Crimin@L Abiniz Evleniyo!!!!
-
aabi inanmıyorum yaaa bi insan evlenir ve kardeşini çaarmaz mı:(((((hadi çaarmayı bırak haber de mi vermez???valla kırıldım dürüldüm:(((mektubunu yazıom yarın atcam.....
-
Crininal abü bi ömür mutluluk dilerim kusura bakma biraz geç mesaj attım artık eskisi gibi günde 10 saat nete giremiyom. Stajım war okulda. Bugün bi cafeye uradım. neyse
Tekrar Tebrik Ederim. Darısı Başıma Walla 10 ay içinde evlendim evlendim evlenmedimse beni evlatlıktan atçaklar evden kovcak babam-annem. :((( yaf kafama göre kız bulamıyom sorun şu benim çevremdeki bütün kızlar kaşar. ortam değiştiriyom adam gibi kız buliyim diye yine karşıma kaşarlar çıkıyo :(((( ühühühühühüh -
HolyBoY biz kader arkadasiyiz dostum,
yoksa sen benmisin ?
yada ben senmiyim ?
-
bizimkilerin baski yapmasi, kafa dengi birini bulamama, vs vs.
-
BizimKisi Bir aŞk Hikayesi...
Omur Boyu MutLuLuklar. Yengeye SeLamlar.
Darisi Basıma :P -
underzero walla kardeş ben para toplamaya başladım Walla evden kovarsa bari geçinelim diye.bide milete web sitesi yapmaya başladım parayla. elimden geldiğince topluyom para fakat her ay internet faturası gelirse 300 milyon :(( anca toplarım. Fatura hep bu forum yüzüende. Bende bağımlılık yaptı :) :((
Babamın servetinden de vazgeçemiyom :)) harıl harıl kafamdaki kızı arıyom. Yaf Allah rızası için bitane adam gibi kız gelse karşıma
Hep kaşarlar geliyo onlarda yatakta işbitiyo. Bazılarıda ya fiziğime aşık yada parama ben öle istemiyom. Efendi Delikanlı ve beni fiziğim ve param için sevmiycek sadece beni ben olduğum için sevcek birini arıyom. Gerçekten sevsin sonra fiziğimde paramda yoluna kurban. ah ah ah ah ah
of of of of of of of of -
tebrikler !!
-
Tebrik ederim abi.Hayırlı olsun.darısı BAŞIMA
-
yaw bu forumdan ilk evlenen sen çıkcan dimi düşünsene herkez bi hediye alsa bida çalışmana bile gerek kalmaz :P
-
martyn_ lem aklıma yattı bu fikir be
bi de yengene sormak lazım
kılıbık erkeklikten diil, yanlış anlamayın ha! -
holyboy takma kafana
elbet karsimiza cikar birileri
tam istedigimiz gibi olur hayat (yada oldugunu saniriz ask yuzunden :) )
-
underzero Criminal'a bi adet geforce4 ekran karti takiyor (alkis) :)
Toplam Hit: 61289 Toplam Mesaj: 236