Crimin@L Abiniz Evleniyo!!!!
-
bu arada yenge bizdenmi yoksa başka siteleremi takılıyo artık kacaklıgını gosterırsın tahribatçı yaparsın yengeyi :P
-
edit : bunlara genek yonk
-
ya ben zaten baba olma potansiyelini taşıyodum. Hiç imrenme yani o konudaa inşallah allah sanada verecek bi evlat. Yannız ayaklanıp ufak ufak merak konularına düştümü yandığının resmidir. Elektronik ve elektrik konularında birer deha bu haylazlar onu belirteyim önlemini al bence. Nerde ucu açık kablo, bilgisayar kasasının arka bölümü (bizimki tam bir kablo keşmekeşide) prizler ıvır zıvırlar dikkatli olmayı gerektiriyor. Sağda solda kesici, delici dürtücü alet kalmaz. (bknz: tornavida, bıçak, kama, balta, kargı mızrak ve bilumum patlayıcı maddeler ile bunların ateşleyicileri, fünye c4 falan filan)
Ayrıca aylardır arayıp bulamadığın çok önemli kayıt kuyudat ( fatura, tez, prim makbuzu, banka dekontu, karne, dilekçe, senet, çek, para gibi değerli makbuz ve basılı evraklar) her an bu küçük gurmeler tarafından gastronomi testine tabi tutulabilir o konudada dikkatli olmanı tavsiye ederim. Ve bunu yaparken pis bir sırıtmayla bilinçli ve isteyerek işledikleri günahlarına bir şirinlik katarlarki kızamazsın üstüne üstlük birde öpücükle ve kahkahalar eşliğinde kucakla ödüllendirirsin.
Avutmak için cicili bicili ( happytreefriends.com gibi siteler) müzikli siteleri açacan sık sık. Tv de de reklam izlemeye bayılırlar.
Neyse daha anlatırım ben :):) -
adam iyiden iyiye ders veriyo yaa :)
şaka bir yana iki hafta kaldı an itibariyle! -
Criminal kardeş hadi seni bekliyom sırada ben varım evlen artık da ben de evlenecem.:D
-
sabret ulan 1 hafta sonra bitiyor :D
-
üstad 3yıL önce dediğn gbi zverbeydemi evlenceksn?_
-
verecem tabi dersi allah allah.
At binenin kılıç kuşananın derler ya o hesap işte bizimkisi çocuk babanın. -
allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocayın :)
-
Ne diyelim darısı başıma...
Toplam Hit: 59469 Toplam Mesaj: 236