Crimin@L Abiniz Evleniyo!!!!
-
Ömür Boyu Mutluluklar...Allah bi yastıkta kocatsn:)))
-
abimize benden 3 hack pro.su :))
---şaka bi yana Mut luluklar dilerim abi.
Allah bi yastıkta gocatsın
şimdi alacan üstüne büssürü sorumluluk. yok eve tez geL, şunlar al :D:D -
criminal olum şu saatlerde hayatının yanlısını yapıyosun ne dedıgımı ılerde anlardasın yınede allah mutlu mesut etsın bır yastıkda kocatsın.Amin.
-
Ya zikim simdi adam gelince pis küfredecek hakli da wala ole pis bi durum wardi ki gidemedim, kafami sikim.
hani kutlanacak bişe deil adam evlenio a.k. ama yinede gitmek lazimdi bu saatlerde hayati kararirken yaninda olmamiz lazimdi. saka bi yana gitmek cok istiodum nasib olmadi.
bosanma dawasi fln olursa gelir telafi ederim hojam artik. -
walla ben yeni geldim dugunden ir2 mc yargic ben antiky felam hepsi gelmişti daha nickleri aklıma gelmeyenlerde var mc_Yargici bekliyom gelsin fotolar onda koyacak baya eglenceli geçti.criminale mutluluklar...gelin arabası neydi diye soran varsa toyota avensis:D holy seni çok bekledik ilkin gelmicek dedi.neyse saglık olsun
-
abüler dügün muhteşimedi ben edo ram taktım cok cüzelldi ir2 underzero jezzreel fistan draeex cok güzeldi gelmeyenler ck şey kaşırdı 7 kişi bi arabaya bindik :D:D underzero abü cok sagol herşey çin criminal abi bi yastıkda kocayın
-
valla askerlik mevzuları gidemedik. mutluluklar dileriz.
-
valla holy criminal in ilk dedigi beni yine satti birkac arkadas
dugun cok guzeldi.
ir2 antikky rakisiz su goturduk, mcyargic kafayi bulduk her calan muzikte zipliyordu durun ben oynayacagim diye oyle ki telefon melodisine bile kalkar oldu.
dugun arasinda sahilde ekmek arasi kofte muhabbeti oldu.
ikinci dugun arasinda lunaparktaydik donen salincak da bi tarafimizi yirta yirta bagirip donduk.
holye yaptiklarini banada yaptilar kucucuk arabaya 9 kisi bindiler
arada bir kaybolduk
resimleri gorunce zaten nasil gectigini anlarsiniz
burdan birkez daha criminal e de bir omur boyu mutluluklar dilerim.
-
Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
caner gelemeyeceğimi biliyordu. Bunu bilmesine rağmen beni yinede davet etti. Davetine icabet etmeyi çok isterdim lakin mümkün olmadı sağlık olsun.
Neyse 2. hatunu alırken giderim:D
Toplam Hit: 59470 Toplam Mesaj: 236