Cumhurbaşkanı Ne Yapar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------

Android bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

Android bunu yazdı:

dunya liginde amatör kümede bile olmayan ülkelerden ne geleceği bekliyoruz?

yatırımsa,tanıtımsa, gitsin ingilterede almanyada fransada falan açsın okulu bilmem neyi gelsin bizde alnından öpelim

oralarda yok mu sence?

Al Fransa http://www.turkokullari.net/index.php?option=com_content&task=view&id=311&Itemid=2

Al İngiltere http://www.turkokullari.net/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=2

Al Almanya http://www.turkokullari.net/index.php?option=com_content&task=view&id=255&Itemid=2

Gelip burda size cemaati falan savunacak değilim.. Ama saldırıosanız adam gibi saldırın, desteksiz atmanın lüzumu yok...

birincisi adamlığı senden öğrenecek halimiz yok,

ikincisi zaten burası senin cemaati savunacağın bir yerde değil,

üçüncüsü  bu iş öyle kucuk kasabalarda ilkokullarla olmaz, universite olsun, ıkı tane olsun saglam olsun, itibar gören olsun

artı bu gosterdıgın yerlerın abdullah gulle ne alakası var sımdı?

Adamlığı benden öğrenecek halin yok, öğrenmeye de niyetin yok zaten...

"yatırımsa,tanıtımsa, gitsin ingilterede almanyada fransada falan açsın okulu bilmem neyi gelsin bizde alnından öpelim"

Şu cümlene bak.. Bi yerinde üniversite kelimesi geçiyo mu? Sen ortaya bi laf attın ben de ona göre cevap verdim.. Okul dedin okul gösterdik sana..

Ayrıca hangi ülkede başka bi ülkenin üniversitesi var. Biraz mantıklı konuş.. Türkiye'de yabancıların kurduğu bi üniversite var mı? Sen bi devlet lideri olursan böyle birşeye izin verir misin?

Cemaati savunmam dememin sebebi bazı düşüncelerini beğenmiyor olmamdandır, ikincisi tahribat'ın sınırlarını ne zamandan beri sen belirliyorsun? Burası benim cemaati savunacağım yerlerden biri değilmiş.. Kimse burada düşüncesinden dolayı kınanmadı, doğal olarak pek ala burada da savunurum..

Abdullah Gül ile ne alakası var? Ben de sana soruyorum ne alakası var İngilterede Almanyada açılan okulun? Gülen Cemaat'inin kurduğu okulları ziyaret ediyor diye alakası var..

İlkokul ile olmaz demişin, pekala olur efendim.. İnsan dediğin çekirdekten yetişme, nasıl başlarsa öyle gider...

Ha bi de Türkçe Olimpiyatlarını duymuşssundur. Hani dediniz ya bizi temsil edecekler diye.. O olimpiyatlarda dilimizi en güzel şekilde temsil ediyolar, hem de kaç lehçe kaç ağız kaç şive ile.. Ha bu yarışmanın adayları da o burun kıvırdığın okullardan çıkma... Bunu da böyle bilesin.. :P

Bi daha da gelmem davosa... =)

şimdi teker teker cevap verıyım yazdıklarına, sen daha adamlığın ne oldugunu ogrenememıssın gelıp burda ogrenmıs gıbı ayak cekıp ders vermeye calısıyosun

verdıgı ornek fethullah tekkelerı

senın gıbı beynı kucuk ınsanlar okulu sadece ılkokuldan ıbaret zannedıyor, bunun ortaokulu var, lısesı var, kolejı var, hatta unıversıtesı bıle var, tabı senın gıbıler unıversıte kapısından gecmedıgı ıcın bılmıyor, dedıgım gıbı kısacası unıversıte yerıne tekke zıhnıyetlıler

turkıyedekı ozel unıversıtelerın kurucularına, destekcılerıne vsvs bı bakıver,

tahrıbattakı mazin nedır? gercekten merak ettıgım ıcın soruyorum, cunku sen ve senın gıbıler tahrıbatta dusuncelerı ıcın cok kınandı hatta rezıl rusva edıldıler,

bıraz once yukarıda dedıgım gıbı kanımca sadece ılkokul egıtımı almıs bırısının bagnaz dusuncelerı deyıp gecmek ıstıyorum "terorıstler,kapkaccılar,katıller,santajcılar,tecavuzculer,hortumcular...vsvs" cogu ılkokul egıtımı alıyor, sanırım sana yeterlı bı ornek

gonul ısterdıkı gercekten cok degerlı ve onemsenın bır organızasyon olsun turkce olımpıyatları, evet realist olmak gerekirse dunyada gelişmiş ülkelerden kim sikliyo?

