Crimin@L Abiniz Evleniyo!!!!
-
süperdi valla düğün resimleri atın :)
çok bomba bi düğün oldu underzero abi sağolsun :) lünaparka bile gitik :P mcyargic i tarikat dansözü ilan ediyorum bundan sonra :) -
ir2 ile fistani misafir ettim sabahladik ama tavsiyem bu ikiliyi evinize almayin.
fistan acaip horluyo
ir2 baska tarafiyla horluyor -
ir2 ben degil antikky abü dansöz olsun o manyak oynuyor..
-
Mutluluklar yakında bende evlenebilirim mesela 1 seneye kadar hayat boyu mutluluklar
-
resimleri bekliyoruz :) criminal hoca tebrik ederim bi yastıkta kocayın
-
Düğünümüzde yanımızda olan tüm güzel insanlara teşekkürler.
Elinde olduğu halde Gelemeyenleri/Sallamayıp da gelmeyenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın! :)) (Crimin@l belasını versin demişti, kibarlaştırdım; sözü en başta Holy'e!)
Bu arada bizim takı kuyruğunda bi taraflarımız terlerken, lunaparkta eğlenen, sahilde köfte ekmek keyfi yapan rezil/ahlaksız/terbiyesiz insanları esefle kınıyorum! (Ben de, ben de! :)) Crimin@l)
Bu başlığın artık depoya gitme zamanı geldi, ama önce fotoğraflarımızı bekliyoruz! -
:) Ah ah yenge durumum olsa inan bir an bile durmaz gelirdim..
Ne yapalım artık inşallah çocuğun sünnet düğününe diye yetindiriyorum kendimi.. :)
Tabi orasını Allah bilir latife bir yana da inşallah ömür boyu mutlu mesut yaşarsınız...
Neyse artık Tahribatta bir çiftimiz oldu :)
Darısı bana inşallah :)
İsyanlarımın, kaçışlarımın, firarlarımın sonu mutlu biter inşallah :D
Amin desenize be :)
Amiiinnn!! :)
Neyse fotolar gelsin merakla bekliyorum..
Bari orada olamadık fotolarla yetinelim..
Başlığı da Crimin@L abiniz evlendiii!! mi yapsak ne ? :D -
Bu arada bizim takı kuyruğunda bi taraflarımız terlerken, lunaparkta eğlenen, sahilde köfte ekmek keyfi yapan rezil/ahlaksız/terbiyesiz insanları esefle kınıyorum! (Ben de, ben de! :)) Crimin@l)
muhhahahahahahaa
hahahahahahahaaaa
ne guldum be. ne yapsaydik abi yaninda durup altin takanlara yardimci mi olsaydik :)yada kola gazoz dagitimina yardim etseydik
:) lunapark videolari falanda var acaip zevkliydi.
lunapark da oyle bi pufur pufur esiyordu ki of of -
ilk önce ikinizede mutluluklar dilerim..
allah hep nasıl denir işte öyle yapsın sizi. ( kelime aklıma gelmedi anasını satım :( )
Criminal abiden özür diliyorum ve tabi yengedende..
cri çağırmasına rağmen gelemedim :)
çok gelmek istiyordum.. ama maddi ve manevi bazı problemlerden dolayı gelemedim :).. taa kütahyada oturuyorum istanbulda olsam gelirdim..
inş çocuk falan olursa ozaman kutlamaya geliriz artık napalım nasip değilmiş..
mutluluklar dilerim..
-
criman abi sen küfür bazlara bakma en güzelini yapıyon ömür boyu aynı yastıkta kocayın
Toplam Hit: 59468 Toplam Mesaj: 236