Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda
-
Beğendim guzel olmus
-
Tim lideri beyaz saçlı oyuncu olmamış. Daha sert mizaçlı biri olmalıydı.
-
saybirs bunu yazdı
tsk desteğiyle çok güzel iş çıkarmışlar, ilk filme göre arasında dağlar kadar fark var. bütün önyargılarınızı bırakıp gitmenizi tavsiye ederim.
öyle sahneler vardı ki sinemanın ortasında bağırasım geldi derken Hüseyin Nihâl Atsız'ın şiirini duymamla milliyetçi duygularım bir anda kabardı.
gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
ilk filmin başarısından sonra bütçe artmıştır hocam
-
PanxeR bunu yazdısaybirs bunu yazdı
tsk desteğiyle çok güzel iş çıkarmışlar, ilk filme göre arasında dağlar kadar fark var. bütün önyargılarınızı bırakıp gitmenizi tavsiye ederim.
öyle sahneler vardı ki sinemanın ortasında bağırasım geldi derken Hüseyin Nihâl Atsız'ın şiirini duymamla milliyetçi duygularım bir anda kabardı.
gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
ilk filmin başarısından sonra bütçe artmıştır hocam
TSK desteğini almakla birlikte alman, rus silahları yerine MKE'nin yerli üretim silahları ve ordu ekipmanlarını kullanmışlar. Bu ayrıntı bile mutlu olmamı sağladı.
Birde üniformayı giydir, ver eline silahı çek filmi kafasında olmadıkları için her ince ayrıntısına kadar dikkat etmişler, helal olsun..
-
bu dedeyle torunun askerligi bitmiyormu yoksa rütbelimi oluyorlar anlamadımki aq
edit : ben begenmedim olmamıs zaten ilkinide begenmemistim
-
Ilk filmide cok begenmistim bunuda cok begendim heleki nisancinin suirden misralar okumasi hasta etti beni
Dagda nicin bagrili
Felege catmak icin
Cuvvvvvvv
-
Kesinlikle mükemmel , ilk film bunun yanında çerez adeta heyecan epey yüksek.
-
aslında güzel olmus isidle savasıyorlarmıs ben begendim aq :D
vallaha güzelmiş lan
-
sunyy2003 bunu yazdı
Ilk filmide cok begenmistim bunuda cok begendim heleki nisancinin suirden misralar okumasi hasta etti beni
Dagda nicin bagrili
Felege catmak icin
Cuvvvvvvv
Onu da Er Ryan'ı Kurtarmak filminden araklamışlar. Orda da nişancı eleman İncil'den pasajlar okuyodu.
-
keske doctor strange e gidecegime buna gitseydim strange çöp