yNsr nickli şakşakcına gelirsek

bak kendınde ne guzel demıssın, goruslerını degıstıremeyız dıye halen yazıyosun kardes ayıp ama :D saka bı yana

evet benım o kafamda kurdugum dunya realist dunya gercek dunya sızın gıbı koyunların yasadıgı dunya degıl,

sen taaa oralardakı ınsanlara ınsan gıbı deger vercegıne basta bı kendı memleketındekı ınsanlara insan gıbı bı deger vermesı ogren ondan sonra cık konus karsıma

evet osmanlı amator beylıklerı bunyesıne kattı 3 kıtaya hakım oldu bızde tanzanya, kenya, vsvs yanımıza alcaz tekrardan 3 kıtaya hakım olcaz degılmı? yaw soyle ornekler verıpde mıllete kıcıyla guldurmeyın kendınızı

o kanada dedıgın ulke dunyanın en buyuk ekonomılerınden bırısıdır, bundan oncekıler oraya gıttıyse gercekten tanıtım,ısbırlıgı anlasmalar vs,,, ıcın gıttı, senın bakısacından bakalım; ekonomısı bıle olmayan ulkeye tanıtım ;D tekrardan guldurmeyın mıllete kendınızı 

yazıklar olsun demek ıstıyorum sadece turkıyeyı denk tuttugunuz ulkeler e bakın, bosna-hersek, kenya, tanzanya ... vsvs

tabı sızın gıbı köhne zıhnıyetler den kohne ulkelere yonelmek beklenır

daha fazla üste cıkmak ıcın ugrasmayın kendınızı ıyıce kepaze etmeyin,

ZoktriP ve yandaşları siz en iyisi gelmeyin bir daha davosa

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

misyonerlerin seçtiği yerler genelde gariban ülkeler. şimdi biz misyonerlik yapıyoruz desek kıyamet kopar :D 

arkadaşlar bırakın en sevmediğiniz adam bile olsa dış ülkelerde en sevmediniz işi yapması en sevdiğimiz ülkenin bile oralarda olmasından iyidir. birde böyle düşünün. hristiyanların eline düşmesinden dahamı kötü.? 

eskiden bu ülkelerdeki insanları yeni çıkan silahların penetrasyon testinde kullanıyorlardı. yani bir araya toplayıp üzerlerine ateş edip merminin vücuttaki açtığı yarayı test ediyorlardı. özellikle ingilizler ilk çıkan browning otomatiğini denemişler. yaw bırakın gitsinler birşeyler yapsınlar yeterki bu ülke adına olsun.hristiyan misyonerlerlerin eline düşüp zaten sömürge haline gelmişler. bizimkilerde öyle yada böyle yapsın birşeyler

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

1-burda cumhurbaşkanının avukatlıgını yapanlar gidip cumhurbaşkanının görevleri neler onu ögrensinler

2-böyle insanlara böyle yöneticiler hak...hak olmasına hakta kurunun yanında yaşlarda yanıyor..(bizim gibi)

3-elinizden gelse cebinizden para vereceksiniz bu kadar olmaz ya siyaseti politikayı bildiginizden degil duygusal yaklaşıyorsunuz

4-gözünüzü açında dünyaya bakın rusyaya çine japonyaya devlet nasıl olur görün

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

Android bunu yazdı:

yNsr nickli şakşakcına gelirsek

bak kendınde ne guzel demıssın, goruslerını degıstıremeyız dıye halen yazıyosun kardes ayıp ama :D saka bı yana

evet benım o kafamda kurdugum dunya realist dunya gercek dunya sızın gıbı koyunların yasadıgı dunya degıl,

sen taaa oralardakı ınsanlara ınsan gıbı deger vercegıne basta bı kendı memleketındekı ınsanlara insan gıbı bı deger vermesı ogren ondan sonra cık konus karsıma

evet osmanlı amator beylıklerı bunyesıne kattı 3 kıtaya hakım oldu bızde tanzanya, kenya, vsvs yanımıza alcaz tekrardan 3 kıtaya hakım olcaz degılmı? yaw soyle ornekler verıpde mıllete kıcıyla guldurmeyın kendınızı

o kanada dedıgın ulke dunyanın en buyuk ekonomılerınden bırısıdır, bundan oncekıler oraya gıttıyse gercekten tanıtım,ısbırlıgı anlasmalar vs,,, ıcın gıttı, senın bakısacından bakalım; ekonomısı bıle olmayan ulkeye tanıtım ;D tekrardan guldurmeyın mıllete kendınızı 

yazıklar olsun demek ıstıyorum sadece turkıyeyı denk tuttugunuz ulkeler e bakın, bosna-hersek, kenya, tanzanya ... vsvs

