Cumhurbaşkanı Ne Yapar?
-
ilk önce saygili konumasini öğren cagatay09 birine ithamda bulunup kenara gelmesi çok kolaydir ancak sen gibi kolay insanlar kapar.. ben ne akpliyim ne yalakasiyim ama senin gibiler gibide her yaptığını kötülemiyorum o farkimiz var
---------
profesyonel lige cikabilmek için böyle amatör liglerde pişmek gerekir (android tabiriyle)
-
Arkadaşlar herkezin siyasil görüşü farklıdır kimi akp yalakası dır kimi skmek istiyenidir ona bişey diyemem ....
Ama bu ülkenin başbakanları ve cumhurbaşkanları tarihten bu yana hep bir ilkleri başarmışlardır hepsini tebrik ediyorm...:s -
Kesin ordada bi Turk okulu vardir.Sebebte odur.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Kesin ordada bi Turk okulu vardir.Sebebte odur.
-----------------------------
Evet türkiye deki bütün türk okullarını gezdi sadece diğer ülkeler kaldı ...:d -
akp yalamasi yada yalakasi hakaret degildir ki. ni bozuluyosunuz yada bozulunuyorr... sanki cumhureis makamındaki sahsiyet akp destekcisi degil mi diycem güleceksiniz adam zaten akp yapıtasidir:) nasil vakti zamaninda eski cumhur reis Necdet sezer i chp desteklemekle sucladilarsa akpliler simdide kendilerine bi bakip geniriversinler. adamlar milletin ümügünü sıkarken kendileri tontoş tontoş gezip, dünyanın harcamasini yapip yapipi amerikalara ilaclar tedaviler edilmeye gidilirken. kendi yandaslarini makam otolari ile donatim her türlü bütceleri verirken, savas gazisi gibi oturmak icin mecliste yasa cıkartirlarken , birde kalkip bir sefer meclise girene kıyak emeklilik tanınmasini dogru buluyorlarda ondan mi acep maliye milletin kıcındaki fakir pirenin bile vergisini aliyorlar. terbiyesizlik diycem az gelir.. gözleri doymadiysa gözlerini toprak doyurur insallah..
-
cok değil günler önçe almanya ziyaretinde abdullah beyi bir belediye baskanı karsıladığını okudumboyle gevseklik rezillik baska bişey değil.
-
marsa fetonun okulunu açsınlar orayada gider bunlar.
-
Öyle demeyin gezmedik yer bırakmamak içindir belkim.Pozitif düşünün xD.Cumhurbaşkanımız çok kültürlü :) hem de gelişiyor.Dün cumhuriyet yıkılmalı diye sloganlar atıyorken bugün cumhurbaşkanı oldu adam.Nerden nereye bee :).Değişimin bu kadarı
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Android bunu yazdı:
-----------------------------dunya liginde amatör kümede bile olmayan ülkelerden ne geleceği bekliyoruz?
yatırımsa,tanıtımsa, gitsin ingilterede almanyada fransada falan açsın okulu bilmem neyi gelsin bizde alnından öpelim
-----------------------------oralarda yok mu sence?
Al Fransa http://www.turkokullari.net/index.php?option=com_content&task=view&id=311&Itemid=2
Al İngiltere http://www.turkokullari.net/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=2
Al Almanya http://www.turkokullari.net/index.php?option=com_content&task=view&id=255&Itemid=2
Gelip burda size cemaati falan savunacak değilim.. Ama saldırıosanız adam gibi saldırın, desteksiz atmanın lüzumu yok...
-----------------------------birincisi adamlığı senden öğrenecek halimiz yok,
ikincisi zaten burası senin cemaati savunacağın bir yerde değil,
üçüncüsü bu iş öyle kucuk kasabalarda ilkokullarla olmaz, universite olsun, ıkı tane olsun saglam olsun, itibar gören olsun
artı bu gosterdıgın yerlerın abdullah gulle ne alakası var sımdı?
-----------------------------Adamlığı benden öğrenecek halin yok, öğrenmeye de niyetin yok zaten...
"yatırımsa,tanıtımsa, gitsin ingilterede almanyada fransada falan açsın okulu bilmem neyi gelsin bizde alnından öpelim"
Şu cümlene bak.. Bi yerinde üniversite kelimesi geçiyo mu? Sen ortaya bi laf attın ben de ona göre cevap verdim.. Okul dedin okul gösterdik sana..
