folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Crysis 3 İndirenler Bi Bakabilir Mi?

Crysis 3 İndirenler Bi Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Crysis-3-Torent-173921/

bu konudaki torrent ten indirdim, sanırım yükleme vs yapılmıyor. Direk crack i bin32 ye attım.Fakat ne yaptıysam çalıştıramadım. 

Sistemimin desteklediğinden eminim.

Ne yapmam gerekiyor?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam sana pm den söyledim bide bieşey daha sorucam ekran kartın dx11 destekliyormu?

Çünkü oyun dx10 ve aşağısı sistemlerde çalışmıyor.Yani ekran kartın güncel oyunları en yüksek grafik ayarlarında çalıştırıyor bile olsa dx10 ise bu oyunu oynayamazsın şuan.

Gerçi öyleyse yine de oyunu silme dolaşan bir dedikoduya göre oyunu dx10 ile çalıştırabilmek mümkün olacakmış.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Güvenlik duvarından oyunu engelle falan diyorlardı. Yaptınmı

Anarsistherif...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Dün geceden beri uğraşıyoruz ark.la daha hala çözemedik kafayı yicez az kaldı çalıştıranlar bi el atsın :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam sana pm den söyledim bide bieşey daha sorucam ekran kartın dx11 destekliyormu?

Çünkü oyun dx10 ve aşağısı sistemlerde çalışmıyor.Yani ekran kartın güncel oyunları en yüksek grafik ayarlarında çalıştırıyor bile olsa dx10 ise bu oyunu oynayamazsın şuan.

Gerçi öyleyse yine de oyunu silme dolaşan bir dedikoduya göre oyunu dx10 ile çalıştırabilmek mümkün olacakmış.

pm den gene cevap verdim ama buraya da yazayım. 

oyunu program files a tasıdım adını da crysis 3 yaptım ama gene olmadı. senin verdiğin linkteki crack de de bi sıkıntı var açılmıyor. 

Ekran kartı dx11 destekliyor evet. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

Güvenlik duvarından oyunu engelle falan diyorlardı. Yaptınmı

nerde diyorlar hocam onu :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

pm den gene cevap verdim ama buraya da yazayım. 

oyunu program files a tasıdım adını da crysis 3 yaptım ama gene olmadı. senin verdiğin linkteki crack de de bi sıkıntı var açılmıyor. 

Ekran kartı dx11 destekliyor evet. 

Hocam crack bu

http://www.nodvd.net/engine/download.php?id=1777

bide uac yi falan kapa, yönetici olarak çalıştır bide internet kapa bakalım olacak mı.

Senin gibi başlangıçta atma olayını bazı kişiler de yaşıyor ama tam olarak spesifik bir çözümü mevcut değil şuan.Piyango vurmuş gibi düşün işte :D

Ben 5. bölüme geldim şuanda herhangi bir sıkıntı yok, sadece son bossta crackten dolayı bir bug olduğunu söyleyenler var(boss ölmüyor)
     onu da görüp bakıcaz

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

yeni verdiğin linktekileri de denedim gene olmadı.

acaba ekstra program mı kurmam gerekiyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

tamamen kaldırdım, şimdi diğerini indiriyorum. hay lanet

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

iyiki indirmemişim :D biraz daha bekliyeyim en iyisi artık korsan oyun oynamak büyük dert hep problem çıkıyor

Gimme Some Tits
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Crysis.3.Crackfix.INTERNAL-RELOADED

http://www45.zippyshare.com/v/84109161/file.html

başlangıçta açılmama sorununu çözüyormuş diyorlar

Toplam Hit: 11944 Toplam Mesaj: 61