tabı sızın gıbı köhne zıhnıyetler den kohne ulkelere yonelmek beklenır

daha fazla üste cıkmak ıcın ugrasmayın kendınızı ıyıce kepaze etmeyin,

ZoktriP ve yandaşları siz en iyisi gelmeyin bir daha davosa

realist akimdan bir haber realist düşünceyi savunamazsin, senin burun kıvırdığın ülkeler sayesinde war, aşık atmak istediğin ülkeler, ingilterenin tarihine bak, amerikanın tarihine bak, hangi ülkeyi gelişmiş görüyorsan oraya bak temelinde mutlaka senin beyenmediğin amatör ülkenin izi vardir, ingiltere hindistan, fransa tunus cezair, amerika afrika, bu büyük sandiğin ülkelerin tarihten bu yana hep 3. dünya ülkeleri diye tabir edilen ülkeleri sömürmüşlerdir nitemkide hala sömürüyorlardir. sen böyle temelsiz konusarak ancak kendini güldürüyorsun meraklanma :)  tanzanya, kenya, diye beyenmediğin ülkeler hala sömürülüyor madem o kadar önemli değiLLer neden büyük ülkeler buralarda ellerini çekmiyorlar ? kimse bu ülkeleri türkiyeyle bir tutmuyor, bu ülkelri türkiyeyle bir tutmak ilkokul öğrencisinin okul müdürüyle bir tutmaya benzer, Ve idelerini savunanlarin yapmadiğini yapıyor bu insanlar gidiyor oraya dini tanıtıyor (empoze etmeden) ilim öğretiyor, kimseyi küçümseyemezsin  köhne zihniyet herşeyi benbilirim benim düşüncelrim doğru deyip kendisni dış gerçeklere kapayanlara (senin gibi) yakıştırılsa gerek.. ve kepaze olmuyoruz meraklanma objektif olan herkes kimin ele tutlur konustuqunu görebilir.. senin sıft antiiktidar olduğun kabak gibi ortada.. 

cumhurbaşkani beduş oyuncak gibi cankayada oturmak, canı sıkılınca anayasa kitabi atmak deildir. gezsin tanıtsın türkiyeyi

viktor hugonun sevdigim bir sözü var: "Yumuşak olma ezilirsin, sert olma kırılsın" umarim bakiş açını her alandan yapabilmene yardımcı olur..

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

yaw halen eskıde kalmıssın tutturmussun bı somurge somurge bızdemı somurelım? senın muslumanlık anlayısın bumu?

kaldıkı adamlar sanayı dewrımını yaptı bıttı gıttı hıcbır ıslerı kalmadı artık o ulkeler uzak doguya kaydı

realite sahibi olan adamın düşüncesi işte, gülüyorum, cahilliğine veriyorum, geçiyorum, başkada bişey demiyorum

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    göt gezdirmekten başka hiç bi boka yaramaz =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Van münit!

Yanılmıyorsam izmirde expo diye bir fuar düzenlenecekti ki fuarı italya kazandı ve milanoda düzenlenecek fuar.

Ve dünya kupası türkiyede düzenlense bu fuarın getirisinin çeyreği kadar verim alınamayacaktı. Ve expo seçimlerinde Tanzanya'nında oy hakkı vardı.

Adamlar ne yaptı italyaya oy verdi. Ben olsam bende verirdim italyaya. Türkiyeyeyle aramda hiçbirşey yok çünkü... Neyse geçelim expo'yu.

Önemli olan dost kazanmak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    android laflarimi çarpıtıyorsun elbettki sömüryeceğiz ama dost kazansak kime zarar? ( diyecem sende 3. dünyaü ülkelerin dostluğunu napacan avrupanın dostluğu lazım bize diyecen başa saracağız ) ve asil sen yaniliyorsun, o bölgedeki amerikan ve ingiliz hakimiyeti günümüzdede hala var, bunu inkar etmek güneşin mavi olduğunu iddaa etmek gibidir. bunu anlamak istiyorsan iç savaşin nedenlerini öğrenerek başlayablirsin, illaki ucuz işçilik olarak bakmiyorlar oralara, dünya elmas rezvlerinin büyük bir kısmı afrika topraklarinda sana "madem önemsiz bu 3, dünya ülkeleri amerika irak'aneden  girdi ?" diye soru sorsam senin cevabin petrol olacak.. peki senin küçümsediğin afrika ülkelerinde, emparyalizim sence boş dururmu ? sende gün gibi biliyorsun bu gerçekleri ama verdiğin cevaplara gururunu kırıp geri vites yapamiyorsun.. öyle cahillikle suçlamakla gülmekle, en önemlisi herkesi küçümsemekle yönetilmiyor dünya,

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chass
    Chass's avatar
    Erkek
    Yılmaz ÖZDİL<---<< bunuda yazar diye okuyosunuz ya bravo : ) işte türkiyeyi bunlar yönetiyo kim işlerine gelmesse yerden yere vururlar allah size akıl fikir versin

Sanat için soyunana alkış tutan eller allah için kapanana neden zulmeder...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    İyi yapmış madagaskara gitmezse onun a.k.

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 7162 Toplam Mesaj: 42