyacam ama görülmüyor ki bir şey

4. Programa Play'e Başıp çalıştırdığımda yukarıdan hemen terminate oluyor.

5. Üzerinde çalıştığım programda değiştirmek istediğim internet bağlantısına dair bilgi verilen kısım şurası.

6. Programın normal çalışır halinde o motorsiklet yeri mavi olmalı ve tıkladığımda giriş yapması gerekiyor.

7. Son olarak şurada verilen uyarı Programın kart ile bağlantısı olmadığını söylüyor . İnternet connection uyarısı değil yani.
    Oradaki uyarıda normalde connectionlu bişeyler yazıyordu ama calibri orayı halletmiş büyük ihtimalle programında internet bağlantısı kesilmiş .

bu bir kaç gün deniycem programı stabil çalışıyormuymuş acaba .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Alientech.K-Suite.v2.10.Patcher-Cal

http://www.dosya.tc/server3/mluf3r/Alientech_K-Suite_v2.10_Patch.zip.html

Haha! Şaka bi yana skini de taze senn için yaptım hocam! :)

Caliber tarafından 04/Eyl/15 01:01 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

oha çok iyi olmuş :) valla acayip hissettim kendimi biran sadadasdafasfas

Edit : İlk defa bir programda Nickim geçiyor

samato tarafından 04/Eyl/15 01:34 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 9306 Toplam Mesaj: 38
program crack