Cumhurbaşkanı Ne Yapar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

öncelikle şunu söyleyeyim ki, ben herhangi bir siyasi parti taraftarı değilim yada akp e, hükümete cumhur / devlet başkanına bok atmak gibi bir niyetim de yok.

ama yapılanlarıda görmezden gelip yenilir yutulur boyutları çoktan aştı. Türkiye müstemleke haline gelmiş , gericileştirilmiş sefilleştirilmiş sonunda köle edilmiş bir ülke halinde , bağımsızlık diye bir şey artık bizim için yok. gül denen adam devletin başı falan da değil çünkü artık bir Türk devleti yok. Parçalanıp her parçası emperyalist sermayeye lokma olmuş sözde bir örgüt var ortada. Gül denen herif anca fettoş un onbaşısı olup biyerlere vekaleten atadığı bir kukladır , ki fettoş denen it bir fiil abdnin uşaklığına soyunmuş bir numaralı vatan düşmanı, türkiyeyi bölüp yok etmeye and içmiş bir yahudi beslemesidir ki gül ün onun adına, onun emir eri olup da değil tanzanya ya jupitere bile gitmesi normaldir, emir demiri keser tabi.  daha fazla küfretmek sövüp saymak isterdim bu aşşağılık mahlukata ama tahribat uygun değil. 

dediğim gibi ben hiç bir siyasiye / siyasete düşman değilim , herkesin fikri inancı farklıdır eyvallah adam dinci olur kürtçü olur faşist olur komonist olur, yeterki bir fikri bir düşüncesi olsun hepsine saygım sonsuz. ama atalarımın vatanını satıp , bizi köle haline getiren, çocuklarımızın geleceğini paylaşan yağmacılarada daha makul davranamıyorum.  kanla alınan kanla verilcek dedik ama bu pislikler bizi dolandırdılar , halkı aldattılar ve artık elimizde bir dikili ağacımız bile yok. şindi gene ampülün biri çıkıp abartıyon desin de uçar kafayı yesin ama !!!  bu ülkede işsizlik %50 işi olanların yarısı ayda 600 tl kazanıyor , halkın bir dikili taşı yok ama "hamdolsun" gül var fettoş var - cennete bilet garanti !!  ki tutupda akp den yiyenlere akpli olanlara ( ki bu bir şirkettir ) anlayış gösterebilinir gene ne de olsa ekmek parası ama bugün akp i destekleyenlere savunmaya çalışanlara diyecek bişi bulamıyorum ki kafa göz dalasım geliyor, çünkü kötülüğe, çirkefliğe, haydutluğa  tahamül edebilirim en azından bir amacı var ama aptallığa dayanmak hakkaten çok zormuş ... 

not : nereye tanıtıyo lan ??? cebindenmi veriyo tanıtım parasını gidip kendinden haberi olmayan yamyama hayatında varlığını duymadığı Türkiyeyi tanıtıyormuş . bazılarıda akp ye yalanacaz diye ne diyeceğini şaşırmış , neyseeeeee!!!

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 7160 Toplam Mesaj: 42