Ayrıca hangi ülkede başka bi ülkenin üniversitesi var. Biraz mantıklı konuş.. Türkiye'de yabancıların kurduğu bi üniversite var mı? Sen bi devlet lideri olursan böyle birşeye izin verir misin?
Cemaati savunmam dememin sebebi bazı düşüncelerini beğenmiyor olmamdandır, ikincisi tahribat'ın sınırlarını ne zamandan beri sen belirliyorsun? Burası benim cemaati savunacağım yerlerden biri değilmiş.. Kimse burada düşüncesinden dolayı kınanmadı, doğal olarak pek ala burada da savunurum..
Abdullah Gül ile ne alakası var? Ben de sana soruyorum ne alakası var İngilterede Almanyada açılan okulun? Gülen Cemaat'inin kurduğu okulları ziyaret ediyor diye alakası var..
İlkokul ile olmaz demişin, pekala olur efendim.. İnsan dediğin çekirdekten yetişme, nasıl başlarsa öyle gider...
Ha bi de Türkçe Olimpiyatlarını duymuşssundur. Hani dediniz ya bizi temsil edecekler diye.. O olimpiyatlarda dilimizi en güzel şekilde temsil ediyolar, hem de kaç lehçe kaç ağız kaç şive ile.. Ha bu yarışmanın adayları da o burun kıvırdığın okullardan çıkma... Bunu da böyle bilesin.. :P
Bi daha da gelmem davosa... =)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------www.tccb.gov.tr/cumhurbaskaninerede/
bu nasıl iştir adamın ayak basmadıgı yer kalmamış aşagıda yazıda bir örnek var
Boş verin şimdi siz onu...
Tanzanya’ya niye gidiyor?
*
İsmet İnönü’den Evren’e, Ahmet Necdet Sezer’e, Menderes’ten Özal’a, Ecevit’e, Demirel’e, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti adına bir kişi gitmemiş Tanzanya’ya... Gezinti rekoru kırarak, neredeyse dünyada ayak basmadık toprak bırakmayan Tayyip Erdoğan bile gitmedi Tanzanya’ya... Gül niye gidiyor?
*
Svahili dilinde sormuyorum...
Türkçe soruyorum.
*
Büyükelçiyi özlemiştir desek...
Tanzanya’da elçiliğimiz yok ki!
Kenya’daki bakıyor oraya.
*
Ticaret desen...
Aramızda ticaret micaret de yok.
Zaten adamlar aç.
Milli geliri sadece 723 dolar.
Birleşmiş Milletler un mun gönderiyor da, karınları doyuyor garibanların.
*
AB ile alakalı olabilir mi acaba?
Coğrafyam zayıftır ama...
Galiba Afrika’da.
*
Futbolcu getirebilir desek...
Kara Kıta’nın 21 ülkesinden topçu var ligimizde, ilaç için bi tane Tanzanyalı yok...
Olsaydı, çoktan getirirlerdi.
*
Müslüman kardeşlerimiz mi?
O da değil.
Müslümanlar azınlık.
Çoğunluk, Hıristiyan ve bildiğin kabile...
Ağaçtan oydukları totemlere tapıyorlar.
Büyücüleri filan var.
*
Rahmetli Sadri Alışık’ın Turist Ömer filmlerine baktım, oradan esinlenmiş olabilir mi, diye... Orada da adı geçmiyor!
*
E nedir kardeşim?
Merak ediyor insan...
Ne var Tanzanya’da?
Gazete arşivlerini taradım...
Bize dair tek bilgi şu:
Fethullah Gülen’e bağlı cemaatin okullar zincirine, Tanzanya da eklendi... Tanzanya’daki kolejin açılışına, AKP milletvekilleri, eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı, İzmir Milli Eğitim Müdürü, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve bazı işadamları katıldı.
Koleji açmışlar.Üniversite kurmak istiyorlarmış.
Arsa alamıyorlarmış.
*
Yılmaz ÖZDİL
-----------------------------utanmasan dicen bu adam nie nefes alıyo ak partiyi tutmuyorum ama biraz mantık çerçevesinde hareket et a.q